PAOK24Ποδόσφαιρο

Εκπαιδεύοντας γκολκίπερ

Τα "φώτα" στη νέα γενιά

PAOK24
Επιμελεια αρθρου
Εκπαιδεύοντας γκολκίπερ
Από την καθημερινή δουλειά στις ακαδημίες, μέχρι το άλμα στην πρώτη ομάδα και το επόμενο βήμα. Το paokfc.gr στρέφει το βλέμμα του στους νέους τερματοφύλακες του "Δικεφάλου".
Αναλυτικά:

Δεν είναι απαραίτητα οδυνηρός ο μοναχικός δρόμος. Ίσως πιο δύσκολος, ναι. Υπό προϋποθέσεις όμως – ή μάλλον, υπό τις γενετικές προδιαγραφές αυτού που ακολουθεί τη μοναξιά – αυτός ο δρόμος, που επελέγη συνειδητά, συχνά οδηγεί σε συναισθήματα, πολύ υψηλότερα του μέσου όρου. Η αποδοχή ότι η προσπάθεια, ο κόπος, η απογοήτευση είναι όλα δικά σου, δημιουργεί πολύ αποφασιστικές, δυνατές προσωπικότητες. Κι όταν έρθει η ικανοποίηση της βελτίωσης, η χαρά της επιτυχίας, βιώνεται σαφώς πιο έντονα.

Κλισέ ή όχι, η μοναξιά του τερματοφύλακα υφίσταται, ωστόσο τα τελευταία χρόνια απαλύνεται από την παρουσία και την ιδιαίτερη σχέση που χτίζεται με τον προπονητή τερματοφυλάκων.  Η θέση χρίζει τεράστιας σημασίας στον τρόπο που εξελίσσεται το ποδόσφαιρο κι έτσι αντιμετωπίζεται πλέον από τους μεγάλους συλλόγους, οι οποίοι προφανώς  έχουν αντιληφθεί την ανάγκη για την καλύτερη και πληρέστερη  εκπαίδευση του γκολκίπερ.  

Ο ΠΑΟΚ, ξεκινώντας φυσικά από τα Τμήματα Υποδομής του, επιδιώκει να δημιουργήσει τερματοφύλακες υψηλού επιπέδου. Ικανούς να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου και κυρίως στο ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον της πρώτης ομάδας. Αντίληψη, ηγετική ικανότητα, πρωτοβουλίες κι αποφάσεις  που καθοδηγούν το παιχνίδι. Φυσικές ικανότητες σε δύναμη, ταχύτητα, αλτικότητα, αντίδραση. Προσόντα απαραίτητα, που είτε προϋπάρχουν σε κάποιο βαθμό, είτε καλλιεργούνται και δημιουργούνται στο μέγιστο δυνατό βαθμό με σωστή δουλειά και διαχείριση πολλών παραμέτρων από τους προπονητές τερματοφυλάκων.  

Διαδικασία εκπαίδευσης  Eίναι σημαντικό η εκπαίδευση του τερματοφύλακα να ξεκινά από μικρή ηλικία, ώστε να υπάρχει ο χρόνος να αφομοιωθεί το τεχνικό, το τακτικό, το ψυχοπνευματικό σκέλος. Η εξειδικευμένη και εξατομικευμένη  προπόνηση με τον προπονητή τερματοφυλάκων αναπτύσσει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μεταξύ των δύο.  

Στην ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η εκπαίδευση των τερματοφυλάκων ξεκινά από την ηλικία των εννιά ετών. Ο ΠΑΟΚ αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της θέσης και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην άρτια εκπαίδευσή της, είναι ενδεχομένως η μόνη ελληνική ομάδα που απασχολεί τέσσερις προπονητές τερματοφυλάκων στην ακαδημία της. Ο Βασίλης Πετρόπουλος έχει αναλάβει την Κ19, ο Μιχάλης Ψωμιάδης της Κ17, ο Δημήτρης Κρυωνάς την Κ15 και ο Δημήτρης Πετράκης τα μικρότερα τμήματα.  

Οι νεαροί τερματοφύλακες προπονούνται μαζί με τα γκρουπ που συμμετέχουν, ενώ παράλληλα καλούνται να φέρουν εις πέρας επιπλέον προπονητικές μονάδες με τους προπονητές τερματοφυλάκων, γεγονός που σημαίνει πως ανάλογα με την ηλικία τους μπορεί να κάνουν μία περισσότερη προπόνηση έως και τρεις, σε σχέση με τα άλλα παιδιά της ομάδας (από Κ9 έως Κ14). 

Μέσα από τις ατομικές προπονήσεις, οι μικροί γκολκίπερ εκπαιδεύονται κυρίως στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της θέσης ως προς το τεχνικό σκέλος, σε αμυντικές και επιθετικές τεχνικές ενέργειες, καθώς και σε διάφορα άλλα στοιχεία του παιχνιδιού που λείπουν από τη βασική προπόνηση με την ομάδα , η οποία σαφώς είναι ιδιαίτερα σημαντική, ώστε να χτιστεί η σχέση με την ομάδα σε όλες τις καταστάσεις του παιχνιδιού και να αναπτυχθεί η ικανότητα της επικοινωνίας και της συνοχής. 

Στα τμήματα Κ15, Κ17, Κ19 ο προπονητής τερματοφυλάκων βρίσκεται σε καθημερινή βάση με το τεχνικό επιτελείο, καλύπτοντας της ανάγκες της κάθε προπόνησης, οι οποίες στοχεύουν στην περαιτέρω ανάπτυξη , βελτίωση και τελειοποίηση των χαρακτηριστικών του κάθε τερματοφύλακα με βάση τις ανάγκες που προκύπτουν μέσα από την ενδελεχή  ανάλυση των τάσεων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας του ΠΑΟΚ. 

Η μετάβαση  Πλησιάζοντας στην τελική φάση της ανάπτυξής τους οι γκολκίπερ καλούνται να υπερασπιστούν την εστία την δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ (Κ19) και να διεκδικήσουν σε πρώτη φάση μια θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.  Καλούνται να ανταποκριθούν σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων, το οποίο αφενός στοχεύει στην τελειοποίηση των ατομικών χαρακτηριστικών (τεχνικών, τακτικών, ψυχοπνευματικών και φυσικών) και αφετέρου στη μέγιστη δυνατή απόδοση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. 

Ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος είναι η συνεργασία και αλληλεπίδραση ανάμεσα στον προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Κ19. Στον ΠΑΟΚ αυτό συμβαίνει μέσα από τη συνεχή αλληλεπίδραση των δύο σε ζητήματα προπόνησης και βελτίωσης, καθώς η προπονητική διαδικασία η οποία ακολουθείται διέπεται από μια κοινή αφετηρία και έχει κοινό προσανατολισμό. Εξ ου κι έχει εκπονηθεί ένα πλάνο, που δίνει την δυνατότητα να προπονηθούν οι νεαροί τερματοφύλακες με τον προπονητή και τους γκολκίπερ της πρώτης ομάδας. 

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας, άλλωστε, Γιώργος Σκιαθίτης, εκπαίδευε στο παρελθόν παιδιά της ακαδημίας, εξακολουθεί φυσικά να παρακολουθεί την εξέλιξη τους, όπως και τους αγώνες  της Κ19. Σε συνεργασία δε, με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Κ19 Βασίλη Πετρόπουλο, όπως και τους προπονητές των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών, έχει οριστεί εξ αρχής ένας μακροχρόνιος σχεδιασμός προπόνησης, βελτίωσης και ανάπτυξης, ώστε να υπάρχει ομαλή μετάβαση στις απαιτήσεις και τους στόχους των επόμενων ηλικιακών κατηγοριών. 

Οι ταλαντούχοι γκολκίπερ του ΠΑΟΚ  Ο Μάριος Σιαμπάνης, προϊόν της ακαδημίας, αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας, ήταν μέλος της αποστολής στις κατακτήσεις  των δύο τελευταίων τίτλων της και έχει πάρει αγωνιστικά λεπτά τόσο σε φιλικούς όσο και σε επίσημους αγώνες της πρώτης ομάδας. 

Στην περσινή περίοδο, επίσης, ο Γιώργος Μούτσα συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, ενώ είναι αξιοσημείωτο φυσικά, πως σπανιότατα απουσιάζει τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ από τις κλήσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών των εκάστοτε ηλικιακών κατηγοριών. Οι Συμεών Παπαδόπουλος, Χρήστος Ταλιχμανίδης, Ευάγγελος Συλλέκτης είναι στην K19, οι Κωνσταντίνος Μπαλωμένος και Αλέξανδρος Τσιόπτσης στην K17, ο Νικόλαος Μπότης στην K15. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά και προοπτικές διαθέτουν φυσικά και οι Δημοσθένης Μακρής (K17) και Δημήτρης Μοναστηρλής (K15).
Έκπληκτος ο Γ. Σαββίδης με το κορεό... πυροτεχνημάτων (pic)

Έκπληκτος ο Γ. Σαββίδης με το κορεό... πυροτεχνημάτων (pic)

Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά στην φιέστα του #PAOK #PAOK24

«Ευλογία για τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, να γίνει το βήμα παραπάνω»

«Ευλογία για τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, να γίνει το βήμα παραπάνω»

Ο Κώστας Μαλιούφας μίλησε στο ραδιοφωνικό #PAOK24 στον #LIBERO1074 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος #PAOK

Η απάντηση Μπουτάρη για τη σημαία του ΠΑΟΚ στο δημαρχείο!

Η απάντηση Μπουτάρη για τη σημαία του ΠΑΟΚ στο δημαρχείο!

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Γιάννης Μπουτάρης #PAOK #PAOK24

Όλη η Αθήνα (ξανά) ενωμένη

Όλη η Αθήνα (ξανά) ενωμένη

Η συμμαχία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να κόψουν τον δρόμο του ΠΑΟΚ (για την προεδρία της Λίγκας, σε πρώτη φάση) ήταν στην πράξη η αναβίωση του Π.Ο.Κ #PAOK

"Ιστορικό πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ"

"Ιστορικό πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ"

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σχολίασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και τους πρωταγωνιστές που "έκλεψαν την παράσταση"

MVP, οικογενειάρχης και πιστός... στρατιώτης!

MVP, οικογενειάρχης και πιστός... στρατιώτης!

Ο Γκάρετ Μουαγκουτουτία άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα

"Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους, για αυτό ζητάμε το VAR!"


«Έπρεπε να προκριθούμε και προκριθήκαμε»


Έγινε η δουλειά, "τσέκαρε" την πρόκριση


Σερί, τέλος!


«Τελείωσα με την πολιτική»


Aστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (live)


Το PAOK24 στο Libero 107,4 (audio)


«Ο τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες...»


Τα συγχαρητήρια του Ινφαντίνο σε ΠΑΟΚ!


«Ακούστηκαν πολλά αλλά...»


Η ενδεκάδα που «σφραγίζει» το εισιτήριο του τελικού Κυπέλλου!


Το μέλλον τους ανήκει...


«Κάντε ομάδα να νικάτε στο Star Wars» (pic)


Έκπληκτοι οι Ισπανοί με τον αρχηγό!


«Αναστέναξε» τα δίχτυα η Χατζηπαρασίδου... ​​​​​​​


Στις 6/5 περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Αντρέ


Live Streaming: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Κ17


Πρόστιμο... φιέστας


Η ενδεκάδα του τελικού!


«Ο τίτλος ήρθε με την αξία μας, ήμασταν και πέρσι οι ισχυρότεροι»


3,5 μήνες μετά (video)


Ζητούν γεμάτο γήπεδο...


Ραντεβού την Τρίτη του Πάσχα


Ώρα τίτλου και για την Κ17


«Ο πρωταθλητής Ελλάδας, ενδιαφέρεται για τον Καφού...» (pic)


«Τσεκάρει» το εισιτήριο για τον τελικό


ΠΑΟΚ και στη Στοκχόλμη!


Έκπληκτοι με τον... Superman Πασχαλάκη


Η βραδιά που τον "σημάδεψε" (video)


Στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ!


Έτσι το... έκαψαν στο Βελιγράδι για τον ΠΑΟΚ (vid)


Χωρίς Καλτσά-Μανιά ο Αστέρας


Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ για τον Τζόνι Νιούμαν


Αντρέ ξέρεις το δρόμο…


«Παίξε για το σήμα στη φανέλα» (pic)


Υποδοχή στους πρωταθλητές στην Καλαμάτα


«Ιβάν Σαββίδης: Η νέα εποχή έχει όνομα...» (vid)


Τα βήματα για τη «Νέα Τούμπα»


Μειώνονται τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω Πάσχα!


«Θυμωμένοι και πιο κυνικοί»


Ένσταση για τη φιέστα του ΠΑΟΚ καταθέτει ο Ολυμπιακός!


Ένταλμα εις βάρος του serial killer της Κύπρου για τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας!


Όταν το όνειρο, γίνεται πραγματικότητα (pics)


Ντου της αστυνομίας στην Άντερλεχτ!


«Θέλουμε τον τίτλο» (video)


«Τρελό να κερδίζεις το πρωτάθλημα και να δίνεις χαρά σε όλους»


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μ. Παρασκευή


«Φύγαμε για πρόκριση» (video)


Δεν... παίζονται οι πρωταθλήτριες!


Μειώθηκε η ποινή των Παπαγεωργόπουλου και Λεμούσια!


Φρούριο το Ολυμπιακό Στάδιο!


Στους 359 οι νεκροί στη Σρι Λάνκα!


Θρήνος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ


«Υπάρχουν πανηγυρισμοί, υπάρχει και ο ΠΑΟΚ...» (video)


Από την Μελβούρνη για τον ΠΑΟΚ με αγάπη!


Στους τελικούς η ΠΑΟΚΑΡΑ!


«Ρεκόρ στις φανέλες ο Βιεϊρίνια, ξεπούλησε το σκουφί του Λουτσέσκου»


«Μίδας ο Σαββίδης, η φιέστα ήταν ένα... μεθύσι»


«Συγγνώμη που η φιέστα ήταν λίγο χειρότερη από την επόμενη!»


«Αντρέ, κοίτα τα καταφέραμε!Τα κατάφερες!» (pic)


"Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους, για αυτό ζητάμε το VAR!"


«Έπρεπε να προκριθούμε και προκριθήκαμε»


Έγινε η δουλειά, "τσέκαρε" την πρόκριση


Σερί, τέλος!


Aστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (live)


Το PAOK24 στο Libero 107,4 (audio)


«Ο τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες...»


Τα συγχαρητήρια του Ινφαντίνο σε ΠΑΟΚ!


«Ακούστηκαν πολλά αλλά...»


Η ενδεκάδα που «σφραγίζει» το εισιτήριο του τελικού Κυπέλλου!


Το μέλλον τους ανήκει...


«Κάντε ομάδα να νικάτε στο Star Wars» (pic)


Έκπληκτοι οι Ισπανοί με τον αρχηγό!


«Αναστέναξε» τα δίχτυα η Χατζηπαρασίδου... ​​​​​​​


Στις 6/5 περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Αντρέ


Live Streaming: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Κ17


Πρόστιμο... φιέστας


Η ενδεκάδα του τελικού!


«Ο τίτλος ήρθε με την αξία μας, ήμασταν και πέρσι οι ισχυρότεροι»


3,5 μήνες μετά (video)


Ζητούν γεμάτο γήπεδο...


Ραντεβού την Τρίτη του Πάσχα


Ώρα τίτλου και για την Κ17


«Ο πρωταθλητής Ελλάδας, ενδιαφέρεται για τον Καφού...» (pic)


«Τσεκάρει» το εισιτήριο για τον τελικό


ΠΑΟΚ και στη Στοκχόλμη!


Έκπληκτοι με τον... Superman Πασχαλάκη


Η βραδιά που τον "σημάδεψε" (video)


Στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ!


Έτσι το... έκαψαν στο Βελιγράδι για τον ΠΑΟΚ (vid)


Χωρίς Καλτσά-Μανιά ο Αστέρας


Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ για τον Τζόνι Νιούμαν


Αντρέ ξέρεις το δρόμο…


«Παίξε για το σήμα στη φανέλα» (pic)


Υποδοχή στους πρωταθλητές στην Καλαμάτα


«Ιβάν Σαββίδης: Η νέα εποχή έχει όνομα...» (vid)


Τα βήματα για τη «Νέα Τούμπα»


«Θυμωμένοι και πιο κυνικοί»


Ένσταση για τη φιέστα του ΠΑΟΚ καταθέτει ο Ολυμπιακός!


Όταν το όνειρο, γίνεται πραγματικότητα (pics)


Ντου της αστυνομίας στην Άντερλεχτ!


«Θέλουμε τον τίτλο» (video)


«Τρελό να κερδίζεις το πρωτάθλημα και να δίνεις χαρά σε όλους»


«Φύγαμε για πρόκριση» (video)


Δεν... παίζονται οι πρωταθλήτριες!


Φρούριο το Ολυμπιακό Στάδιο!


Θρήνος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ


«Υπάρχουν πανηγυρισμοί, υπάρχει και ο ΠΑΟΚ...» (video)


Από την Μελβούρνη για τον ΠΑΟΚ με αγάπη!


Στους τελικούς η ΠΑΟΚΑΡΑ!


«Ρεκόρ στις φανέλες ο Βιεϊρίνια, ξεπούλησε το σκουφί του Λουτσέσκου»


«Μίδας ο Σαββίδης, η φιέστα ήταν ένα... μεθύσι»


«Συγγνώμη που η φιέστα ήταν λίγο χειρότερη από την επόμενη!»


«Αντρέ, κοίτα τα καταφέραμε!Τα κατάφερες!» (pic)


Με Ολιβέιρα στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ


Ασταμάτητη η Κ19 του ΠΑΟΚ!


Το απόλυτο video από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Ζάμπια!


Στοίχημα: «Αφεντικό» του Μάντσεστερ η Σίτι!


«Τρέλα» και στο Βελιγράδι για τον πρωταθλητή! (pic)


Live: Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ Κ19


«Τελείωσα με την πολιτική»


Μειώνονται τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω Πάσχα!


Ένταλμα εις βάρος του serial killer της Κύπρου για τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας!


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μ. Παρασκευή


Μειώθηκε η ποινή των Παπαγεωργόπουλου και Λεμούσια!


Στους 359 οι νεκροί στη Σρι Λάνκα!


Συνέπεια – Αξιοπιστία


Ανοιχτά αύριο τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη


Αρνούνται να φύγουν από το Σύνταγμα!


Οι τιμές σε αρνιά και κατσίκια!


Χειροπέδες σε 61χρονο διακινητή στη Θεσσαλονίκη!


Δώρο Πάσχα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!


Λυκουρέζος: «Εγώ μέλος εγκληματικής οργάνωσης; Αν είναι δυνατόν!»


Εργασίες συντήρησης στη Θεσσαλονίκη


Εξαρθρώθηκε σπείρα που λήστευε πολίτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!


Ολόκληρο οπλοστάσιο σε φυλακές ανηλίκων!


Χειροπέδες στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο!


Θεσσαλονίκη: Χωρίς χώρο για μεταγγίσεις επί δύο μήνες το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος»


"Ντου" αντιεξουσιαστών σε υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στη Θεσσαλονίκη


«Το θέμα των αποζημιώσεων έχει οριστικά επιλυθεί»


Αυτά πρέπει να προσέξετε το Πάσχα!


Κεραυνός στην Ακρόπολη, τέσσερις τραυματίες!


Σε εφαρμογή το πασχαλινό ωράριο!


Περιπετειώδης σύλληψη τριών Σύριων στην Εγνατία Οδό!


Βασίλης Αραμπατζής: Το «Θέλω πολύ» απέκτησε το πρώτο του… ξεσηκωτικό official remix


Παπαμιμίκος: «Δεν ήταν αυτοσκοπός η πολιτική» (video)


Τουριστική χρονιά-ορόσημο για την Θεσσαλονίκη το 2018


Δημοσκόπηση Alco για το Δήμο Θεσσαλονίκης


Βέροια: Κινητό εξερράγη στα χέρια 24χρονης! (vid)


Έκρυβαν σε τοίχο... 26 χιλιάδες ευρώ!


Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ!


Σύλληψη 31χρονου διακινητή στην Εγνατία Οδό!


«Μην ταξιδεύετε στην Τουρκία»


Άνεργος βρέθηκε κρεμασμένος σε δημοτικό πάρκο!


Προπληρώνονται επιδόματα ανεργίας και δώρο Πάσχα!


Σε ρυθμούς... Λαμπαδηδρομίας η Θεσσαλονίκη!


Συνεχίζονται τα έργα σε Εθνική Οδό και Περιφερειακό!


Εκπληκτικές φωτογραφίες από την επιφάνεια του Άρη! (pics)


Σύλληψη πέντε ατόμων για αγοραπωλησία ναρκωτικών στην Πολίχνη!


Κοινωνικός Τουρισμός 2019: Οι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις


Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με δίκυκλο!


Σε ρυθμούς... Λαμπαδηδρομίας αύριο η Θεσσαλονίκη!


Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες Ponstan σε σιρόπι


Επιχείρηση «σκούπα» στα Εξάρχεια – Συλλήψεις και προσαγωγές


Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με αυτοκίνητο μπροστά στο ΠAMAK


Απεργούν σήμερα οι διανομείς φαγητού - Δύο συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη


Χαλκιδική: Πυρκαγιά σε beach bar στην Χανιώτη - Κάηκε ολοσχερώς


Υπολόγιζε χωρίς τον αστυνομικό σκύλο! (pic)


«Έτοιμοι να φωταγωγήσουμε τον Λευκό Πύργο!»


Η πρώτη φωτογραφία της μαύρης τρύπας! (pic)


Μπαράζ συλλήψεων τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη!


Κρούσματα επιθέσεων και κλοπών μέσα σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ!


Ζητάει και τα ρέστα ο κ. Λοβέρδος


Τραγωδία στα Χανιά


Χειροπέδες στον Αλέξανδρος Λυκουρέζο!


Βρετανός υπουργός για Μακρόν: «Αυτός κοιμάται ακόμα με τη γιαγιά του;»


Οι πρόσφυγες αποχωρούν από τα Διαβατά


Έδιωξαν τον Ψωμιάδη από την συγκέντρωση για το Μακεδονικό


Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε


Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Χαριλάου!!!