Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η "καζούρα" στον Πέλκα από τους συμπαίκτες (pic)

Ο Δημήτρης Πέλκας παίζει συνεχόμενα παιχνίδια στην βασική 11άδα με τον ΠΑΟΚ και με την Εθνική Ελλάδας και αυτό έχει επίπτωση και στην κούραση του παίκτη, κάτι που διέκριναν και οι συμπαίκτες του.

Ηλίας Καπράλος

Η "καζούρα" στον Πέλκα από τους συμπαίκτες (pic)

Μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ στα μέσα του Σεπτέμβρη, όπου ο Δημήτρης Πέλκας δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό, ο Έλληνας διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ έχει συνεχόμενες συμμετοχές και στην βασική 11άδα σε όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ, αλλά και τις Εθνικής Ελλάδας. Αυτό το γεγονός με την συσσωρευμένη κούραση του νεαρού παίκτη του ΠΑΟΚ, δεν το έχει δει μόνο ο κόσμος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που πλέον τον αντικαθιστά στις αρχές κάθε ημιχρόνου, αλλά και οι συμπαίκτες του. 

Φυσικά και σε μία ομάδα τέτοιες καταστάσεις παίρνουν έναν πιο χιουμοριστικό χαρακτήρα, όπως και σήμερα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Έτσι μετά το standing ovation του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ την ώρα της αλλαγής του Πέλκα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σήμερα οι συμπαίκτες του που έκαναν δώρο παραπάνω από ένα κουτί βιταμίνες, καθώς έχουν καταλάβει ότι ο Πέλκας τι χρειάζεται λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους. 

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο που μοιράστηκε με όλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Δημήτρης Πέλκας:

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπριζ: «Ο ΠΑΟΚ ξεκουράστηκε και έπεσε από την κορυφή»

Η αναφορά των Βέλγων στον Δικέφαλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ παρουσίασε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ με αφορμή το ταξίδι της ομάδας στη Θεσσαλονίκη γα τον δεύτερο προημιτελικό του Conference League.

«Το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα έχει 28.000 φιλάθλους. Εκεί θα βρίσκονται και περίπου 1000 φίλοι της ομάδας μας.

Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στην έδρα του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η τελευταία τους ήττα ήταν από την Μαρσέιγ με 0-1 στα προημιτελικόα του Conference League πριν από δυο χρόνια. Τρεις φορές ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο πρώτο ματς με 1-0 και δεν μπόρεσε να προκριθεί, όμως προέρχεται από την πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την οποία και νίκησε με 5-1 ενώ είχε χάσει στο πρώτο αγώνα με 2-0.

Το μεταξύ μας παιχνίδι στο Βέλγιο ήταν το τελευταίο για την ελληνική ομάδα.

Το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκουράστηκε καθώς η αναμέτρηση που είχε προγραμματιστεί με τον Ολυμπιακό, αναβλήθηκε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να πέσει από την πρώτη θέση της βαθμολογίας καθώς η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός νίκησαν στους αγώνες που έδωσαν για τα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ πλέον είναι στην τρίτη θέση» αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η βελγική ομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ Ελληνας διεθνής

Ηταν στην αποστολή στους αγώνες με τη Γεωργία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Θετικό είναι το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής στην Τιφλίδα. Η πληροφορία της “Δίκης” επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency που εδρεύει στη Λωζάνη. Το όνομα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος. Φυσικά θα δημοσιοποιηθεί μόνο αν και εφ’ όσον το δεύτερο δείγμα είναι θετικό.

Σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κύρωση, παρά μόνον ο παίκτης.

 

Πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Να αποδοθούν ευθύνες, προτεραιότητα για εμάς η ασφάλεια των Βέλγων”

Η επιστολή Αγγελούδη για όσα έγιναν στο Βέλγιο και τους οπαδούς της Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι γνωστό πως ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, επέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της UEFAΑλεξάντερ Τσέφεριν, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην Μπριζ με υπεύθυνη την αστυνομία του Βελγίου.

Τώρα, έγινε γνωστό και το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής, που αναφέρει:

"Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Την προσεχή Πέμπτη η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει τον επαναληπτικό αγώνα ΠΑΟΚ-Club Brugge, για την προημιτελική φάση του Europa Conference League.

Στην πόλη μας ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη γιορτή, έχουμε μια ακόμη ευκαιρία να προβάλλουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τη Θεσσαλονίκη σε ένα φιλόξενο προορισμό.

Δυστυχώς οι μαρτυρίες κατοίκων μας που ταξίδεψαν στη Brugge για τον πρώτο αγώνα, παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, συνοδευόμενα από πειστικά βίντεο και αποδείξεις για εκτεταμένη και υπερβολική χρήση βίας από την βελγική αστυνομία.
Οι βέλγικες αρχές δεν πρόλαβαν από νωρίς να εμποδίσουν όσους προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο (η οποία ήταν και η βασική τους αποστολή) και για αντίποινα επιτέθηκαν σε οικογενειάρχες, μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου, αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, συλλαμβάνοντας και αφήνοντας εκτός αγώνα ανθρώπους που είχαν κάθε νόμιμο δικαίωμα να εισέλθουν στο γήπεδο.

Η ασφάλεια των οπαδών της Club Brugge που θα επισκεφθούν την πόλη μας είναι απόλυτη προτεραιότητα. Μέλημά μας είναι να εκτονώνουμε και να επιλύουμε προβλήματα, αντί να δημιουργούμε μεγαλύτερα.

Θα θέλαμε ωστόσο να σας εφιστήσουμε την προσοχή, να ζητήσετε και να αξιολογήσετε προσεκτικά τις καταγγελίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ευκαιρία γιορτής και ανταλλαγής εμπειριών.

Θεωρούμε αυτονόητο πως θα πράξετε τα δέοντα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, για όσα διαδραματίστηκαν στο Βέλγιο, εις βάρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Με εκτίμηση,

Στέλιος Αγγελούδης
Δήμαρχος Θεσσαλονίκης".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ