Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πότε λήγουν τα συμβόλαια του ΠΑΟΚ;

Όλα τα στοιχεία για τα συμβόλαια και πότε λήγουν…

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πότε λήγουν τα συμβόλαια του ΠΑΟΚ;

Όπως φαίνεται δεν θα γίνει κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση και το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα μείνει ως έχει και έτσι μπορούμε να δούμε τι γίνεται με τα συμβόλαια των παικτών του Δικεφάλου όσον αφορά τη χρονική τους διάρκεια.

Στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους μπαίνουν έξι ποδοσφαιριστές. Με εξαίρεση την περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την επέκτασή του, για τους υπόλοιπους δεν είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνουν στην ομάδα. Οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Γιάννης Σκόνδρας δεν υπολογίζονται και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα αποχωρήσουν, ενώ ο Στέλιος Μαλεζάς βρίσκεται στα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς αλλά ως εναλλακτική λύση και τον ερχόμενο Μάρτιο κλείνει τα 32. Ο Παναγιώτης Γλύκος είναι βασικό στο ξεκίνημα της σεζόν και αν συνεχίσει να είναι, πιθανότατα θα γίνει σχετική κουβέντα, ενώ ο Φακούντο Περέιρα προέρχεται από τη σεζόν που έφυγε δανεικός και η φετινή παρουσία του θα κρίνει πολλά. Φυσικά, δεν υπολογίζουμε την περίπτωση του Μαμέ Τιάμ, του οποίου ο δανεισμός ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017, αλλά ο ΠΑΟΚ διατηρεί δικαίωμα αγοράς του Σενεγαλέζου από τη Γιουβέντους.

Αναλυτικά τα συμβόλαια που λήγουν το 2017:

Γιώργος Τζαβέλλας (28)
Παναγιώτης Γλύκος (29)
Αλέξανδρος Τζιόλης (31)
Στέλιος Μαλεζάς  (31)
Γιάννης Σκόνδρας (26)
ΦακούντοΠερέιρα (29)
Μάμε Τιάμ  (23) **

Όπως είναι λογικό, το καλοκαίρι του 2018 λήγουν ακόμα περισσότερα συμβόλαια και δεν είναι καθόλου απίθανο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να ξεκινήσουν τις συζητήσεις μέσα στη σεζόν που ξεκινάει προκειμένου να δέσει κάποιους παίκτες.

Αναλυτικά τα συμβόλαια που λήγουν το 2018:

Στέφανος Αθανασιάδης (27)
Γκάρι Ροντρίγκες (25)
Γκόικο Τσίμιροτ (23)
Δημήτρης Πέλκας (22)
Στέλιος Κίτσιου (22)
Μάρκος Βελλίδης (29)
Νίκος Κοροβέσης (25)
Ευθύμης Κουλούρης (20)
Αχιλλέας Πούγγουρας (20)

Το 2019 ολοκληρώνονται όλα τα συμβόλαια των παικτών που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο (με εξαίρεση τον δανεικό Τιάμ). Αυτό βέβαια δείχνει ότι ακολουθήθηκε μία ξεκάθαρη φιλοσοφία σχετικά με τον χτίσιμο της ομάδα από τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Μέχρι τότε έχουν βέβαια συμβόλαιο και μερικοί ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν πέρυσι.

Αναλυτικά τα συμβόλαια που λήγουν το 2019:

ΝτιέγκοΜπίσεσβαρ (28)
Τζάλμα Κάμπος (29)
Φερνάντο Βαρέλα (28)
Μαρίν Λέοβατς (28)
Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας (29)
Λέο Μάτος (30)
ΕβγκένΣάκχοφ (25)
ΖέλικοΜπρκιτς (30)
Χάρης Χαρίσης (21)
Δημήτρης Χατζηισαΐας (23)
Χουάν Κρέσπο (29)
Ζάιρο (24)*
Έρικ Σάμπο (24)*
Δημήτρης Κωνσταντινίδης (22)*

Τέλος, συμβόλαιο μέχρι το 2020 έχουν πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές, στους οποίους ο ΠΑΟΚ στηρίζει πολλά για το μέλλον και φρόντισε να του «δέσει». Εξαίρεση αποτελεί ο Έργκυς Κάτσε, ο οποίος ανανέωσε πριν φύγει με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να μην μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά τα συμβόλαιο που λήγουν το 2020:

Γιάννης Μυστακίδης (21)
Δημήτρης Γιαννούλης (20)
Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (20)
Μάριος Σιαμπάνης (16)
Τάσος Δημητριάδης (19)
Νίκος Μελίσσας (23)*
Έργκυς Κάτσε (23)*

*Είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες
** Είναι δανεικός από άλλη ομάδα

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΡΟΛΑΧΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ