Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θα είναι απερίγραπτο συναίσθημα αν πάρουμε το πρωτάθλημα»

Είναι ο… killer του ΠΑΟΚ, φροντίζοντας να αποδεικνύει το δολοφονικό του ένστικτο στο σκοράρισμα σε κάθε ευκαιρία.

Attackερ

«Θα είναι απερίγραπτο συναίσθημα αν πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παραχώρησε μία συνέντευξη στον Arena FM, μιλώντας για την απόφαση του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ που τον ήθελε και του το έδειξε, για τον μεγάλο στόχο κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά την περσινή «κλοπή» από τους διαιτητές, για τους Βράνιες και Ουάρντα, αλλά και για το παιχνίδι με τον Άρη που έρχεται την Κυριακή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη:

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, έχει τον χαρακτήρα που έχουν όλα αυτά τα παιχνίδια αλλά θα πάμε για να νικήσουμε το παιχνίδι με τον Άρη».

Για το αν έχει «εικόνα» από αυτό παιχνίδι:

«Δε το σκεφτόμαστε πολύ, πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Φέραμε σε πέρας ένα δύσκολο πρόγραμμα. Για αυτούς είναι το παιχνίδι της χρονιάς, για μας είναι σημαντικό αυτό, όπως και κάθε άλλο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη το σετ των αγώνων. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση , πιστεύω στην ομάδα μου και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε ακόμα μια νίκη».

Για την φετινή πορεία της ομάδος και αν πρέπει να κάνει το 30/30 για να πάρει το πρωτάθλημα:

«Θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι και πιστεύω ότι έχουμε δείξει φέτος ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό εκτός, την ΑΕΚ, όπως και σημαντικούς αντιπάλους στα προκριματικά του Champions League. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια με τους θεωρητικά ανίσχυρους, κυρίως εκτός έδρας. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Είναι καλό να έχουμε αυτή την νοοτροπία. Να κυριαρχούμε σε κάθε παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα για να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που έχει από εδώ και πέρα».

Για τα όσα έγιναν πέρσι:

«Δεν μπορώ να πω πολλά για πέρσι, αλλά σίγουρα οι διαιτητές καθόρισαν το αποτέλεσμα .Όλοι είδαν τι έγινε πέρσι. Και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ τον Ολυμπιακό ήταν η απόφαση του διαιτητή για πράγματα που υπερτιμήθηκαν. Ξέρουμε τι έγινε και πως τιμωρηθήκαμε πέρσι και φέτος που ξεκινήσαμε με -2 και πλέον είμαστε μπροστά. Τα παιχνίδια που δώσαμε με ξένους διαιτητές ήταν ανοικτά παιχνίδια, και πιστεύω ότι τελικά ήταν καλό».

Για την απόφαση του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, παρά τις προτάσεις από άλλες ομάδες:

«Είμαι ένας άνθρωπος που πάει με το συναίσθημα και αν όλα νιώθω καλά, δεν αλλάζω απόφαση. Πιστεύω ότι θα γίνει κάτι πολύ μεγάλο. Θα μας σέβονται σε όλη την Ευρώπη στο επόμενο διάστημα. Χαίρομαι που έχω την υποστήριξη κόσμο, Ιβάν, προπονητή παικτών. Για να γίνει μια μεταγραφή πρέπει να το θέλουν όλοι. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί και είμαι χαρούμενος που συνέβη. Θέλω να πετύχω ατομικούς και ομαδικούς στόχους, όσον αφορά τα στατιστικά μου και όχι μόνο . Ήταν πολύ σωστή η απόφαση. Δεν μπορώ να πω κάτι για το μέλλον, κάθε δυο μήνες προκύπτουν προτάσεις. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και θέλω να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ.

Για το ότι έχει μείνει στην ομάδα, το μεγαλύτερο διάστημα από κάθε άλλη στη καριέρα του:

«Σημαίνει ότι κάνω το σωστό, βρήκα την σωστή ομάδα, τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου για να αποδώσω όσο μπορώ. Συνεχίζω να είμαι πεινασμένος για νίκες και γκολ. Πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε όλους χωρίς οίκτο. Πολλές φορές πέρσι έπαιρνα την μπάλα από τα δίχτυα. Πρέπει να έχουμε καυτό αίμα, να βάζουμε πέντε γκολ. Να ξέρουν όλοι ότι δεν μπορούν να πάρουν βαθμό στην Τούμπα, αλλά ότι ο στόχος τους θα πρέπει να είναι να μην φάνε 10. Όλοι μιλούν για το φονικό ένστικτο, νομίζω ότι πρέπει και εγώ να βελτιωθώ στα τελειώματα ακόμα περισσότερο. Μια ομάδα που παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο πρέπει να έχει και ανάλογο επιθετικό. Με βοήθησε πάρα πολύ η ομάδα να βγω πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, και θέλω να του ευχαριστήσω όλους»

Για το τι περιμένει από τον κόσμο εφόσον πάρει το νταμπλ:

«Όταν ήρθα εδώ ο ΠΑΟΚ είχε καιρό να πάρει ακόμα και το κύπελλο για πολλά χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα χρειάζεται παραπάνω τρόπαια, το αξίζει ως σύλλογος με αυτή την τεράστια βάση οπαδών. Θα έπρεπε να έχει παραπάνω τρόπαια. Το νταμπλ είναι ο στόχος, βασική προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα αφήσουμε το κύπελλο. Θέλουμε να ανεβάσουμε το ευρωπαϊκό ράνκινγκ. Έρχομαι από την Λέγκια που έχει 20 τίτλους και ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο στα επόμενα χρόνια. Πιστεύω ότι θα είναι απερίγραπτο το συναίσθημα αν πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά ειδικά εφόσον πάρουμε το νταμπλ. Θα είναι κάτι μοναδικό».

Για τον Όγκνιεν Βράνιες:

«Δεν ξέρω, τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Είμαστε καλοί φίλοι με τον Όγκνιεν αλλά και τον αδερφό του. Ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ του καλούς ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση.Δεν ξέρω αν ο Βράνιες είναι καλά στην Άντερλεχτ. Ίσως ο ΠΑΟΚ αναζητήσει παίκτη με τα χαρακτηριστικά του, αλλά αυτό θα το αποφασίσουν ο πρόεδρος και ο προπονητής».

Για το 20-0 του Βράνιες στο… playstation:

«Ίσως έπαιζε στο ερασιτεχνικό στο playstation, εγώ ξέρω ότι κερδίσαμε δυο τελικούς. Μπορεί να είχε πάρει την λάθος ομάδα».

Για το ποια λεπτομέρεια άλλαξε την καριέρα του:

«Όταν πήγα στην Νορβηγία άλλαξα πολλά όσων αφορά τον τρόπο ζωής μου, μπήκα στο σωστό δρόμο. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να δουλέψω πολύ για να πετύχω στο ποδόσφαιρο».

Για τις δηλώσεις του Μίτροβιτς, που τόνισε ότι πρέπει να παίζουν δίδυμο:

«Παίζουμε καλά με τον Μίτρο, δεν έχουμε βρεθεί πολλές φορές στο γήπεδο μαζί. Όταν γίνεται είμαστε αποτελεσματική. Όλοι χρειάζονται χρόνο, δεν είμαι ο Κόπερφιλντ. Μετά από 15 ίσως μπορώ να άλλαξε ένα αποτέλεσμα και αυτό ίσως να μην μπορεί να το κάνει ο Κόπερφιλντ. Είναι τιμή για εμένα να παίζω στην Εθνική Σερβίας, και θα είμαι εκεί ».

Για τον Ούαρντα:

«Άκουσα ότι σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι, του εύχομαι τα καλύτερα. Εύχομαι να παλέψει και να γυρίσει στην ομάδα, γιατί χρειαζόμαστε αυτόν και τις… πλάκες του».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκρίθηκαν και περιμένουν τα «αετόπουλα»

Κ17 και Κ15 του ΠΑΟΚ έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην τελική φάση – Τα εισιτήρια που κρίνονται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της 2ης φάσης στα Πρωταθλήματα Super League Κ17 και Super League Κ15 και το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου ξεκινούν οι αγώνες μπαράζ για να συμπληρωθεί το «παζλ» των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στην Τελική Φάση (Final 4) των δύο Πρωταθλημάτων.

Πρωτάθλημα Super League K17

Με την ολοκλήρωση της 2ης φάσης, τη συμμετοχή τους στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος έχουν εξασφαλίσει οι ΑΕΛ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ενώ την 4η θέση διεκδικούν τέσσερις ομάδες μέσω αγώνων μπαράζ.

Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 11:30 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Αθλητικό Κέντρο Emilion ενώ μισή ώρα αργότερα (12:00) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο Αθηνών στο Γήπεδο Φωστήρα «Σπύρος Γιαλαμπίδης». Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν σε μονό αγώνα μπαράζ με τον νικητή να παίρνει το 4ο «εισιτήριο» για το Final 4 του Πρωταθλήματος Super League K17.

Πρωτάθλημα Super League K15

Στο Πρωτάθλημα Super League K15, τη συμμετοχή τους στην Τελική Φάση έχουν εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ενώ τις υπόλοιπες δύο θέσεις διεκδικούν συνολικά οκτώ ομάδες μέσω των αγώνων μπαράζ.

Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 17:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο Αθηνών στο Γήπεδο των Τραχώνων ενώ μία ημέρα αργότερα, την Κυριακή 28 Απριλίου στις 14:30, ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στις Αθλ. Εγκαταστάσεις του Γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν σε αγώνα μπαράζ και η ομάδα που θα επικρατήσει θα εξασφαλίσει μία θέση στην Τελική Φάση.

Η 4η θέση στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος θα προκύψει από τους αγώνες μπαράζ ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός (Σάββατο 27/4, 16:30, Αθλ. Εγκατ/σεις ΕΠΣ Ηπείρου "Στ. Τσανακτσής") και Άρης -Μακεδονικός (Σάββατο 27/4, 14:00, Δημοτικό Γήπεδο Φιλύρου). Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν σε αγώνα μπαράζ και η ομάδα που θα επικρατήσει θα αγωνιστεί στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League K15.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπύρα… Ζίβκοβιτς στη Σερβία

Ενόψει Euro 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αντίστροφα για την τελική φάση του Euro 2024 μετρούν στη Σερβία με την εθνική ομάδα της χώρας να δίνει το παρών στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτό εταιρεία μπύρας κυκλοφορεί έχοντας τυπωμένα στα προϊόντας της, πρόσωπα των διεθνών ποδοσφαιριστών της εθνικής Σερβίας.

Έτσι, στις παρτίδες μπύρας βρίσκεται και το πρόσωπο του Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Το ίδιο έχει συμβεί και με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους αλλά και του Ντούσαν Τάντιτς της Φενέρμπαχτσε.

https://twitter.com/FSSrbije/status/1783836999566377047?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1783836999566377047%7Ctwgr%5Ea53485deb02c0fee75654777cc0bdf6f2974bd4b%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fsuperleague%2F2328759%2Fpaok-prosopo-toy-zibkobits-mpike-se-mpyra

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FORZA με όλες τις ειδήσεις για ΠΑΟΚ

Αύριο και όλο το Σαββατοκύριακο στα περίπτερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η FORZA κυκλοφορεί το Σάββατο 27 Απριλίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) με αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, ειδήσεις και έρευνες, αθλητικό παρασκήνιο, ειδήσεις για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις καλύτερες υπογραφές

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και της FORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr

To ηλεκτρονικό κατάστημα της FORZA είναι στη διάθεση σας

Η επόμενη μέρα μετά το ΣΟΚ στη Λαμία

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ και τα… ρέστα πριν το φινάλε

Οι εξελίξεις που δρομολογήθηκαν τις τελευταίες ώρες πριν το καθοριστικό ντέρμπι με ΑΕΚ

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Σταύρος Σουντουλίδης, Θόδωρος Χαστάς

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ