Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριάρχησε, αλλά "κόλλησε" στο μηδέν

Το νικηφόρο σερί της Κ19 του ΠΑΟΚ, σταμάτησε σήμερα στο Λάκκωμα, με τους "ασπρόμαυρους" να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 0-0 με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Κυριάρχησε, αλλά "κόλλησε" στο μηδέν

Αναλυτικά η ανάλυση του αγώνα, μέσα από το paokfc.gr:

Σε έναν εντελώς ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, η Κ19 του Δικεφάλου έμεινε στη λευκή ισοπαλία κόντρα στον Άρη στο Λάκκωμα και είχε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στη φετινή Super League Σουρωτή.

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρέταξαν τον Δικέφαλο χωρίς τον τραυματία Διαμαντή, με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας, τον Γιαξή παρτενέρ του Μιχαηλίδη στα στόπερ, τριάδα στα χαφ με τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό και τους Τζοβάρα, Δούμτση και Πανίδη στην επιθετική γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με τον Μπαλογιάννη να γίνεται ο τελικός αποδέκτης μίας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας στο 6′, αλλά το πλασέ του βρήκε στο δοκάρι. Στο 12′ ο Δούμτσης είδε τον τερματοφύλακα του Άρη να σταματάει με τα πόδια το τελείωμα του.

Μετά το πρώτο τέταρτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή αλλά να μην βρίσκει χώρους και να προσπαθεί να αναπτυχθεί με μεγάλες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, οι οποίοι από την πλευρά τους δεν απείλησαν μέχρι την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι, αλλά για τον Άρη αυτή τη φορά, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Δικέφαλος είχε στο τελευταίο μισάωρο τον έλεγχο, με τους Κιτρινόμαυρους να ασχολούνται κυρίως με το πως θα κάνουν καθυστερήσεις. Ο Τζοβάρας έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, με σουτ από πλάγια θέση και σε τετ α τετ που επιχείρησε να κρεμάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιχαηλίδης δεν αξιοποίησε φάουλ σε καλή θέση, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Άρης είχε την ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή που πέρασε άουτ.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Μπαλογιάννης , Δούμτσης (46′ Γαϊτανίδης), Τζοβάρας, Πανίδης (60′ Γκαργκαλατζίδης)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έμφαση στην τακτική και αποφόρτιση για Σπόραρ – Σένκεφελντ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Πρασίνων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Kυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο Τερίμ έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του ΠΑΟΚ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ