Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η απόλυτη απαξίωση της διαιτησίας…»

Ο Κούγιας μίλησε και με αφορμή την περιβόητη φωτογραφία στο κινητό του Αθηναίου διαιτητή

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

«Η απόλυτη απαξίωση της διαιτησίας…»

Η εκπομπή «Δίκη» αποκάλυψε χθες αυτή την φωτογραφία που «φιλοξενείται» στο Viber του κινητού που έχει ο Αθηναίος διαιτητής Παππάς. Ο τύπος που υποδέχεται κλήσεις με αυτό το σκυλάκι και την συγκεκριμένη έκφραση…

Σήμερα στον Sport Fm ο Αλέξης Κούγιας μίλησε γι’ αυτόν τον διαιτητή και όχι μόνο: «Είναι θέμα αισθητικής, πώς το αντιλαμβάνεσαι. Εμένα για παράδειγμα όταν με παίρνετε τηλέφωνο, βλέπετε τα παιδιά μου», τόνισε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαιτησία του στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό: «Όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ήταν η απόλυτη απαξίωση της διαιτησίας. Αν και έχουμε δει, σίγουρα, και χειρότερες διαιτησίες. Ήταν πρωτοφανείς οι αποφάσεις του στις κρίσιμες φάσεις. Η διαιτησία του δεν ήταν τόσο κακή, μέχρι που φθάσαμε στο πέναλτι του Καπίνο».

Για τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, τόνισε: «Ήταν και είναι μια χρυσή ευκαιρία να δοθούν λύσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Κοντονής είναι ένας υπερήφανος άνθρωπος. Αν υπάρχει κάποιος που θα δώσει λύσεις στο ποδόσφαιρο, είναι αυτός (σσ. Κοντονής). Διαφωνώ με τους κανονισμούς του, μπορεί κάποιος να είναι στημένος και να πετάξει μια φωτοβολίδα στο γήπεδο. Διαφωνώ, επίσης, με την φωτοβολίδα ευθείας βολής ή καμπύλης, δεν είναι σαφής ο κανονισμός.

Εγώ αντέδρασα στον νόμο του Κοντονή πριν καν ψηφιστεί. Το είχα πει και στη συνεδρίαση της Football League αλλά και στον ίδιο τον Κοντονή, που είχαμε μια συνάντηση πριν από λίγες ημέρες. Οι προσπάθειες που κάνει ο Κοντονής, δείχνουν ότι είναι ένας καθαρός άνθρωπος.

Είμαι αντίθετος με τα πρόστιμα. Ειδικά για ομάδες της Football League, είναι εξοντωτικά. Εγώ, όμως, μετά το ματς με τη Λαμία, κατονόμασα ως εγκληματία αυτόν που πέταξε τη φωτοβολίδα. Δεν είδα, όμως, τον Αλαφούζο και τον Σαββίδη να καταγγείλουν και αυτοί ή να δώσουν ονόματα».

Για τους τέσσερις «μεγάλους» (Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Σαββίδη): «Δεν έχω συναντηθεί ποτέ με τον Μαρινάκη και τον Σαββίδη. Τον Μελισσανίδη τον ήξερα χρόνια αλλά τελευταία οι σχέσεις μας έχουν ψυχρανθεί.
Ο Αλαφούζος δεν έχει γνώση για το ποδόσφαιρο. Διέλυσε μια ομάδα που πήρε Κύπελλο και ο Παναθηναϊκός έχει γίνει έρμαιο ενός Ιταλού που την Κυριακή έκανε μαθήματα, ενώ η ομάδα που ήταν έχει πέσει και έχει καταδικαστεί.
Όλοι μας πληρώνουμε τα προβλήματά τους και τις προσωπικές τους διαφορές. Πρέπει να καλέσουν τις ομάδες που είναι καθαρές, όχι μόνο τους μεγάλους. Και εμάς τη Λάρισα, τον Παναιτωλικό και όλους τους υγιείς προέδρους. Όχι αυτούς που είναι περαστικούς για 1-2 χρόνια και έχουν έρθει για να βγάλουν λεφτά από το στοίχημα».

“Ο Μελισσανίδης μου έκανε αγωγή, δικάζεται σε λίγες ημέρες γιατί είχα πει ότι θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ