Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο ΠΑΟΚ είναι το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινάει το ποδόσφαιρο!"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε μία ξεχωριστή συνέντευξη στη Ρουμανία και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον ΠΑΟΚ.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Ο ΠΑΟΚ είναι το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινάει το ποδόσφαιρο!"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως είναι να μεγαλώνεις με το πρότυπο του Μίρτσεα Λουτσέσκου:

“Είχα μια… δύσκολη παιδική και νεανική ηλικία. Ήταν δύσκολο γιατί κάθε φορά άκουγα ότι «είσαι ο γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου, ότι έχεις οφείλεται στον πατέρα σου». Ο προσωπικός μου στόχος ήταν να δημιουργήσω το δικό μου όνομα.

Μεγάλωσα με αυτόν ως έμπνευση. Ήμουν μαζί του, είδα και έζησα μεταξύ των παικτών του, είδα πως είναι η ζωή μέσα σε μια ομάδα. Είδα και έζησα τις νίκες του, χαιρόμουν μαζί του. Έζησα όμως τις δύσκολες στιγμές, τις ήττες της ομάδας του με απίστευτη πίκρα. Μου έδωσε αυτό το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Τώρα δουλεύω με πάθος και αυτό οφείλεται στον πατέρα μου”.

Για τις επιρροές στην φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο:

“Η φιλοσοφία μου πηγάζει από την φιλοσοφία του πατέρα μου, τον τρόπο εργασίας του, και την νοοτροπία παιχνιδιού που είχε. Αυτά πήρα από αυτόν. Την ευχαρίστηση να παίζω επιθετικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο κυριαρχίας”.

Για το παιχνίδι που τέθηκε αντιμέτωπος με τον πατέρα του:

“Αυτό το παιχνίδι ήταν ίσως το πιο ευχάριστη εμπειρία που έχω ζήσει στο ποδόσφαιρο. Και την ίδια στιγμή είναι μια περήφανη στιγμή για την οικογένεια μας, νομίζω και για το ρουμάνικο ποδόσφαιρο. Πατέρας και γιος συναντήθηκαν ως προπονητές, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στην καριέρα μου είχα πολλές όμορφες στιγμές, σχεδόν σε όλες συμμετείχε και ο πατέρας μου. Αν και δεν ήταν φυσικά σε όλες δίπλα μου, πάντα ένιωθα την ολόψυχη υποστήριξη του”.

Για τον ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδιαίτερη ομάδα. Είναι ένας σύλλογος με ενέργεια και απίστευτο συναίσθημα. Είναι κάτι περισσότερο από… πάθος, αισθάνεσαι ότι έχεις μια τεράστια ευθύνη, ο καθένας σου ζητάει μόνο ένα πράγμα. Να κερδίσεις! Ο ΠΑΟΚ είναι το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινάει το ποδόσφαιρο”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρούτσης: «Υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί…»

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε στις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιάννης Βρούτσης, μίλησε εκδήλωση για την οπαδική βία και για τις 57 συλλήψεις και προσαγωγές οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου.

«Λέμε ποτέ να μην υπάρξει ένα νέο παιδί ακόμα στον βωμό της βίας, ή της οπαδικής βίας. Δυστυχώς με τον Γιώργο συνέβη αυτό, ένα ακόμα παιδί που χάνεται από τη δολοφονική ενέργεια ενός χούλιγκαν. Υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί, με χαροποιούν σήμερα αυτά τα οποία ακούμε στο ραδιόφωνο και τα μέσα ενημέρωσης από την ελληνική αστυνομία».

«Γιώργο θα είσαι κάθε μέρα μαζί μας, για να μας θυμίζεις πόσο πολύτιμη είναι η ανθρώπινη ζωή, για να μας θυμίζεις πόση είναι η αγάπη που είχαν οι γονείς σου σε σένα, αλλά και οι συνάδελφοί σου και για να μας θυμίζεις ταυτόχρονα και να θυμόμαστε όλοι μαζί πόσο απεχθής και δολοφονική και καταστροφική τελικά για κάθε κοινωνία είναι η βία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στην ίδια εκδήλωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια στη Λαμία

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Λαμία διαθέτει εισιτήρια για φιλοξενούμενους στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, αναφέρει στην ανακοίνωση της:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στο “Αθανάσιος Διάκος” για την 7η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24.Τιμή Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
8-9 €25

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω web από το ακόλουθο link:

https://www.more.com/sports/lamia-paok-7i-play-offs-stoiximan-super-league-23-24/

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο:

  • Ονοματεπώνυμο Κατόχου
  • Τηλέφωνο
  • Διεύθυνση email
  • ΑΜΚΑ

Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα ονομαστικό/α εισιτήριο/α στο δηλωθέν email. Για την είσοδο στο γήπεδο μπορεί είτε να σκανάρει το εισιτήριο μέσα από το κινητό του, είτε να το εκτυπώσει.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης), καθώς θα διεξάγονται έλεγχοι εξώ από την κερκίδα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πατέρας Λυγγερίδη: «Να δικαιωθεί η μνήμη του» (vid)

Συγκινημένος μετά την είδηση για συλλήψεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο άκουσμα της είδησης για τις συλλήψεις της αστυνομίας, ο πατέρας του δολοφονημένου, Γιώργου Λυγγερίδη, που ήταν παρών σε εκδήλωση για την αθλητική βία, έπεσε συγκινημένος στην αγκαλιά των συνάδελφων του παιδιού του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ