Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιώργος Σαββίδης: Μέρος δέυτερο…

Το δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξης του Γιώργου Σαββίδη στο PAOK24.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Γιώργος Σαββίδης: Μέρος δέυτερο…

Ο Γιώργος Σαββίδης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο PAOK24, το πρώτο μέρος της οποίας (αφορούσε κυρίως τον ίδιο) διαβάσατε το μεσημέρι.

Στο δεύτερο μέρος ο μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη αναφέρεται στην ΠΑΕ, στον Άρνεσεν, στον Τούντορ, στον Μπερμπάτοφ και φυσικά στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ…

Κεφάλαιο Άρνεσεν και “γάμος” με Μπερμπάτοφ

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ιβάν Σαββίδης μοιάζουν να έχουν παραδώσει… εν λευκώ τη διαχείριση του αγωνιστικού πλάνου στον Φρανκ Άρνεσεν, τον οποίο και οι δύο στηρίζουν απόλυτα. Ακόμη και για την περίπτωση του Φινμπόγκασον, ο Γιώργος τοποθετήθηκε ανοικτά, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του ΠΑΟΚ.

“Ήξερα ότι ο Φινμπόγκασον ήταν στη λίστα, αλλά δε θέλαμε να τον πάρουμε. Όταν είδα ότι έγραφαν κάποιοι ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να τον κάνει δικό του, αλλά τον πήρε ο Ολυμπιακός, είπα ευθέως ότι θα πάρουμε έναν καλύτερο”.

Και η απάντηση δόθηκε με την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Βούλγαρος ήταν… καψούρα του Ιβάν Σαββίδη κάτι που επιβεβαιώνεται και διά στόματος του Γιώργου.

“Τον θέλαμε εδώ και τρία χρόνια. Πέρυσι έκανε μία εξαιρετική σεζόν στη Μονακό, έπαιξε ακόμη και στo Champions League.
Είναι ένα μεγάλο όνομα. Θα μας δώσει ποιότητα, εμπειρία και θα βοηθήσει ειδικά τους νέους παίκτες. Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό για αυτόν, είναι ένας ήρεμος χαρακτήρας. Θα μας δώσει πολλά και σίγουρα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν τον κλείσαμε, ήταν ότι είναι ένας φανταστικός παίκτης, πολύ υψηλού επιπέδου. Είμαστε πλέον πολύ πιο δυνατοί, με αυτόν στην ομάδα. Ελπίζω ότι ο Μπερμπάτοφ δε θα είναι το τελευταίο μας δώρο στον κόσμο του ΠΑΟΚ”.

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Τούντορ

Για πολλούς είναι ένα στοίχημα υψηλού ρίσκου… Για την οικογένεια Σαββίδη είναι μία συνειδητή επιλογή, προκειμένου να διώξουν την… κατάρα που διώκει τους προπονητές του “Δικεφάλου” τα τελευταία χρόνια.

“Γνωρίζουμε πως τα τελευταία τρία χρόνια, δεν υπάρχει σταθερότητα στους προπονητές του ΠΑΟΚ. Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό. Αυτή τη φορά, θα είναι διαφορετικά. Πιστεύω στον πατέρα μου και στον αθλητικό μας διευθυντή. Ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο δείχνει πως εμπιστεύεται τον Τούντορ. Νομίζω θα είναι διαφορετικά.
Ο πατέρας μου είχε μία συνάντηση με τον Ιγκόρ Τούντορ μετά την απόφαση του κυρίου Άρνεσεν, πως εκείνος ήταν ο “εκλεκτός” για τον ΠΑΟΚ. Του άρεσε η φιλοσοφία του και πιστεύει ότι ταιριάζει στην ομάδα”.

Ουδέν σχόλιο για διαιτησία

Όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τους Έλληνες διαιτητές, η έκφραση στο πρόσωπο του αλλάζει και αποφεύγει ευθαρσώς να δώσει κάποια απάντηση. Θεωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο χαμηλής δυναμικής, αλλά…:
“Με την ΑΕΚ, τον Ηρακλή και τις άλλες ομάδες φέτος “ανεβαίνει” το επίπεδο, αλλά γενικά ακόμη παραμένει πολύ χαμηλό σε ανταγωνιστικότητα”.

Focus στο ελληνικό πρωτάθλημα, με φόντο την Ευρώπη

Γνωστός για τον αυθορμητισμό του, ο Γιώργος Σαββίδης απαντά ξεκάθαρα για τους στόχους του ΠΑΟΚ. “Πρωτάθλημα και Κύπελλο”. Ωστόσο το ευρωπαϊκό ταξίδι είναι σε εξέλιξη και στόχος όλων είναι να τραβήξει για πολύ ακόμη.

“Όλοι ξέρουν τι σημαίνει Ντόρτμουντ, δε χρειάζεται να πω πολλά. Η Κράσνονταρ είναι μία μεγάλη και δυνατή ομάδα στην Ρωσία, θα είναι δύσκολα τα μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά πιστεύω πως με την υποστήριξη των οπαδών μας και την αυτοσυγκέντρωση μας, όλα θα πάνε καλά”.

Φαν του μπάσκετ, αλλά…

Δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το τμήμα του μπάσκετ. Πολλά ακούστηκαν και ακόμη περισσότερα γράφτηκαν, αλλά η αλήθεια έρχεται διά στόματος Γιώργου Σαββίδη.
“Ο πατέρας μου βοηθάει κάθε χρόνο το τμήμα του μπάσκετ. Για την ώρα όμως πιστεύω πως πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο, στο μέλλον πιθανότατα να ασχοληθούμε πιο ενεργά, θα δούμε.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν παρακολουθώ μπάσκετ, αλλά την περσινή χρονιά λόγω ΠΑΟΚ έβλεπα τους αγώνες του μπάσκετ, ένιωθα σαν τρελαμένος οπαδός, επειδή είχε να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Είδα και το βόλεϊ όμως”.

Η συμπλήρωση 90 χρόνων και η επετειακή φανέλα

Κλείνοντας, δε θα μπορούσε παρά να σχολιάσει και τις νέες εμφανίσεις του “Δικεφάλου”, αλλά και τα όσα ετοιμάζουν σε συνεργασία με τη Macron ενόψει της συμπλήρωσης των 90 χρόνων του συλλόγου.

“Δεν ήταν μόνο δική μου η ιδέα. Ήμασταν τρία, τέσσερα άτομα. Ο κ. Αγγελίδης, το τμήμα μάρκετινγκ και συζητούσαμε όλοι μαζί. Οκ, την τρίτη εμφάνιση, τη στρατιωτική την ήθελα και μου άρεσε πολύ. Όσο για την επετειακή; Πιστεύω θα είναι πολύ όμορφο το αποτέλεσμα, θα είναι κάπως ρετρό το σχέδιο, το έμβλημα δεν ξέρω ακόμη, θα είναι μία έκπληξη”.

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥ, ΑΓΑΠΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπύρα… Ζίβκοβιτς στη Σερβία

Ενόψει Euro 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αντίστροφα για την τελική φάση του Euro 2024 μετρούν στη Σερβία με την εθνική ομάδα της χώρας να δίνει το παρών στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτό εταιρεία μπύρας κυκλοφορεί έχοντας τυπωμένα στα προϊόντας της, πρόσωπα των διεθνών ποδοσφαιριστών της εθνικής Σερβίας.

Έτσι, στις παρτίδες μπύρας βρίσκεται και το πρόσωπο του Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Το ίδιο έχει συμβεί και με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους αλλά και του Ντούσαν Τάντιτς της Φενέρμπαχτσε.

https://twitter.com/FSSrbije/status/1783836999566377047?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1783836999566377047%7Ctwgr%5Ea53485deb02c0fee75654777cc0bdf6f2974bd4b%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fsuperleague%2F2328759%2Fpaok-prosopo-toy-zibkobits-mpike-se-mpyra

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FORZA με όλες τις ειδήσεις για ΠΑΟΚ

Αύριο και όλο το Σαββατοκύριακο στα περίπτερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η FORZA κυκλοφορεί το Σάββατο 27 Απριλίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) με αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, ειδήσεις και έρευνες, αθλητικό παρασκήνιο, ειδήσεις για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις καλύτερες υπογραφές

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και της FORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr

To ηλεκτρονικό κατάστημα της FORZA είναι στη διάθεση σας

Η επόμενη μέρα μετά το ΣΟΚ στη Λαμία

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ και τα… ρέστα πριν το φινάλε

Οι εξελίξεις που δρομολογήθηκαν τις τελευταίες ώρες πριν το καθοριστικό ντέρμπι με ΑΕΚ

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Σταύρος Σουντουλίδης, Θόδωρος Χαστάς

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μητσοτάκης, ΠΑΟΚ και… Luben (vid)

Όλα τα… τυχαία γεγονότα μαζεμένα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γνωστή χιουμοριστική σελίδα «Luben» ετοίμασε ένα μικρό βίντεο, για όσα… συνέβησαν στον ΠΑΟΚ μετά την ατάκα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα.

Απολαύστε το…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ