Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι… υπερόπτες Πολωνοί και η απάντηση Πρίγιοβιτς

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε στους Πολωνούς και ξεκαθάρισε την κατάσταση…

Ελένη Μπούντου

Οι… υπερόπτες Πολωνοί και η απάντηση Πρίγιοβιτς

Διάφορα ανυπόσταστα δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα στην Πολωνία αναφορικά με την μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ.

Το γεγονός πως ο υψηλόσωμος φορ άφησε τους πρωταθλητές Πολωνίας για τον Δικέφαλο δεν ήχησε καλά και είχε ως αποτέλεσμα να ακουστούν και να γραφτούν διάφορα τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον Πρίγιοβιτς. Μάλιστα, ένα από τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας καλούσε τον Ελβετό να σκεφτεί καλά την απόφασή του καθώς πιθανότατα σε σύντομο χρονικό διάστημα να μείνει απλήρωτος από τους “ασπρόμαυρους”.

Από την πλευρά του, ο Πρίγιοβιτς παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και φρόντισε να κάνει σαφές πως ο ΠΑΟΚ είναι από τους οικονομικά ισχυρότερους συλλόγους στην ανατολική Ευρώπη, τονίζοντας πως η συμφωνία μαζί τους έκλεισε πολύ γρήγορα παρά την πολύ καλή πρόταση που είχε στα χέρια του από την Κίνα: 

«Ο ΠΑΟΚ είναι από τους ισχυρότερους οικονομικά συλλόγους στην ανατολική Ευρώπη εξαιρώντας τους Ρώσους και κάποιους Ουκρανούς… Είχα μία πολύ καλή πρόταση από την Κίνα, μίλησα με τον ΠΑΟΚ, υπήρχαν και άλλοι σύλλογοι που έδειξαν ενδιαφέρον. Η καρδιά μου με οδήγησε στην Ελλάδα και όταν την ακούω δεν κάνει ποτέ λάθος…

Δεν ισχύει ακριβώς το ότι εγώ πίεζα για Κίνα. Ήθελα μία καλή μεταγραφή, οι Κινέζοι ξεκίνησαν να μιλάνε με τη Λέγκια στα μέσα Δεκεμβρίου και ήταν τα πάντα υπό διαπραγμάτευση μέχρι που εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να υποτιμηθεί στη Πολωνία, αλλά στη Σερβία που γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντιλαμβάνονται το μέγεθός του. Όταν ξεκίνησα να μιλάω με τον ΠΑΟΚ, η συμφωνία έγινε πάρα πολύ γρήγορα».

Στπ ίδιο μήκος κύματος και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιρστή, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως το 99% των παικτών που παίζουν στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, θα ήθελαν να αγωνιστούν στον ΠΑΟΚ: 

«Δεν έχει σχέση με οικονομικά προβλήματα ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει εκεί ένα Ρώσος ιδιοκτήτης και δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Μίλησε με πολλούς μάνατζερ παικτών που παίζουν στον ΠΑΟΚ, ο Άλεξ επίσης έχει πολλούς φίλους στην ομάδα. Δεν παραπονέθηκε κανείς για ότι έχει να κάνει με την οργάνωση της ομάδας, οι πληρωμές γίνονται στην ώρα τους. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο ημέρες που περάσαμε εδώ, τα επιβεβαίωσαν όλα αυτά.

Νομίζω ότι το 99% των παικτών που παίζουν στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα με ένα τέτοιο συμβόλαιο. Άκουσα ότι ο Άλεξ ήταν από τους καλύτερα αμειβόμενους παίκτες στην Πολωνία. Φυσικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ο Άλεξ θα κερδίσει στη Θεσσαλονίκη τρεις φορές περισσότερα χρήματα, από ότι στη Λέγκια».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πετάει ο Πόρτερ; Πετάει! (vid)

Στην κορυφή του Top 5 το εντυπωσιακό κάρφωμα του Αμερικανού στο καλάθι του Αμαρουσίου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην κορυφή του Top 5 της 5ης αγωνιστικής των playouts της Basket League, βρέθηκε το κάρφωμα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, στο σαββατιάτικο παιχνίδι με το Μαρούσι στο "Παλατάκι".

Απολαύστε το:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι εκλογές της ΕΠΟ θα κρίνουν και τη νέα ΚΕΔ!

Όλα στον “αέρα”, όλα ρευστά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με βάση τα τωρινά δεδομένα κανένας δε μπορεί να προβλέψει τί θα συμβεί όταν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Αν δηλαδή η σημερινή ΚΕΔ προχωρήσει σε επιλογή των διαιτητών και στη συγκρότηση των πινάκων ή ακόμη και στον προγραμματισμό των σεμιναρίων.

Κι αυτό γιατί με βάση το καταστατικό της Ομοσπονδίας η θητεία της ΚΕΔ λήγει μ΄ αυτή του δ. σ. της ΕΠΟ. Κι όλα αυτά πρέπει να προχωρήσουν με τη νέα διοίκηση που θα προκύψει. Εκτός αν το νέο δ. σ. ανανεώσει τη σύνθεση της παρούσης επιτροπής ή αλλάξει κάποια μέλη της.

Οπως γίνεται αντιληπτό,  όλα είναι ρευστά και όταν θα ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση και φανεί τί πρόκειται να γίνει θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα, που να προσεγγίζουν την πραγματικότητα.

Σήμερα όλα είναι στον αέρα και οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν για το αύριο της διαιτησίας. Στα ΜΜΕ διαρρέουν διάφορα ονόματα, αλλά είναι απλά εικασίες, σε περίπτωση που υπάρχει νέα ΚΕΔ.

Όλα θα φανούν όταν προσδιοριστούν οι εκλογές για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ και θα δούμε τι σχήμα θα υπάρξει, γιατί οι πληροφορίες τώρα τουλάχιστο, δίνουν και παίρνουν.

Πηγή: forzaonline.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

PAOK24 News by GAS24 με πασχαλινές… δωράρες! (pics)

Σήμερα το βράδυ στις 22:00, εννοείται για μικρά αλλά και… μεγάλα παιδιά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν χάνεται το σημερινό PAOK24 News! Στις 21:30, οι Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και Στέργιος Αναστασιάδης έχουν ραντεβού μαζί σας μέσα από τον λογαριασμό του PAOK24 στο Youtube και θα σχολιάσουν όλα όσα αφορούν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και φυσικά την επόμενη ημέρα του Δικεφάλου στη "μάχη" για τον τίτλο του Πρωταθλητή!

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα "τρέξει" ένας σούπερ πασχαλινός διαγωνισμός, με "ασπρόμαυρα" δώρα από τη μπουτίκ του ΠΑΟΚ!

Δύο λαμπάδες με T-shirt, επτά λαμπάδες και πέντε "ασπρόμαυρα" πασχαλινά αυγά σας περιμένουν, με το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ή να γίνετε συνδρομητής στον λογαριασμό του PAOK24 στο Youtube και να στείλετε ένα μήνυμα με το ονοματεπώνυμό σας την ώρα της εκπομπής!

Τόσο απλά! Ραντεβού στις 21:30!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ