Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σνάουτσερ: «Ο διαιτητής δεν στάθηκε στο ύψος του αγώνα»

Ο Πολωνός βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Κλ. Βικελίδης για την αγωνιστική απόδοση της ομάδας, αλλά και για τις αποφάσεις του Ολλανδού διαιτητή που έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στον Δικέφαλο.

Ηλίας Καπράλος

Σνάουτσερ: «Ο διαιτητής δεν στάθηκε στο ύψος του αγώνα»

Αναλυτικά ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ τόνισε στην κάμερα της NOVA:

“Περιμέναμε ένα σκληρό τοπικό ντέρμπι της πόλης. Εϊμαστε και εμείς παλιοί παίκτες και ξέρουμε. Ήταν σκληρό και για τις δύο ομάδες. Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Δεν είμαστε χειρότερη ομάδα και θα έπρεπε να είχαμε πάρει το κάτι παραπάνω. Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και έτσι προχωράμε.

Όταν δεχτήκαμε το γκολ είχαμε κάποιες καλές στιγμές, μετά αλλάξαμε λίγο το σύστημα, βάλαμε δεύτερο επιθετικό αλλά δεν μπορέσαμε να είμαστε πιο επιθετικοί. Είχαμε δύο παίκτες με κίτρινη κάρτα στο κέντρο από νωρίς και αυτό μας δυσκόλεψε. Έτσι βάλαμε το δεύτερο επιθετικό για να είμαστε πιο δραστήριοι και ο Άρης έκλεισε τους χώρους και έτσι δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε περισσότερο.

Στη αρχή του δευτέρου ημιχρόνου θέλαμε να αλλάξουμε κάτι, αλλά όπως είπαμε είχαμε θέματα και στο κέντρο. Είχαμε απουσίες και ο Ντόουγκλας είχε δείξει ότι μπορεί να δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι βάλαμε μέσα τον Τσόλακ και παίξαμε με δύο φορ.

Για το που κρίθηκε το ντέρμπι:

“Σε πολλά σημεία. Δεν είναι ένα, αλλά ένα παιχνίδι κρίνεται μέσα σε όλο το παιχνίδι. Απλά πιστεύω ότι μερικές φορές ένας ξένος διαιτητής δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος ενός ντέρμπι όπως αυτό. Δεν είδα καλά όλες τις φάσεις, αλλά πιστεύω ότι ο Πασχαλάκης βρήκε πρώτα την μπάλα. Είναι αλήθεια σήμερα ότι ο διαιτητής δεν κρίθηκε άξιος να σφυρίξει αυτό το παιχνίδι.”

Για την κατάσταση του Ουαγκέ:

“Ακόμα δεν ξέρω τίποτα. Ήταν μία φάση στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι δεν ξέρουμε ακόμα την διάγνωση. Ελπίζω να είναι όλα καλά”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλ επίθεση ετοιμάζει ενόψει ΠΑΟΚ ο Τερίμ!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των Πρασίνων – Η πιθανή ενδεκάδα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Kυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Αναφορικά με την 11άδα του «τριφυλλιού», τα «Πράσινα» ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα την αποτελούν οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Αράο, Γεντβάι, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης, ενώ ανοιχτό είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ο Χουάνκαρ αντί του Μλαντένοβιτς και να μπει ένα εξτρέμ, για να ξεκουραστεί ο Μπακασέτας.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο Τερίμ έχει δουλέψει πολύ στην επιθετική και την αμυντική τακτική, θέλοντας να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στο build up του ΠΑΟΚ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ