Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπόκλιση στο Toumba Magazine

Ο ΠΑΟΚ εδώ και δύο μήνες έχει και πάλι το δικό του περιοδικό, το Toumba Magazine.

PAOK24

Υπόκλιση στο Toumba Magazine

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σχετικό θέμα στην ιστοσελίδα της αναφέρεται στα εγκωμιαστικά σχόλια που προκύπτουν από το εξωτερικό για το περιοδικό της.

Αναλυτικά:

“Το Toumba Magazine μετρά μόλις δύο μήνες… πορείας, ωστόσο, έχει γίνει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από τα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ εισάγοντας τον ΠΑΟΚ στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σε θέματα οπτικής επικοινωνίας και media branding.

Το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε ως επιπλέον μέσο ενίσχυσης της εικόνας του συλλόγου μέσω της καλλιέργειας μιας νέας φιλοσοφίας γύρω από το ποδόσφαιρο και το πάντρεμά της με την αισθητική και σύγχρονο design.

Η προσπάθεια αυτή δείχνει να βρίσκει βρει ανταπόκριση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με τα ΜΜΕ να εκφράζουν θετικά σχόλια για την προσέγγιση του ποδοσφαίρου που χρησιμοποιεί το Toumba Magazine και για την αισθητική του. Η μεγαλύτερη Free Press εβδομαδιαία εφημερίδα LIFOχαρακτήρισε το Toumba Magazine ως ένα από τα «πιο καλοσχεδιασμένα περιοδικά ποδοσφαιρικής ομάδας στην Ευρώπη» και το ενέταξε στο αφιέρωμά της για τη Θεσσαλονίκη ως έναν από τους λόγους να λατρεύει κανείς την πόλη.

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤHΣ LIFO

Από το εξωτερικό ξεχωρίζει το ειδικό άρθρο του Soccer Bible, του κορυφαίου περιοδικού σε θέματα design και κουλτούρας του ποδοσφαίρου, που δήλωσε «ερωτευμένο με τον ΠΑΟΚ, ένα σύλλογο ασυναγώνιστων ιδεών σε μια αέναη αναζήτηση δημιουργικής τελειότητας» ο οποίος «παρήγαγε ένα όμορφα εξειδικευμένο περιοδικό». είναι από κάθε άποψη μια απόλαυση για τα μάτια. Καλά επεξεργασμένο και εξαιρετικά επιμελές, το περιοδικό συνδυάζει μια life style και δοκιμασμένη προσέγγιση του ποδοσφαίρου».

ΤΟ ΑΦΕΡΩΜΑ ΤΟΥ SOCCERBIBLE

H ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ειδική σε θέματα design και ποδοσφαίρου ιστοσελίδα The Modern Game που αναφέρει πως το Toumba Magazine οριοθετεί μια ιδιαίτερη χρονιά για την ιστορία του συλλόγου που συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ MODERN GAME

«Η έκπληξη από τον ΠΑΟΚ»
Το περιοδικό του ΠΑΟΚ έγινε θέμα και στην Ισπανία όπου ο αρθρογράφος της ABC, Πάμπλο Ντελγκάδο, αφιέρωσε τη στήλη του στο Toumba Magazine αναφέροντας μεταξύ άλλων «Οι εκδόσεις γύρω από το ποδόσφαιρο διακρίνονται από την ελλειμματική σχέση τους με τον καλό σχέδιο που είναι συνδυασμένο με την προσοχή στη λεπτομέρεια η οποία παρουσιάζεται με καθαρό και συνεπή τρόπο έτσι ώστε να προσελκύσει περισσότερους φίλους του αθλήματος. Στα ισπανικά γήπεδα έχω δει πολλά τέτοια περιοδικά.

Όταν όμως σερφάρεις στο ίντερνετ μπορείς να βρεθείς σε ευχάριστες εκπλήξεις όπως αυτή: Μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που παίζει στην ελληνική Super League έχει δημιουργήσει ένα καλοφτιαγμένο και εξειδικευμένο περιοδικό. Είναι καλά σχεδιασμένο, συνδυάζει τον τρόπο ζωής της ομάδας και μια αποδεδειγμένη προσέγγιση του παιχνιδιού.  Με μινιμαλιστικό στιλ, μέσα από αιχμηρή κι εντυπωσιακή φωτογραφία, έρχεται να μεταφέρει την ομορφιά του ποδοσφαίρου με καλό σχεδιασμό».

«Το περιοδικό του ΠΑΟΚ είναι πολύ ωραίο»
Τo τελευταίο, χρονικά, αφιέρωμα για το Toumba Magazine έρχεται από την Ιταλία και το ποδοσφαιρικό περιοδικό Undici. Στο άρθρο του τονίζεται πως «το Toumba Magazine είναι το περιοδικό που παράγεται από την ελληνική ομάδα για να ανανεώσει τη σχέση μεταξύ των συλλόγων και των οπαδών. Ένα έντυπο με μοναδικό στυλ και καινοτόμο σχεδιασμό».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το Toumba Magazine μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα PAOK FC Official Stores στο γήπεδο της Τούμπας και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς και στα περισσότερα από 1000 σημεία διανομής του σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Οσοι βρίσκεστε σε περιοχές που δεν εξυπηρετεί το δίκτυο διανομής ή όσοι θέλετε το περιοδικό να έρθει στο σπίτι σας, δίχως να χρειαστεί να πάτε μέχρι το περίπτερο μπορείτε να το αγοράσετε μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του ΠΑΟΚ, το store.paokfc.gr,στο οποίο διατίθεται επίσης και το πρώτο συλλεκτικό τεύχος για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ, χωρίς αν επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι (vid)

Όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε του Δικεφάλου με 2-0 στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-0 στο Βέλγιο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=bztWTPyJ8H8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή στην αναβολή για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άνω - κάτω το πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την Άστον Βίλα την Μ. Πέμπτη στις 2/5.

Αυτό σημαίνει ότι η εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που ήταν προγραμματισμένη για την Μ. Τετάρτη στις 1/5, θα αναβληθεί εκ νέου!

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στις 8/5.

Μένει λοιπόν να φανεί πώς θα σχηματιστεί το καλεντάρι, μετά και τα νέα δεδομένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Η απογοήτευση να μετατραπεί σε δύναμη»

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου μετά τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε ότι πρέπει η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς και πήραν δίκαια την πρόκριση. Κάναμε καλά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Είναι μια απίστευτη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε τρία χρόνια φτάσαμε δύο φορές στους οκτώ.

Σήμερα παίξαμε με έναν αντίπαλο με άλλο τρόπο παιχνιδιού, που έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού, πέρσι είχε παίξει στο Champions League, έχει άλλη αυτοπεποίθηση και γνώση να αντιμετωπίσει τέτοια παιχνίδια.

Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει γι' αυτά τα παιχνίδια. Δε θέλω να συζητήσω το γιατί. Είχαμε όμως κάποιους παίκτες άρρωστους, κάποιους άλλους που ήταν εκτός. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο ενώ ήταν ακόμα άρρωστοι. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο 150% όπως σε άλλα παιχνίδια.

Σε τέτοια ματς μπορεί να κερδίσεις ή να προκριθείς εάν εκμεταλλευτείς στιγμές. Εάν στο πρώτο ματς βάζαμε ένα γκολ στις αντεπιθέσεις που είχαμε παρά το γεγονός ότι η Μπριζ ήταν καλύτερη ή αν μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στη φάση που μετά ήρθε το δεύτερο γκολ της Μπριζ, τότε θα μπορούσε να ήταν άλλο παιχνίδι.

Είμαι περήφανος για την ομάδα, για ότι έχουμε κάνει. Δεν έγινε ποτέ στον ΠΑΟΚ να παίξει προημιτελικούς μέσα σε τρία χρόνια δύο φορές. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ.

Το επίπεδο στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο ρυθμός, η ένταση, η ταχύτητα των παικτών και των ομάδων στην Ευρώπη δεν είναι ίδια με την Ελλάδα που εδώ παίζει μεγαλύτερο ρόλο το συναισθηματικό κομμάτι.

Έχοντας την εμπειρία στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για να παλέψουμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για να παίζουμε με το 150% στα παιχνίδια και να παλεύουμε μέχρι τέλους

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ