Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Η επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού, του μπασκετικού τμήματος, αλλά και της ομάδας βόλεϊ

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Η εβδομάδα ξεκίνησε αισιόδοξα. Από την μία κέρδισε ο ΠΑΟΚ και έτσι έχουμε λιγότερη γκρίνια, από την άλλη θυμηθήκαμε και πάλι σε πόσο καλή μοίρα είναι η ΠΑΕ.

Προέκυψε ισολογισμός χωρίς καμία παρατήρηση του ορκωτού, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχωράει χωρίς να χρωστάει σε Δημόσιο, ιδιώτες και κάθε είδους τρίτο και ο Σαββίδης είναι πιθανό να βάλει άλλα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη και ο Νίκος Βεζυρτζής που επέστρεψε ως αντιπρόεδρος (αν και λένε ότι… μια φορά πρόεδρος πάντα πρόεδρος και αυτό, ειδικά για τον Βεζυρτζή, δεν θα αλλάξει ποτέ) τόνισε ότι έχουν μπει πάρα πολλά χρήματα, αλλά η αγωνιστική επιτυχία είναι δυσανάλογα μικρή.

Αυτό είναι γεγονός και αυτονόητο. Το… γιατί ψάχνουμε. Ψάχνοντας λοιπόν… θυμηθήκαμε και πάλι, ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα τα τελευταία 3,5 χρόνια, έχουν αλλάξει οι πάντες! Πρόσωπα και τακτικές. Ιδέες και πολιτικές… Το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο όμως, χωρίς ποτέ να συνεχιστεί μία προσπάθεια για δεύτερη χρονιά.

Κατά τα άλλα, από τώρα εμείς ευχόμαστε καλή συνεργασία σε Βεζυρτζή-Άρνεσεν. Μακάρι σε δύο μήνες να μην ασχολούμαστε καθημερινά με άλλους είδους θέματα ασυνεννοησίας. Μακάρι να βρουν οι δυο τους (θεωρητικά και πραγματικά) που τελειώνουν οι αρμοδιότητες του ενός και που αρχίζουν του άλλου.

* Στο μπάσκετ έρχεται ο αγώνας της Τετάρτης όπου ο ΠΑΟΚ παίζει πολλά στην Ευρώπη. Τώρα… καλό θα είναι για τις υποχρεώσεις στην Ελλάδα αν θα συνεχίσει, κακό θα είναι, ποιος ξέρει;

* Στο βόλεϊ ήταν ολοφάνερο ότι η ομάδα ξεκίνησε προβληματικά και τώρα αναζητούνται λύσεις. Χρόνος υπάρχει πολύς, διάθεση υπάρχει, ο Κατσαρής ασχολείται προσωπικά και εκτιμούμε ότι γι’ αυτή την ομάδα θα βγάλει εγωϊσμό. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Μακάρι όλες οι αλλαγές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο και από τις περσινές που έφεραν το πρωτάθλημα.

Καλό ταξίδι σε όσους ξεκίνησαν ήδη για Γερμανία…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη απώλεια κι η πιο οδυνηρή

Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε το απόλυτο κόντρα στην Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ισοπαλία σαν...ήττα για τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», με τον Δικέφαλο του Βορρά να πετά δυο βαθμούς που πιθανότατα τον θέτουν εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε το απόλυτο των βαθμών στο πρωτάθλημα κόντρα στη Λαμία, έχοντας επικρατήσει και στα 15 παιχνίδια κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας. Όλα αυτά μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (24/4), με την Λαμία να αποσπά τον πρώτο της βαθμό κόντρα στους «ασπρόμαυρους».

Ακόμη πιο εντυπωσιακό το γεγονός πως στις προηγούμενες δεκαπέντε αναμετρήσεις, ο ΠΑΟΚ είχε δεχθεί μόνο 2 τέρματα και είχε σκοράρει 36!

Όλες οι αναμετρήσεις κόντρα στη Λαμία:

ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1
ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0
ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2
ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0
ΠΑΟΚ - Λαμία 2-1
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2
ΠΑΟΚ - Λαμία 1-0
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3
ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2
ΠΑΟΚ - Λαμία 3-1
Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απογευματινό ραντεβού στη Νέα Μεσημβρία

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής (28/4, 19:30) στην Τούμπα, εκεί όπου υποδέχεται την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των Play-Off στην Stoiximan Super League.

Όπως έγραψε και ο Δικέφαλος του Βορρά, «δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις, αλλά για έργα», με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει την εικόνα της ενόψει της συνέχειας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Εκόνγκ, που δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά κατά την εφετινή περίοδο. Κατά τ' άλλα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή, κάτι το οποίο συμβαίνει και στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. H προπόνηση της Παρασκευής (26/4) έχει οριστεί για τις 17:00, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τον τρόπο που θα του εξασφαλίσει την αποφυγή της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα, κάτι δυσανάλογο με το ποδόσφαιρο που έχει παρουσιάσει συνολικά, την πορεία που έχει πραγματοποιήσει, το θέαμα και τα πολλά γκολ. Μπροστά του παρουσιάζεται μια ευκαιρία να βγάλει αντίδραση, με την ΑΕΚ, και στη συνέχεια μια διακοπή που θα βοηθήσει πολύ σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο, τους ποδοσφαιριστές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Λίνο (pics)

Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου άλλοτε μπακ του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένας από τους καλύτερους αριστερού μπακ που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Μασιέλ Λίνο, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Ο 46χρονος Βραζιλιάνος, ανέβασε μια φωτογραφία από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ενώ παράλληλα σχολίασε σε μια ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενημερώνοντας πως θα βρίσκεται στην Τούμπα, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. «Θα είμαι στην Τούμπα ενάντια στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό» έγραψε χαρακτηριστικά, γεγονός που δείχνει ότι θα βρίσκεται αρκετές μέρες στην πόλη μας.

Ο Λίνο κατέγραψε 220 συμμετοχές με 16 γκολ και 41 ασίστ στον ΠΑΟΚ, στην πενταετία που αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2014.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ