PAOK24Ποδόσφαιρο

Εκπαιδεύοντας γκολκίπερ

Τα "φώτα" στη νέα γενιά

PAOK24
Επιμελεια αρθρου
Εκπαιδεύοντας γκολκίπερ
Από την καθημερινή δουλειά στις ακαδημίες, μέχρι το άλμα στην πρώτη ομάδα και το επόμενο βήμα. Το paokfc.gr στρέφει το βλέμμα του στους νέους τερματοφύλακες του "Δικεφάλου".
Αναλυτικά:

Δεν είναι απαραίτητα οδυνηρός ο μοναχικός δρόμος. Ίσως πιο δύσκολος, ναι. Υπό προϋποθέσεις όμως – ή μάλλον, υπό τις γενετικές προδιαγραφές αυτού που ακολουθεί τη μοναξιά – αυτός ο δρόμος, που επελέγη συνειδητά, συχνά οδηγεί σε συναισθήματα, πολύ υψηλότερα του μέσου όρου. Η αποδοχή ότι η προσπάθεια, ο κόπος, η απογοήτευση είναι όλα δικά σου, δημιουργεί πολύ αποφασιστικές, δυνατές προσωπικότητες. Κι όταν έρθει η ικανοποίηση της βελτίωσης, η χαρά της επιτυχίας, βιώνεται σαφώς πιο έντονα.

Κλισέ ή όχι, η μοναξιά του τερματοφύλακα υφίσταται, ωστόσο τα τελευταία χρόνια απαλύνεται από την παρουσία και την ιδιαίτερη σχέση που χτίζεται με τον προπονητή τερματοφυλάκων.  Η θέση χρίζει τεράστιας σημασίας στον τρόπο που εξελίσσεται το ποδόσφαιρο κι έτσι αντιμετωπίζεται πλέον από τους μεγάλους συλλόγους, οι οποίοι προφανώς  έχουν αντιληφθεί την ανάγκη για την καλύτερη και πληρέστερη  εκπαίδευση του γκολκίπερ.  

Ο ΠΑΟΚ, ξεκινώντας φυσικά από τα Τμήματα Υποδομής του, επιδιώκει να δημιουργήσει τερματοφύλακες υψηλού επιπέδου. Ικανούς να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου και κυρίως στο ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον της πρώτης ομάδας. Αντίληψη, ηγετική ικανότητα, πρωτοβουλίες κι αποφάσεις  που καθοδηγούν το παιχνίδι. Φυσικές ικανότητες σε δύναμη, ταχύτητα, αλτικότητα, αντίδραση. Προσόντα απαραίτητα, που είτε προϋπάρχουν σε κάποιο βαθμό, είτε καλλιεργούνται και δημιουργούνται στο μέγιστο δυνατό βαθμό με σωστή δουλειά και διαχείριση πολλών παραμέτρων από τους προπονητές τερματοφυλάκων.  

Διαδικασία εκπαίδευσης  Eίναι σημαντικό η εκπαίδευση του τερματοφύλακα να ξεκινά από μικρή ηλικία, ώστε να υπάρχει ο χρόνος να αφομοιωθεί το τεχνικό, το τακτικό, το ψυχοπνευματικό σκέλος. Η εξειδικευμένη και εξατομικευμένη  προπόνηση με τον προπονητή τερματοφυλάκων αναπτύσσει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μεταξύ των δύο.  

Στην ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η εκπαίδευση των τερματοφυλάκων ξεκινά από την ηλικία των εννιά ετών. Ο ΠΑΟΚ αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της θέσης και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην άρτια εκπαίδευσή της, είναι ενδεχομένως η μόνη ελληνική ομάδα που απασχολεί τέσσερις προπονητές τερματοφυλάκων στην ακαδημία της. Ο Βασίλης Πετρόπουλος έχει αναλάβει την Κ19, ο Μιχάλης Ψωμιάδης της Κ17, ο Δημήτρης Κρυωνάς την Κ15 και ο Δημήτρης Πετράκης τα μικρότερα τμήματα.  

Οι νεαροί τερματοφύλακες προπονούνται μαζί με τα γκρουπ που συμμετέχουν, ενώ παράλληλα καλούνται να φέρουν εις πέρας επιπλέον προπονητικές μονάδες με τους προπονητές τερματοφυλάκων, γεγονός που σημαίνει πως ανάλογα με την ηλικία τους μπορεί να κάνουν μία περισσότερη προπόνηση έως και τρεις, σε σχέση με τα άλλα παιδιά της ομάδας (από Κ9 έως Κ14). 

Μέσα από τις ατομικές προπονήσεις, οι μικροί γκολκίπερ εκπαιδεύονται κυρίως στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της θέσης ως προς το τεχνικό σκέλος, σε αμυντικές και επιθετικές τεχνικές ενέργειες, καθώς και σε διάφορα άλλα στοιχεία του παιχνιδιού που λείπουν από τη βασική προπόνηση με την ομάδα , η οποία σαφώς είναι ιδιαίτερα σημαντική, ώστε να χτιστεί η σχέση με την ομάδα σε όλες τις καταστάσεις του παιχνιδιού και να αναπτυχθεί η ικανότητα της επικοινωνίας και της συνοχής. 

Στα τμήματα Κ15, Κ17, Κ19 ο προπονητής τερματοφυλάκων βρίσκεται σε καθημερινή βάση με το τεχνικό επιτελείο, καλύπτοντας της ανάγκες της κάθε προπόνησης, οι οποίες στοχεύουν στην περαιτέρω ανάπτυξη , βελτίωση και τελειοποίηση των χαρακτηριστικών του κάθε τερματοφύλακα με βάση τις ανάγκες που προκύπτουν μέσα από την ενδελεχή  ανάλυση των τάσεων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας του ΠΑΟΚ. 

Η μετάβαση  Πλησιάζοντας στην τελική φάση της ανάπτυξής τους οι γκολκίπερ καλούνται να υπερασπιστούν την εστία την δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ (Κ19) και να διεκδικήσουν σε πρώτη φάση μια θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.  Καλούνται να ανταποκριθούν σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων, το οποίο αφενός στοχεύει στην τελειοποίηση των ατομικών χαρακτηριστικών (τεχνικών, τακτικών, ψυχοπνευματικών και φυσικών) και αφετέρου στη μέγιστη δυνατή απόδοση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. 

Ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος είναι η συνεργασία και αλληλεπίδραση ανάμεσα στον προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Κ19. Στον ΠΑΟΚ αυτό συμβαίνει μέσα από τη συνεχή αλληλεπίδραση των δύο σε ζητήματα προπόνησης και βελτίωσης, καθώς η προπονητική διαδικασία η οποία ακολουθείται διέπεται από μια κοινή αφετηρία και έχει κοινό προσανατολισμό. Εξ ου κι έχει εκπονηθεί ένα πλάνο, που δίνει την δυνατότητα να προπονηθούν οι νεαροί τερματοφύλακες με τον προπονητή και τους γκολκίπερ της πρώτης ομάδας. 

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας, άλλωστε, Γιώργος Σκιαθίτης, εκπαίδευε στο παρελθόν παιδιά της ακαδημίας, εξακολουθεί φυσικά να παρακολουθεί την εξέλιξη τους, όπως και τους αγώνες  της Κ19. Σε συνεργασία δε, με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Κ19 Βασίλη Πετρόπουλο, όπως και τους προπονητές των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών, έχει οριστεί εξ αρχής ένας μακροχρόνιος σχεδιασμός προπόνησης, βελτίωσης και ανάπτυξης, ώστε να υπάρχει ομαλή μετάβαση στις απαιτήσεις και τους στόχους των επόμενων ηλικιακών κατηγοριών. 

Οι ταλαντούχοι γκολκίπερ του ΠΑΟΚ  Ο Μάριος Σιαμπάνης, προϊόν της ακαδημίας, αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας, ήταν μέλος της αποστολής στις κατακτήσεις  των δύο τελευταίων τίτλων της και έχει πάρει αγωνιστικά λεπτά τόσο σε φιλικούς όσο και σε επίσημους αγώνες της πρώτης ομάδας. 

Στην περσινή περίοδο, επίσης, ο Γιώργος Μούτσα συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, ενώ είναι αξιοσημείωτο φυσικά, πως σπανιότατα απουσιάζει τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ από τις κλήσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών των εκάστοτε ηλικιακών κατηγοριών. Οι Συμεών Παπαδόπουλος, Χρήστος Ταλιχμανίδης, Ευάγγελος Συλλέκτης είναι στην K19, οι Κωνσταντίνος Μπαλωμένος και Αλέξανδρος Τσιόπτσης στην K17, ο Νικόλαος Μπότης στην K15. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά και προοπτικές διαθέτουν φυσικά και οι Δημοσθένης Μακρής (K17) και Δημήτρης Μοναστηρλής (K15).
Νίκες παντού!

Νίκες παντού!

Ασπρόμαυρο το Σαββατοκύριακο σε όλα τα αθλήματα!

Επίθεση Κούγια κατά Καρυπίδη!

Επίθεση Κούγια κατά Καρυπίδη!

Προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ και λόγος μεταξύ άλλων για... μεσάτα κοστούμια και ψαράδικα παντελόνια!

«Σας ευχαριστώ όλους, για όλα...»

«Σας ευχαριστώ όλους, για όλα...»

Το "αντίο" του Δημήτρη Γιαννούλη στον Ατρόμητο

Στον Ατρόμητο ο Ουάρντα!

Στον Ατρόμητο ο Ουάρντα!

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αμρ Ουάρντα στους οπαδούς του #PAOK και η επιστροφή του στο Περιστέρι!

Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Ενρίκε!

Σε... αναμμένα κάρβουνα ο Ενρίκε!

Περιμένει τον #PAOK ο Βραζιλιάνος επιθετικός...

Ασίστ ο Λάμπρου στη συντριβή της Φορτούνα Σιτάρντ (video)

Ασίστ ο Λάμπρου στη συντριβή της Φορτούνα Σιτάρντ (video)

"Παραγωγικός" ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αλλά...

Τα εισιτήρια με ΟΦΗ


«Πρώτο παιχνίδι, πρώτο γκολ» (vid)


Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου!


Το πανηγύρισε και ο Πρίγιοβιτς (pic)


Ζαμπά σε άλλη διάσταση


Μήνυμα... επιστροφής από Ουάρντα (pic)


«Βροχή» από γκολ (vid)


Του στέρησαν ακόμη ένα γκολ! (vid)


«Παίζουμε ο ένας για τον άλλον!»


Έδωσε απαντήσεις ο Ελ Καντουρί


Την Παρασκευή η κλήρωση!


"Δεν το συζητάω, πρέπει να μείνουν!"


"Θέλουν χρόνο οι νέοι παίκτες, η ομάδα πάνω από όλα!"


Στην Προβάνς με στόχο την παραμονή ο Αθηναίου


"Δίκαιη η πρόκριση του ΠΑΟΚ, εμπειρία για τους παίκτες μας"


«Έφυγε» από τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης


«Συνεχίζουμε τον ίδιο τρόπο δουλειάς»


Χορεύοντας στη βροχή!


«Μέσα» ο Τζέφερσον


Ντεμπούτο με γκολάρα! (vid)


Με «υπογραφή» Λημνιού, Ζαμπά (vids)


Άκπομ «σέρβιρε», Λέο Ζαμπά «εκτέλεσε» (vid)


ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή (live)


Γκολ με το... καλησπέρα! (vid)


«Πέρασε» από την Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών η Συμφωνία των Πρεσπών


Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου και… #Keeppaokalive!


Τα... "ιδιαίτερα" του Τζέφερσον (video)


«Θέλουμε τη νίκη και χρόνο συμμετοχής στον Τζέφερσον»


"Αυτό είναι το μεγαλείο ανθρωπιάς του ΠΑΟΚ..."


Δύσκολα ο Μαργαρίτης


"Αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για τρεις νίκες!"


Επιμένουν οι Ιταλοί


Φίλης: «Η ιαχή η Μακεδονία είναι μία και ελληνική είναι αλυτρωτική»


Οι αριθμοί με Παναχαΐκή


Ανυπόμονος ο Σάκχοφ (pic)


Ρεκόρ διαρρήξεων στον Λαγκαδά: Άνοιξαν τέσσερα μαγαζιά στο μισάωρο!


«Έφυγε» από την ζωή παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ


Στον Λεβαδειακό ο Καραγεωργίου


Ντιέγκο εσύ αρτίστα!


Θεσσαλονίκη: Ανήλικη διώκεται για το θάνατο του νεογέννητου παιδιού της


Σπουδαίος ΠΑΟΚ, μεγάλος Ιβάν! (vid)


«Επαφές ΠΑΟΚ – Ροστόφ για Ίνγκασον»


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές & καταιγίδες


Παλατάκι με ΑΕΚ!


Αμφίσκορο στη Νέα Σμύρνη


«Όποια ομάδα θέλει τον Ίνγκασον, ας κάνει πρόταση»


Αποθέωσε Τσιτσιπά ο ΠΑΟΚ! (pic)


O άγνωστος Γιόζιπ Μίσιτς


Τέλος κι ο Αθηναίου!


Οι σκέψεις του Λουτσέσκου


Έντονη δυσοσμία στη δυτική Θεσσαλονίκη - Μήνυση από τον δήμαρχο Κορδελιού - Ευόσμου


Ο πιο βαρετός ΠΑΟΚ της ιστορίας


«Έχω αλλάξει, θα το δείτε στο γήπεδο» (video)


«Τρέχουν» τις διαδικασίες


Τροχαίο με στρατιώτες στο Δερβένι - Δύο τραυματίες


Η τακτική ανάλυση του Γιαννούλη (video)


«Δουλεύουμε για τη μεταγραφή του Χατσερίδη»


Προσπαθεί να αποκτήσει και ποσοστό μεταπώλησης για Ουάρντα


Σοβαρός για την πρόκριση


Μεταγραφή με παρόν και μέλλον...


Τα εισιτήρια με ΟΦΗ


«Πρώτο παιχνίδι, πρώτο γκολ» (vid)


Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου!


Το πανηγύρισε και ο Πρίγιοβιτς (pic)


Ζαμπά σε άλλη διάσταση


Μήνυμα... επιστροφής από Ουάρντα (pic)


«Βροχή» από γκολ (vid)


Του στέρησαν ακόμη ένα γκολ! (vid)


«Παίζουμε ο ένας για τον άλλον!»


Έδωσε απαντήσεις ο Ελ Καντουρί


Την Παρασκευή η κλήρωση!


"Δεν το συζητάω, πρέπει να μείνουν!"


"Θέλουν χρόνο οι νέοι παίκτες, η ομάδα πάνω από όλα!"


Στην Προβάνς με στόχο την παραμονή ο Αθηναίου


"Δίκαιη η πρόκριση του ΠΑΟΚ, εμπειρία για τους παίκτες μας"


«Συνεχίζουμε τον ίδιο τρόπο δουλειάς»


Χορεύοντας στη βροχή!


«Μέσα» ο Τζέφερσον


Ντεμπούτο με γκολάρα! (vid)


Με «υπογραφή» Λημνιού, Ζαμπά (vids)


Άκπομ «σέρβιρε», Λέο Ζαμπά «εκτέλεσε» (vid)


ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή (live)


Γκολ με το... καλησπέρα! (vid)


Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου και… #Keeppaokalive!


Τα... "ιδιαίτερα" του Τζέφερσον (video)


«Θέλουμε τη νίκη και χρόνο συμμετοχής στον Τζέφερσον»


"Αυτό είναι το μεγαλείο ανθρωπιάς του ΠΑΟΚ..."


Δύσκολα ο Μαργαρίτης


"Αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για τρεις νίκες!"


Επιμένουν οι Ιταλοί


Οι αριθμοί με Παναχαΐκή


Ανυπόμονος ο Σάκχοφ (pic)


«Έφυγε» από την ζωή παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ


Στον Λεβαδειακό ο Καραγεωργίου


Ντιέγκο εσύ αρτίστα!


Σπουδαίος ΠΑΟΚ, μεγάλος Ιβάν! (vid)


«Επαφές ΠΑΟΚ – Ροστόφ για Ίνγκασον»


Παλατάκι με ΑΕΚ!


Αμφίσκορο στη Νέα Σμύρνη


«Όποια ομάδα θέλει τον Ίνγκασον, ας κάνει πρόταση»


Αποθέωσε Τσιτσιπά ο ΠΑΟΚ! (pic)


O άγνωστος Γιόζιπ Μίσιτς


Τέλος κι ο Αθηναίου!


Οι σκέψεις του Λουτσέσκου


Ο πιο βαρετός ΠΑΟΚ της ιστορίας


«Έχω αλλάξει, θα το δείτε στο γήπεδο» (video)


«Τρέχουν» τις διαδικασίες


Η τακτική ανάλυση του Γιαννούλη (video)


«Δουλεύουμε για τη μεταγραφή του Χατσερίδη»


Προσπαθεί να αποκτήσει και ποσοστό μεταπώλησης για Ουάρντα


Σοβαρός για την πρόκριση


Μεταγραφή με παρόν και μέλλον...


Στέφανε, σήκωσέ το!


Το σχόλιο της ημέρας


Βαρέλα-Ίνγκασον-Χατσερίδης


Τα χρόνια της υπομονής του Γιαννούλη


Η πρώτη προπόνηση του Σβιντέρσκι (video)


«Δεν ενδιαφερθήκαμε για τον Ουάρντα…»


«Έτοιμος να βοηθήσω ένα σύλλογο με ιστορία»


Δυνατή Λαμία και νέα βαθμολογία


«Έφυγε» από τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης


«Πέρασε» από την Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών η Συμφωνία των Πρεσπών


Φίλης: «Η ιαχή η Μακεδονία είναι μία και ελληνική είναι αλυτρωτική»


Ρεκόρ διαρρήξεων στον Λαγκαδά: Άνοιξαν τέσσερα μαγαζιά στο μισάωρο!


Θεσσαλονίκη: Ανήλικη διώκεται για το θάνατο του νεογέννητου παιδιού της


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές & καταιγίδες


Έντονη δυσοσμία στη δυτική Θεσσαλονίκη - Μήνυση από τον δήμαρχο Κορδελιού - Ευόσμου


Τροχαίο με στρατιώτες στο Δερβένι - Δύο τραυματίες


Μακεδονικό: Κάλεσμα για νέα συγκέντρωση στη Βουλή την Πέμπτη


Ο Τσιτσιπάς στα 13 του, μιλάει για το είδωλο Φέντερερ και την κορυφή! (vid)


Δημόσκοπηση Marc: Αυτοδυναμία για ΝΔ σε πεντακομματική Βουλή


Ανεξάρτητος ο Αμυράς - Διαλύεται η Κ.Ο του Ποταμιού


«Λείπεις Εσύ» : Νέο τραγούδι από τον Γιώργο Μάη


Ποινική δίωξη στον 63χρονο για τα απειλητικά sms σε βουλευτές


Παραπομπή Ψωμιάδη και άλλων 11 σε δίκη για την επίθεση σε Μπουτάρη


ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία την Πέμπτη


Τα σενάρια για την άγρια δολοφονία μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού


Γέμισαν τη Βόρεια Ελλάδα με απειλητικές αφίσες κατά πολιτικών


Επίδομα στέγασης - ενοικίου: Τα ποσά για τους δικαιούχους - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα


Η Ειρήνη Καζαριάν μιλάει πρώτη φορά για το ροζ βίντεο


Νέα στοιχεία σοκ για την υπόθεση Γιακουμάκη


Νέα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα


ΑΝ.ΕΛ: Ο Καμμένος διέγραψε την Κουντουρά - Στήριξη στην κυβέρνηση από τον Κόκκαλη


Ryanair: Ανακοίνωσε τη διακοπή της σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Αθήνας


ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού


Σε ποιους βουλευτές ποντάρει ο Τσίπρας για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης


Καμμένος: Δε δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης, ζητάω δημοψήφισμα


Τσίπρας: Ζητάω ψήφο εμπιστοσύνης - Νέος υπουργός Εθν. Άμυνας ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ


Οριστικό το «διαζύγιο» - Αποχώρηση των ΑΝ.ΕΛ από την κυβέρνηση!


Έδειραν τον παιδοκτόνο της Κέρκυρας στις φυλακές Κορυδαλλού


ΟΑΣΘ κατά δήμων για την κατάσταση στα αμαξοστάσια εν μέσω χιονιά


Τζόκερ: Υπερτυχερός κέρδισε 1,2 εκατ. ευρώ - Βρέθηκε «5άρι» στη Θεσσαλονίκη


Έξι κρατούμενοι έγιναν... καπνός από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών!


Ντρίμπλα Καμμένου: Ούτε απερχόμενος είμαι, ούτε υπό παραίτηση


Δύο τραυματίες σε καραμπόλα πέντε ΙΧ στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης


Τι περιείχαν οι φάκελοι που στάλθηκαν σε πανεπιστήμια της χώρας


Λάρισα: Φοιτητής αυνανίζονταν σε νεαρές κοπέλες στο κέντρο της πόλης


Π. Καμμένος σε στρατιωτικούς: «Είναι η τελευταία μας συνάντηση ως υπουργός»


Θρίλερ με ύποπτους φακέλους σε πανεπιστήμια της χώρας


Στη δημοσιότητα στοιχεία ατόμου που έκλεβε επιβάτες σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ


Θεσσαλονίκη: Κινείται νομικά ο πατέρας του παιδιού που έσπασε το πόδι του σε αυλή σχολείου


Κλειστά σε όλο το νόμο Θεσσαλονίκης τα σχολεία την Παρασκευή


Ανακοίνωση της Fraport για το «Μακεδονία»


Θεσσαλονίκη: Πού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη (συνεχής ενημέρωση)


Κύπρος: 11χρονος έφυγε από το σπίτι γιατί του έκλεισαν το Playstation!


Θεσσαλονίκη: Στα λευκά ξανά η πόλη - Κλείνουν τα σχολεία οι δήμοι - Προβλήματα για τον ΟΑΣΘ


Φυλακές Κασσάνδρας: Επεισόδιο με κρατούμενο και δύο τραυματίες


«Βουτιά» θανάτου 43χρονης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Στην... αντεπίθεση η Περιφέρεια - Κατηγορεί τον ΟΑΣΘ πώς δεν έκανε τη δουλειά του


Ο ΟΑΣΘ κατηγορεί την Περιφέρεια για τα προβλήματα στα δρομολόγια


Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε γιατρό δημόσιου νοσοκομείου για «φακελάκι»


Θεσσαλονίκη: Σε ποιους δήμους θα είναι κλειστά τα σχολεία και την Τετάρτη


Σε ποιες περιοχές συνεχίζονται τα προβλήματα με τον ΟΑΣΘ


Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια με πρόσφυγες στα Διαβατά


Ιουλία Καλλιμάνη: Στο στούντιο για μία δυναμική μπαλάντα (vid)


Μπούκαρε με μαχαίρι και λήστεψε φαρμακείο στον Εύοσμο


Τι απαντάει ο ΟΑΣΘ για τα δρομολόγια που δεν έγιναν λόγω κακοκαιρίας


Διαβατά: Συμπλοκές μεταξύ προσφύγων και οδηγών - Ένας τραυματίας (vid)


Θεσσαλονίκη: Οι ανακοινώσεις των δήμων για τα σχολεία - Πού θα παραμείνουν κλειστά


Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία προσφύγων - Έκλεισαν τη Συμμαχική Οδό