PAOK24Ποδόσφαιρο

Εκπαιδεύοντας γκολκίπερ

Τα "φώτα" στη νέα γενιά

PAOK24
Επιμελεια αρθρου
Εκπαιδεύοντας γκολκίπερ
Από την καθημερινή δουλειά στις ακαδημίες, μέχρι το άλμα στην πρώτη ομάδα και το επόμενο βήμα. Το paokfc.gr στρέφει το βλέμμα του στους νέους τερματοφύλακες του "Δικεφάλου".
Αναλυτικά:

Δεν είναι απαραίτητα οδυνηρός ο μοναχικός δρόμος. Ίσως πιο δύσκολος, ναι. Υπό προϋποθέσεις όμως – ή μάλλον, υπό τις γενετικές προδιαγραφές αυτού που ακολουθεί τη μοναξιά – αυτός ο δρόμος, που επελέγη συνειδητά, συχνά οδηγεί σε συναισθήματα, πολύ υψηλότερα του μέσου όρου. Η αποδοχή ότι η προσπάθεια, ο κόπος, η απογοήτευση είναι όλα δικά σου, δημιουργεί πολύ αποφασιστικές, δυνατές προσωπικότητες. Κι όταν έρθει η ικανοποίηση της βελτίωσης, η χαρά της επιτυχίας, βιώνεται σαφώς πιο έντονα.

Κλισέ ή όχι, η μοναξιά του τερματοφύλακα υφίσταται, ωστόσο τα τελευταία χρόνια απαλύνεται από την παρουσία και την ιδιαίτερη σχέση που χτίζεται με τον προπονητή τερματοφυλάκων.  Η θέση χρίζει τεράστιας σημασίας στον τρόπο που εξελίσσεται το ποδόσφαιρο κι έτσι αντιμετωπίζεται πλέον από τους μεγάλους συλλόγους, οι οποίοι προφανώς  έχουν αντιληφθεί την ανάγκη για την καλύτερη και πληρέστερη  εκπαίδευση του γκολκίπερ.  

Ο ΠΑΟΚ, ξεκινώντας φυσικά από τα Τμήματα Υποδομής του, επιδιώκει να δημιουργήσει τερματοφύλακες υψηλού επιπέδου. Ικανούς να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου και κυρίως στο ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον της πρώτης ομάδας. Αντίληψη, ηγετική ικανότητα, πρωτοβουλίες κι αποφάσεις  που καθοδηγούν το παιχνίδι. Φυσικές ικανότητες σε δύναμη, ταχύτητα, αλτικότητα, αντίδραση. Προσόντα απαραίτητα, που είτε προϋπάρχουν σε κάποιο βαθμό, είτε καλλιεργούνται και δημιουργούνται στο μέγιστο δυνατό βαθμό με σωστή δουλειά και διαχείριση πολλών παραμέτρων από τους προπονητές τερματοφυλάκων.  

Διαδικασία εκπαίδευσης  Eίναι σημαντικό η εκπαίδευση του τερματοφύλακα να ξεκινά από μικρή ηλικία, ώστε να υπάρχει ο χρόνος να αφομοιωθεί το τεχνικό, το τακτικό, το ψυχοπνευματικό σκέλος. Η εξειδικευμένη και εξατομικευμένη  προπόνηση με τον προπονητή τερματοφυλάκων αναπτύσσει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μεταξύ των δύο.  

Στην ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η εκπαίδευση των τερματοφυλάκων ξεκινά από την ηλικία των εννιά ετών. Ο ΠΑΟΚ αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της θέσης και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην άρτια εκπαίδευσή της, είναι ενδεχομένως η μόνη ελληνική ομάδα που απασχολεί τέσσερις προπονητές τερματοφυλάκων στην ακαδημία της. Ο Βασίλης Πετρόπουλος έχει αναλάβει την Κ19, ο Μιχάλης Ψωμιάδης της Κ17, ο Δημήτρης Κρυωνάς την Κ15 και ο Δημήτρης Πετράκης τα μικρότερα τμήματα.  

Οι νεαροί τερματοφύλακες προπονούνται μαζί με τα γκρουπ που συμμετέχουν, ενώ παράλληλα καλούνται να φέρουν εις πέρας επιπλέον προπονητικές μονάδες με τους προπονητές τερματοφυλάκων, γεγονός που σημαίνει πως ανάλογα με την ηλικία τους μπορεί να κάνουν μία περισσότερη προπόνηση έως και τρεις, σε σχέση με τα άλλα παιδιά της ομάδας (από Κ9 έως Κ14). 

Μέσα από τις ατομικές προπονήσεις, οι μικροί γκολκίπερ εκπαιδεύονται κυρίως στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της θέσης ως προς το τεχνικό σκέλος, σε αμυντικές και επιθετικές τεχνικές ενέργειες, καθώς και σε διάφορα άλλα στοιχεία του παιχνιδιού που λείπουν από τη βασική προπόνηση με την ομάδα , η οποία σαφώς είναι ιδιαίτερα σημαντική, ώστε να χτιστεί η σχέση με την ομάδα σε όλες τις καταστάσεις του παιχνιδιού και να αναπτυχθεί η ικανότητα της επικοινωνίας και της συνοχής. 

Στα τμήματα Κ15, Κ17, Κ19 ο προπονητής τερματοφυλάκων βρίσκεται σε καθημερινή βάση με το τεχνικό επιτελείο, καλύπτοντας της ανάγκες της κάθε προπόνησης, οι οποίες στοχεύουν στην περαιτέρω ανάπτυξη , βελτίωση και τελειοποίηση των χαρακτηριστικών του κάθε τερματοφύλακα με βάση τις ανάγκες που προκύπτουν μέσα από την ενδελεχή  ανάλυση των τάσεων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας του ΠΑΟΚ. 

Η μετάβαση  Πλησιάζοντας στην τελική φάση της ανάπτυξής τους οι γκολκίπερ καλούνται να υπερασπιστούν την εστία την δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ (Κ19) και να διεκδικήσουν σε πρώτη φάση μια θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.  Καλούνται να ανταποκριθούν σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων, το οποίο αφενός στοχεύει στην τελειοποίηση των ατομικών χαρακτηριστικών (τεχνικών, τακτικών, ψυχοπνευματικών και φυσικών) και αφετέρου στη μέγιστη δυνατή απόδοση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. 

Ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος είναι η συνεργασία και αλληλεπίδραση ανάμεσα στον προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Κ19. Στον ΠΑΟΚ αυτό συμβαίνει μέσα από τη συνεχή αλληλεπίδραση των δύο σε ζητήματα προπόνησης και βελτίωσης, καθώς η προπονητική διαδικασία η οποία ακολουθείται διέπεται από μια κοινή αφετηρία και έχει κοινό προσανατολισμό. Εξ ου κι έχει εκπονηθεί ένα πλάνο, που δίνει την δυνατότητα να προπονηθούν οι νεαροί τερματοφύλακες με τον προπονητή και τους γκολκίπερ της πρώτης ομάδας. 

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας, άλλωστε, Γιώργος Σκιαθίτης, εκπαίδευε στο παρελθόν παιδιά της ακαδημίας, εξακολουθεί φυσικά να παρακολουθεί την εξέλιξη τους, όπως και τους αγώνες  της Κ19. Σε συνεργασία δε, με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Κ19 Βασίλη Πετρόπουλο, όπως και τους προπονητές των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών, έχει οριστεί εξ αρχής ένας μακροχρόνιος σχεδιασμός προπόνησης, βελτίωσης και ανάπτυξης, ώστε να υπάρχει ομαλή μετάβαση στις απαιτήσεις και τους στόχους των επόμενων ηλικιακών κατηγοριών. 

Οι ταλαντούχοι γκολκίπερ του ΠΑΟΚ  Ο Μάριος Σιαμπάνης, προϊόν της ακαδημίας, αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας, ήταν μέλος της αποστολής στις κατακτήσεις  των δύο τελευταίων τίτλων της και έχει πάρει αγωνιστικά λεπτά τόσο σε φιλικούς όσο και σε επίσημους αγώνες της πρώτης ομάδας. 

Στην περσινή περίοδο, επίσης, ο Γιώργος Μούτσα συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, ενώ είναι αξιοσημείωτο φυσικά, πως σπανιότατα απουσιάζει τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ από τις κλήσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών των εκάστοτε ηλικιακών κατηγοριών. Οι Συμεών Παπαδόπουλος, Χρήστος Ταλιχμανίδης, Ευάγγελος Συλλέκτης είναι στην K19, οι Κωνσταντίνος Μπαλωμένος και Αλέξανδρος Τσιόπτσης στην K17, ο Νικόλαος Μπότης στην K15. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά και προοπτικές διαθέτουν φυσικά και οι Δημοσθένης Μακρής (K17) και Δημήτρης Μοναστηρλής (K15).
Αυτονόητη η παρέμβαση Σιμιτζόγλου

Αυτονόητη η παρέμβαση Σιμιτζόγλου

Δε μπορεί να μην ασκήσει έφεση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας σε αυτήν την απόφαση-«έκτρωμα» για τον Ολυμπιακό

Το σχόλιο της ημέρας

Το σχόλιο της ημέρας

Αφού δεν αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τον #PAOK...

ΣΟΚ! Δεν αφαιρούνται βαθμοί από τον Ολυμπιακό!

ΣΟΚ! Δεν αφαιρούνται βαθμοί από τον Ολυμπιακό!

Η απόφαση για την τιμωρία του Ολυμπιακού, για όσα έκαναν οπαδοί του στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, συνιστά ένα ακόμα σκάνδαλο!

«Ρωτήστε πόσα παιδάκια από την Αφρική έχει βοηθήσει ο Τσουκαλάς»

«Ρωτήστε πόσα παιδάκια από την Αφρική έχει βοηθήσει ο Τσουκαλάς»

Μία η Μητέρα Τερέζα, μία η Αντζελίνα Τζολί και ένας ο... Τάκης Τσουκαλάς σύμφωνα με τον Κώστα Καραπαπά

Ανησυχούν για Πρίγιοβιτς οι Σέρβοι…

Ανησυχούν για Πρίγιοβιτς οι Σέρβοι…

Τι αναφέρει δημοσίευμα στην πατρίδα του επιθετικού του ΠΑΟΚ

Άρτζι μπούρτζι και λουλάς...

Άρτζι μπούρτζι και λουλάς...

Πως το έλεγε η διαφήμιση; Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς...

Ήφαιστος Λήμνου - ΠΑΟΚ (live)


«Απόδραση» στο Παρίσι για την οικογένεια Ρέι


Άφιξη και προθέρμανση (pics)


ΠΑΟΚ - ΝΟ Χίου (Live)


Στα άδυτα των αποδυτηρίων με τον Πόντους Βέρνμπλουμ (vid)


Κόντρα σε δύο... γνώριμους!


«Δεν υπάρχουν θέσεις στο σημερινό ποδόσφαιρο»


Best Of (pics)


Κάθε άλλο παρά... απαρατήρητος! (video)


Απίστευτο ξύλο οπαδών σε γυναικείο αγώνα ποδοσφαίρου! (video)


Αυτός είναι ο Ήφαιστος!


Αθάνατος...


Δράση για τρεις!


Απολαυστική και αποκαλυπτική FORZA!


Προς κατάργηση το -3 για τα ματς που αρχίζουν και... τελειώνουν


Η «ασπρόμαυρη» ατζέντα του διημέρου


Έτσι «χτίζεται» ο ΠΑΟΚ του αύριο


«Χαρούμενος στην Ολλανδία, όλα μπορούν να συμβούν»


Για το διπλό στην Κηφισιά


«Πιθανό μπαράζ ΠΑΟΚ - Άρης»


Η ευκαιρία του ΠΑΟΚ


Τα «καυτά» δεκαπεντάλεπτα του ΠΑΟΚ


«Ματς - πρόκληση με τον ΠΑΟΚ»


Αλλαγή και... επίσημα


Διοργάνωση - γιορτή της πυγμαχίας του ΠΑΟΚ!


Νίκη - θρίλερ με θετικό Ουάρντα (vid)


Οι Ελπίδες έσβησαν… άδοξα (video)


«Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας»


Από Ισπανό, σε Ισπανό!


«Μάχιμοι» οι Γκος και Τζόουνς!


FORZA που δεν χάνεται!


Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο (pics)


Συνέχεια στις επιτυχίες


Άρτζι μπούρτζι και λουλάς...


Βασικοί Λημνιός και Ουάρντα!


«Να επεκτείνουμε το σερί μας»


«Για το αήττητο στην έδρα μας»


«Εκρηκτικό» κλίμα στην Ιερά Σύνοδο - Ποιος μητροπολίτης αποχώρησε


Ο Ολυμπιακός ζητούσε -3 από το Κύπελλο και... δικαιώθηκε με πρόστιμο 60.000€!


«Stop» για μετακίνηση στη Λαμία


Ευρωπαϊκό ρεκόρ για Κόνιαρη (video)


Με δύο ερωτηματικά


«Χαλάει» ο καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ


Έτοιμος για Φοίβο Συκεών


«Δύσκολη αναμέτρηση στη Σύρο»


H ώρα του Ουάρντα


Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δυο γυναίκες μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης


Τι λέει η Τσέλσι για τα εισιτήρια


Ένταση στο Πολυτεχνείο - Προπηλάκισαν βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ


Άφιξη και προπόνηση στη Λήμνο


Εξιχνιάστηκε δολοφονία 52χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης


Ο Σιμιτζόγλου μπορεί να ανατρέψει την απόφαση για τον Ολυμπιακό


"Ασπρόμαυρες" ευχές στον Χιμένεθ


Ώρα για αποφόρτιση


Τα "μαγικά χαρτάκια" έγιναν... καπνός!


Διπλό ενδιαφέρον


Ιδού το σκεπτικό του σκανδάλου


Το σχόλιο της ημέρας


«Αντίο» με νίκη


Γκολ από... σπόντα! (video)


Ήφαιστος Λήμνου - ΠΑΟΚ (live)


«Απόδραση» στο Παρίσι για την οικογένεια Ρέι


Άφιξη και προθέρμανση (pics)


ΠΑΟΚ - ΝΟ Χίου (Live)


Στα άδυτα των αποδυτηρίων με τον Πόντους Βέρνμπλουμ (vid)


Κόντρα σε δύο... γνώριμους!


«Δεν υπάρχουν θέσεις στο σημερινό ποδόσφαιρο»


Best Of (pics)


Κάθε άλλο παρά... απαρατήρητος! (video)


Απίστευτο ξύλο οπαδών σε γυναικείο αγώνα ποδοσφαίρου! (video)


Αυτός είναι ο Ήφαιστος!


Αθάνατος...


Δράση για τρεις!


Απολαυστική και αποκαλυπτική FORZA!


Προς κατάργηση το -3 για τα ματς που αρχίζουν και... τελειώνουν


Η «ασπρόμαυρη» ατζέντα του διημέρου


Έτσι «χτίζεται» ο ΠΑΟΚ του αύριο


«Χαρούμενος στην Ολλανδία, όλα μπορούν να συμβούν»


Για το διπλό στην Κηφισιά


«Πιθανό μπαράζ ΠΑΟΚ - Άρης»


Η ευκαιρία του ΠΑΟΚ


Τα «καυτά» δεκαπεντάλεπτα του ΠΑΟΚ


«Ματς - πρόκληση με τον ΠΑΟΚ»


Αλλαγή και... επίσημα


Διοργάνωση - γιορτή της πυγμαχίας του ΠΑΟΚ!


Νίκη - θρίλερ με θετικό Ουάρντα (vid)


Οι Ελπίδες έσβησαν… άδοξα (video)


«Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας»


Από Ισπανό, σε Ισπανό!


«Μάχιμοι» οι Γκος και Τζόουνς!


FORZA που δεν χάνεται!


Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο (pics)


Συνέχεια στις επιτυχίες


Άρτζι μπούρτζι και λουλάς...


Βασικοί Λημνιός και Ουάρντα!


«Να επεκτείνουμε το σερί μας»


«Για το αήττητο στην έδρα μας»


Ο Ολυμπιακός ζητούσε -3 από το Κύπελλο και... δικαιώθηκε με πρόστιμο 60.000€!


«Stop» για μετακίνηση στη Λαμία


Ευρωπαϊκό ρεκόρ για Κόνιαρη (video)


Με δύο ερωτηματικά


Έτοιμος για Φοίβο Συκεών


«Δύσκολη αναμέτρηση στη Σύρο»


H ώρα του Ουάρντα


Τι λέει η Τσέλσι για τα εισιτήρια


Άφιξη και προπόνηση στη Λήμνο


Ο Σιμιτζόγλου μπορεί να ανατρέψει την απόφαση για τον Ολυμπιακό


"Ασπρόμαυρες" ευχές στον Χιμένεθ


Ώρα για αποφόρτιση


Τα "μαγικά χαρτάκια" έγιναν... καπνός!


Διπλό ενδιαφέρον


Ιδού το σκεπτικό του σκανδάλου


Το σχόλιο της ημέρας


«Αντίο» με νίκη


Γκολ από... σπόντα! (video)


Οι έντεκα... τετραψήφιοι!


Οπαδοί της Μπάγερν καταγγέλλουν υπερκοστολόγηση των εισιτηρίων τους από την ΑΕΚ!


Με Ατρόμητο Τριαδίου οι Κορασίδες!


Βασικός ο Πέλκας


Sold out o Ήφαιστος!


«Εκρηκτικό» κλίμα στην Ιερά Σύνοδο - Ποιος μητροπολίτης αποχώρησε


«Χαλάει» ο καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ


Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δυο γυναίκες μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης


Ένταση στο Πολυτεχνείο - Προπηλάκισαν βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ


Εξιχνιάστηκε δολοφονία 52χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή πρώην ειδικός φρουρός για ένοπλη ληστεία


Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι και απαγορεύσεις στάθμευσης για 3 ημέρες στο κέντρο


Βασίλης Δήμας: Η αποθεωτική έξοδος το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη


ΕΥΑΘ: Νέα τιμολόγια με μειώσεις το 2019


Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο με 15 συλλήψεις


Θεσσαλονίκη: Άνδρας απανθρακώθηκε μέσα στο διαμέρισμα του


Θεσσαλονίκη: Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του μπάτλερ με κατηγορούμενο γιο επιχειρηματία


Συνέλαβαν ηγετικό στέλεχος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη


Σύλληψη 36χρονου για τις ληστείες που καταγγέλθηκαν στο ΑΧΕΠΑ


Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για πορνογραφία ανηλίκων και ναρκωτικά


Κιλκίς: 29χρονη κατείχε περίπου 3.000 ναρκωτικά δισκία


Τρεις ληστείες μέσα σε τέσσερις ημέρες στο ΑΧΕΠΑ!


Πάνω από 2.500 ευρώ η λεία δράστη που λήστευε σταθμευμένα αυτοκίνητα


Καρέ - καρέ η επεισοδιακή σύλληψη άνδρα που λήστεψε φοιτήτρια στο ΑΧΕΠΑ (vid)


Μία νεκρή και εννιά τραυματίες μετά από καταδίωξη ΙΧ έξω από τη Θεσσαλονίκη


Επίθεση Μαξίμου σε Μαρινάκη!


Θεσσαλονίκη: Τραγικός θάνατος 70χρονου - Έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου


Λεωφορείο του ΟΑΣΘ παρέσυρε και τραυμάτισε πεζό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Χτύπησαν και λήστεψαν καθηγητή μέσα στο ΑΠΘ


Καβάλα: Το πόρισμα θα ρίξει φως στα αίτια της κατάρρευσης της γέφυρας


Η 3η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας έρχεται στη Θεσσαλονίκη


Αυτεπάγγελτη έρευνα για τον βανδαλισμό στο σπίτι του δημάρχου Γ. Μπουτάρη


Θεσσαλονίκη: Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Εγνατία την Κυριακή


Νεάπολη: ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή


Άγνωστοι βανδάλισαν το σπίτι του Γιάννη Μπουτάρη


Στο Open TV οι δύο τελικοί Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ!


Θεσσαλονίκη: Ληστές «ρήμαζαν» επί τρία χρόνια σπίτια - Πάνω από 74.000 ευρώ η λεία τους


Θεσσαλονίκη: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο εταιρείας με 50.000 ευρώ


Λαμία: Μαχαίρωσε διαρρήκτη όταν τον βρήκε μέσα στο σπίτι του


Προσομοίωση σεναρίων σεισμών και των βλαβών στα κτίρια της Θεσσαλονίκης


ΔΕΗ: Έρχεται επιβάρυνση ενός ευρώ στους λογαριασμούς


Οργισμένη αντίδραση κληρικών στη συμφωνία κράτους-Εκκλησίας


Λεωφορείο του ΟΑΣΘ έπεσε πάνω σε σταθμευμένα ΙΧ - Έπαθε εγκεφαλικό ο οδηγός


Άνοιξε ο δρόμος για τη χρηματοδότηση έργων αξιοποίησης του πρ. στρατοπέδου "Παύλου Μελά"


Τροχαίο με 4 τραυματίες στο Καλοχώρι


Κινηματογραφική καταδίωξη από τη Βόλβη μέχρι τα Πεύκα Θεσσαλονίκης


Εκτέλεση Μακρή: Καρέ-καρέ η στιγμή του φονικού στη Βούλα


Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση οδηγού του ΟΑΣΘ σε προσφυγόπουλα


Το μήνυμα του Πετρούνια μετά το χειρουργείο


Πιερία: Γυναίκα παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αμαξοστοιχία


Μ. Σπυράκη: «Έχω ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον μου να πολιτευτώ στην Α' Θεσσαλονίκης»


Έκλεβαν ανυποψίαστους πολίτες στα ΚΤΕΛ Μακεδονία


Άλογο... έκοβε βόλτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! (vid)


Θεσσαλονίκη: Δύο γυναίκες παρασύρθηκαν από ΙΧ - Η μία σοβαρά τραυματισμένη


Πρόταση για συνδιοργάνωση του Μουντιάλ από Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία!


Σέρρες: Απείλησε με μαχαίρι συμμαθητές του σε σχολική εκδρομή!


Οδηγός και επιβάτης πιάστηκαν στα χέρια σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ!


Θεσσαλονίκη: 20 άτομα «ρήμαζαν» ανενόχλητοι σπίτια επί 8 χρόνια


Δέντρο 20 μέτρων, δήμαρχος των ξωτικών και Χριστούγεννα από... Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: Περίπτερο παραδόθηκε στις φλόγες


Συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: 29χρονος ασελγούσε σε 11χρονο


Με δύο νέες λεωφορειακές γραμμές από σήμερα ο ΟΑΣΘ


Σχέση «αγάπης» των Θεσσαλονικιών με τον καθημερινό καφέ


Βουτιά θανάτου άνδρα από τον 5ο όροφο εμπορικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη