Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Την άποψη πως η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" θα κριθεί στις λεπτομέρειες, εξέφρασε ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, εξωτερικεύοντας παράλληλα και τις σκέψεις του για τον Αμρ Ουάρντα.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Ο Αυστριακός προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Metrosport” και μεταξύ άλλων τόνισε: 

Για το αν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι της Κυριακής: “Δύσκολο να απαντήσει κανείς, θα είναι εξαιρετικό ντέρμπι και τα ντέρμπι έχουν τους δικούς του κανόνες. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εξαρτάται από το ποια ομάδα θα προηγηθεί, είναι ποιοτικές και οι δύο. Το ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το απόλυτο του δίνει προβάδισμα, είναι φαβορί, αλλά και ο Άρης θα έχει τον δωδέκατο παίκτη τον κόσμο του, θα είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα και θα γίνει ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι”.

Για τον φετινό ΠΑΟΚ, σε σχέση με Ολυμπιακό και ΑΕΚ: “Ο ΠΑΟΚ έχει μια σταθερότητα τον τελευταίο καιρό, έχει ένα εξαιρετικό σερί από πέρυσι με πολύ λίγες ήττες. Έδειξε στο Champions League ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια μεγάλα ποδοσφαιρικά κλαμπ. Έχει βρει την ισορροπία του κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Φέτος δείχνει πως σε υψηλό επίπεδο είναι και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Το κλειδί είναι ποια ομάδα θα μπορέσει να βρίσκεται σε σταθερό επίπεδο για 30 αγωνιστικές. Είναι πιστεύω νωρίς να χρίσουμε φαβορί μία ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

Για τον Αμρ Ουάρντα και την έως τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Είναι φυσιολογικό όταν ένας ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί μια καλή σεζόν με την επιστροφή να ανεβάζει πιο ψηλά τον πήχη. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και εύχομαι να ανέβει κι άλλο. Σχετικά με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ φέτος την παρακολουθώ εξ αποστάσεως και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν παίζει, ούτε για το ζήτημα που είχε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ”.

Για τους τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίζονται δανεικοί στον Ατρόμητο (Κουλούρη, Γιαννούλη, Χατζηισαΐα): “Δεν υπάρχει ιδιαίτερο μυστικό. Ο ρόλος μου είναι να δουλεύω ατομικά με κάθε παίκτη, να εξελίσσω κάθε παίκτη. Και οι τρεις είναι πολύ καλοί παίκτες, πολύ ποιοτικοί. Στο σύνολό του το ρόστερ του ΠΑΟΚ αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες. Με τα παιχνίδια που παίρνουν βελτιώνονται συνεχώς και αυτός είναι ο ρόλος μου να υπάρχει πρόοδος στην αγωνιστική τους συμπεριφορά”. 

Για την εξέλιξή τους: “Θεωρώ ότι αγωνίζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και οι τρεις. Είναι διεθνείς οι δύο και κοντά στην εθνική ο τρίτος. Είναι ποιοτικοί και αγωνιζόμενοι σε υψηλό επίπεδο στον Ατρόμητο, θα κληθούν σύντομα να παίξουν σε υψηλό επίπεδο στον ΠΑΟΚ και να είναι βασικά στελέχη”.

Για το ότι ορισμένοι κατακρίνουν τον Ατρόμητο που πέρσι και φέτος δανείστηκε ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ: “Η αλήθεια είναι ότι δε με απασχολεί καθόλου τι λέγεται το συγκεκριμένο ζήτημα. Δουλεύω σκληρά με την ομάδα, ξέρω τι ποδοσφαιριστές διαθέτω και από εκεί και πέρα ότι λέγεται περί αυτού δε με απασχολεί καθόλου. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η δουλειά”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Αλλάζει ο προγραμματισμός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League φέρνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχε ήδη αναβληθεί για την Πρωτομαγιά, θα μετατεθεί ξανά χρονικά, αφού οι Πειραιώτες στις 2/5 δίνουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα πάει... πίσω.

Έτσι, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12/5,

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαΐου, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ μέχρι τις 21/5 πρέπει να παραδώσει το γήπεδό της για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού του Conference League.

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ