Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πάνθηρας» ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο στην Αθήνα, πανηγυρίζοντας το δεύτερο του τρίποντο στα πλέι οφ της Super League.

PAOK24

«Πάνθηρας» ο ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος» μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, με τον Αθανασιάδη να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 3ο λεπτό, αδυνατώντας να σκοράρει με σουτ εξ’ επαφής στο δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα του Λέοβατς.

Στο 22’ ο Ανσαριφάρντ προσπάθησε να απαντήσει με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ, με τον Κλάους να «ξαναχτυπάει» ένα λεπτό αργότερα, παίρνοντας δυνατή γυριστή κεφαλιά μετά από σέντρα του Ροντρίγκεζ, με τον Διούδη να απομακρύνει με υπερένταση.

Στο 27’, ωστόσο, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα στην άμυνα του Πανιωνίου μετά από σέντρα του Ροντρίγκεζ και μετά από πάσα του Πέλκα σούταρε σημαδεύοντας το γάμα της εστίας του Διούδη, αφήνοντας… άγαλμα τον πορτιέρο των «κυανέρυθρων».

Ο «Δικέφαλος» έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα και πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα του ενός γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν με διαφορετικό πρόσωπο.

Σταδιακά έδιναν χώρο στον αντίπαλο τους, κάνοντας «φτηνά» λάθη και αδυνατώντας να εκμεταλλευτούν τις αμυντικές αδυναμίες του Πανιωνίου για να «κλειδώσει» τη νίκη.

Οι «κυανέρυθροι» έπαιρναν αυτοπεποίθηση και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν στο 62’ που έβγαλε ο Γλύκος, το σουτ του Καραμάνου τρία λεπτά αργότερα που κόντραρε στον Μαλεζά και το μακρινό σουτ του Χαλκιαδάκη στο 69’, το οποίο και πάλι εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» έχοντας γλιτώσει την ισοφάριση στο κακό του διάστημα πήρε… αέρα δύο τερμάτων, με τον Μακ μετά από ατομική ενέργεια να πλασάρει τον Διούδη στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με 2-0, παρότι ο Πανιώνιος κέρδισε μετά από λάθος στην άμυνα του «Δικεφάλου» πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε άστοχα ο Οικονόμου.

Οι «ασπρόμαυροι» με αυτή τη νίκη επιστρέφουν στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ και περιμένουν να δουν ποια θα είναι η εξέλιξη στο παιχνίδι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ που ακολουθεί.

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

ΠΑΟΚ 7

ΑΕΚ 5

Παναθηναϊκός 4

Πανιώνιος 1

*ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το live της αναμέτρησης

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-2

90’+2′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Οικονόμου.

90′ O Μπερμπάτοφ βρίσκει με τη μία τον Ροντρίγκεζ και εκείνος με σουτ από τη δεξιά γωνιά έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. 

89′ Ο Οικονόμου εκτελεί το πέναλτι και στέλνει την μπάλα άουτ! Παραμένει το 0-2 υπέρ του ΠΑΟΚ! 

88′ Κίτρινη κάρτα στον Χατζηισαϊα.

88′ Πέναλτι για τον Πανιώνιο! Λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Βιγιάλμπα στη συνέχεια κερδίζει το πέναλτι από τον Χατζηισαϊα!

87′ Ο Χατζηισαϊας στη θέση του Μαλεζά. 

84′ Ο Βιγιάλμπα στη θέση του Χαλκιαδάκη. 

82′ Ο Σκόνδρας στη θέση του Λέοβατς. Ο Ίβιτς προστατεύει τον Κροάτη που έχει έξι κίτρινες κάρτες και είναι στο όριο τιμωρίας. 

81′ Ο Αθανασιάδης σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου, με τον Διούδη να μπλοκάρει εύκολα έστω και αν χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια. 

77′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ατομική ενέργεια του Μακ, ο Σλοβάκος ελευθερώθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου και πλάσαρε ιδανικά τον Διούδη. 

75′ Ο Καθάριος στη θέση του Κόρμπου. 

75′
Ο Μπερμπάτοφ στη θέση του Πέλκα. 

74′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Πέλκας προσπάθησε να βρει με πάσα τον Ροντρίγκεζ μπροστά από τον Διούδη και παρότι δεν τα κατάφερε, η μπάλα λίγο έλειψε να μπερδέψει τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου. 

72′ 57% η κατοχή της μπάλας υπέρ του ΠΑΟΚ, έναντι 43% του Πανιωνίου. 

69′ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Εξαιρετικό μάκρινό σουτ του Χαλκιαδάκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τον χώρο που του έδωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον Γλύκο να απομακρύνει με υπερένταση σε κόρνερ. 

66′ Ο ΠΑΟΚ χωρίς λόγο έχει οπισθοχωρήσει, αδυνατεί να κρατήσει την μπάλα και δίνει με τα λάθη των παικτών του αυτοπεποίθηση και φάσεις στον Πανιώνιο. 

65′ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Ο Μασούρας έκλεψε από τον Τζαβέλλα, έπαιξε το 1-2 με τον Καραμάνο, με τον τελευταίο να σουτάρει και να κοντράρει τελικά η μπάλα στο σώμα του Μαλεζά. 

65′ 
Οι τελικές προσπάθειες είναι 6(5) για τον Πανιώνιο και 7(3) για τον ΠΑΟΚ.

62′ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Ο Μπαργκάν εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που ο ίδιος κέρδισε στο ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ και αριστερά, με τον Γλύκο να διώχνει με υπερένταση με γροθιές. 

60′ Σουτ του Σιώπη, η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς του ΠΑΟΚ. 

59′ Ο Αθανασιάδης έστρωσε στον Ροντρίγκεζ, με τον τελευταίο να σουτάρει ψηλά άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Πανιωνίου. 

58′ Ο Πέλκας μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου από τα αριστερά, ωστόσο αναχαιτίστηκε από την άμυνα των γηπεδούχων. 

51′ Σε δύο περιπτώσεις ο Ροντρίγκεζ δε σημάδεψε σωστά, έχοντας την ευκαιρία να βγάλει σέντρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Πανιωνίου και δεξιά.  

46′ Κίτρινη κάρτα στον Πέλκα. 

46′
Ο Μπαργκάν στη θέση του Ανσαριφάρντ. 

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-1

45′ Ο Μασούρας σούταρε αδύναμα έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, με τον Γλύκο να μπλοκάρει εύκολα. 

41′ Ο Λέοβατς σεντράρει από τα αριστερά κι ο Διούδης μπλοκάρει την μπάλα μετά από έξοδο, προλαβαίνοντας τον Πέλκα που καραδοκούσε στο δεύτερο δοκάρι. 

39′ Ο ΠΑΟΚ ελέγχει το παιχνίδι και ψάχνει και δεύτερο γκολ. Σίγουρα για τους παίκτες του Ίβιτς θα πρέπει να είναι προτεραιότητα να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους προβάδισμα. 

34′
Κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου. 

31′ Ο Ροντρίγκεζ δοκίμασε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ. 

27′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση της άμυνας του Πανιωνίου στη σέντρα του Κίτσιου και μετά από πάσα του Πέλκα με δυνατό γυριστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων άφησε… άγαλμα τον Διούδη. 

23′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Ροντρίγκεζ έβγαλε τη σέντρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου και δεξιά, ο Αθανασιάδης πήρε δυνατή γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Διούδης απομάκρυνε εντυπωσιακά με δεύτερη προσπάθεια.

22′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Ο Ανσαριφάρντ πήρε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, απέφυγε δύο αντιπάλους, σούταρε, με την κόντρα του Λέοβατς να στέλνει την μπάλα κόρνερ, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γλύκου. 

22′ 59% η κατοχή της μπάλας υπέρ του ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να έχουν 41%.

21′ Σέντρα-σουτ του Χαλκιαδάκη από τα δεξιά, η μπάλα περνάει πλάγιο άουτ. 

15′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Γρήγορη αντεπίθεση από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Μακ βρίσκει τον Πέλκα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου, εκείνος σουτάρει, με τον Διούδη να μπλοκάρει την μπάλα. 

14′
Ο Τσίμιροτ βρήκε με μακρινή κάθετη πάσα τον Μακ, εκείνος άνοιξε το κοντρό, με τον βοηθό Σίπκα να σηκώνει το σημαιάκι του για οφσάιντ. Το ριπλέι δε δικαιώνει τον βοηθό, με τον Μακ να καλύπτεται έστω και οριακά. 

12′ Το παιχνίδι έχει ρυθμό και είναι αρκετά ανοιχτό, με τον ΠΑΟΚ να έχει σπαταλήσει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία μέχρι στιγμής να μπει σε ρόλο οδηγού στην αναμέτρηση. 

7′
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν κάνει… Τούμπα τη Ν. Σμύρνη, καθώς με την πληθωρική παρουσία τους ενισχύουν με συνθήματα την προσπάθεια των παικτών του Βλάνταν Ίβιτς. 

3′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ!
Ο Λέοβατς έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Αθανασιάδης ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα με προβολή ψηλά πάνω από την εστία του Διούδη.

*Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη παλαίμαχου άσου του Πανιωνίου. 

A’ ημίχρονο

Έναρξη αγώνα

Στον πάγκο για τον Πανιώνιο: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Μπραργκάν, Καθάριος, Ποζατζίδης και Βιγιάλμπα.

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Τασουλης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος και Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Χατζηισαϊας, Μπερμπάτοφ, Μυστακίδης, Κοροβέσης και Αντόνις.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Ροντρίγκες και Αθανασιάδης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΓΚΟΛ: – 29′ Αθανασιάδης, 77′ Μακ

Ασίστ: – 29′ Πέλκας, 77′ Τσίμιροτ

Δοκάρι: –

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Βοηθοί: Σταύρος Σίπκας και Ιορδάνης Δημητριάδης.

Τέταρτος διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης.

Παρατηρητής διαιτησίας: Χριστόφορος Ζωγράφος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η Γ.Σ., πότε θα είναι οι εκλογές

Οι ημερομηνίες και η επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κατά την συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής (26/4), αποφασίστηκαν και ορίστηκαν σημαντικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την ετήσια Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, εκεί όπου δεν θα γίνει ανάδειξη προέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Οι εκλογές θα γίνουν τον προσεχή Ιούλιο και τότε θα προκύψει ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρωτοβουλία Λουτσέσκου πριν την ΑΕΚ

Η απόφαση του προπονητή του ΠΑΟΚ για την συσπείρωση και την αντίδραση της ομάδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προπονείται σήμερα το απόγευμα (26/4, 17:00) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική των Play-Off στην Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν αντίδραση για τις τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις, οι οποίες και ήταν κακές κόντρα σε Κλαμπ Μπριζ, Ολυμπιακό και Λαμία. Γι' αυτό το λόγο, ο προπονητής της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου, αποφάσισε να προσκαλέσει σε δείπνο όλη το αγωνιστικό τμήμα, μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν να αντιστρέψουν το κλίμα, προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία των παικτών, μιας και αυτή τη στιγμή η ομάδα κινδυνεύει να γκρεμίσει -σε λίγες μόλις μέρες- ό,τι έχτιζε για μήνες από το ξεκίνημα της σεζόν.

Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο υπήρξε και πριν τον επαναληπτικό με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, για τους ¨16¨ του Europa Conference League, με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια, να βγάζει τους συμπαίκτες του για φαγητό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Οι οπαδοί της Μπάγερν θέλουν Τούχελ!

Οι Βαυαροί μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του προπονητή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι από καιρό γνωστό πως ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γερμανός τεχνικός χρεώνεται την αποτυχία της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Bundesliga, πέφτοντας από τον θρόνο της μετά από 11 σερί κατακτήσεις. Παράλληλα, είναι πολλά τα δημοσιεύματα που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς και θέλουν τον Τούχελ να μην έχει τον έλεγχο των αποδυτηρίων.

Αντίθετα με όλα αυτά, μια μερίδα των φιλάθλων της Μπάγερν Μονάχου θέλει να κρατήσει τον Τούχελ στην ομάδα, μαζεύοντας μάλιστα υπογραφές για να αλλάξει την γνώμη της διοίκησης.

«Παρά την αρνητική κριτική από τα Μέσα και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, ο νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ έχει καταφέρει να φτάσει την ομάδα του μέχρι τα ημιτελικά. Με όλο τον σεβασμό στους υποψήφιους Έμερι και Ράνγκνικ, οι συγκεκριμένοι προπονητές δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε το κερί του Τούχελ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο τελικός του 2025 θα γίνει στο Μόναχο, η Μπάγερν θα έπρεπε να νιώθει τυχερή με έναν τέτοιον προπονητή στον πάγκο της», αναφέρει η περιγραφή της αίτησης που έχουν φτιάξει οι οπαδοί της Μπάγερν για την παραμονή του Τούχελ, έχοντας ήδη ψηφίσει θετικά περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι των Βαυαρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ