Connect with us

Ολονυχτία για τις τηλεοπτικές άδειες, έρχονται οι ανακοινώσεις!

Mέχρι στιγμής λευκός καπνός δεν έχει βγει από το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, εντείνοντας την αγωνία τόσο των καναλαρχών αλλά και των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης…

Ελένη Μπούντου

Ολονυχτία για τις τηλεοπτικές άδειες, έρχονται οι ανακοινώσεις!

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, χρειάστηκαν 15 ώρες για να «κλείσει» η πρώτη άδεια, η δημοπράτηση της δεύτερης άρχισε χθες το πρωί και είναι άγνωστο πότε ολοκληρώθηκε ενώ αργά χθες το απόγευμα υπήρξε η πληροφορία πως κατοχυρώθηκε και η τρίτη άδεια. Έτσι, ενώ η όλα αναμενόταν να ολοκληρωθούν χθες βράδυ, η δημοπρασία μπαίνει τελικά στην τρίτη της ημέρα και αναμένεται να κλείσει σήμερα.

Η διαδικασία είναι κλειστή κι έτσι παραμένει άγνωστο ποιοι είναι οι κερδισμένοι της δημοπρασίας και με τι ποσά κατοχύρωσαν τις τηλεοπτικές άδειες.

Αυτά θα γίνουν γνωστά με κυβερνητική ανακοίνωση μετά την πλήρη ολοκλήρωση της δημοπρασίας και την έξοδο των «έγκλειστων» διεκδικητών των αδειών από το «φρούριο» της Γενικής Γραμματείας.

Η χθεσινή ημέρα ήταν μέρα ασφαλιστικών μέτρων καθώς οι δικαστικοί επιμελητές έφταναν ο ένας μετά τον άλλο στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης θυροκολλώντας αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων από τα κανάλια.

Υπενθυμίζεται πως στη δημοπρασία συμμετέχουν οι παρακάτω ενδιαφερόμενοι:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ):

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)

ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED

ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)

ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP)

ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)

Από τους οκτώ υποψηφίους οι τέσσερις εκπροσωπούνται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους: τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την Άλτερ Έγκο, τον Θοδωρή Κυριακού για τον Αντέννα, τον Ιβάν Σαββίδη για την Dimera και τον Βλαδίμηρο Καλογρίτσα για την ομώνυμη εταιρεία.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα υπάρξει «περίοδος προσαρμογής» μέχρι 90 ημέρες για τους αναδόχους που δεν διαθέτουν ήδη κάποιον τηλεοπτικό σταθμό. «Στη συνέχεια η Digea, με δεδομένες τις αρμοδιότητές της, δεν θα μπορεί να μεταφέρει αυτό το σήμα σταθμών χωρίς άδεια», τόνισε σε δηλώσεις της στο περιστύλιο της Βουλής. «Υπάρχουν εγγυημένοι όροι πλήρους διαφάνειας και αντικειμενικότητας της διαδικασίας», πρόσθεσε και κατέληξε: «Οι εποχές του «μαύρου» έχουν περάσει στην Ελλάδα. Αυτά συνέβησαν με (τη Νέα Δημοκρατία και) το “μαύρο” στη δημόσια τηλεόραση. Ο καθένας θα πρέπει να πληρώσει για τη χρήση ενός δημόσιου αγαθού. Αυτό αποτελεί υποχρέωση κάθε κυβέρνησης. 27 χρόνια δεν έγινε, τώρα θα γίνει».

Και drone πάνω από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης

Ένα… drone έκανε την εμφάνισή του πάνω από το κτήριο όπου διεξάγεται η δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, την ώρα που η διαδικασία μπαίνει στην τελική ευθεία!

Το τηλεκατευθυνόμενο, ιπτάμενο αντικείμενο προκάλεσε την έκπληξη όσων βρίσκονται έξω από το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και φυσικά των αστυνομικών, οι οποίο αναζήτησαν δίχως αποτέλεσμα το χειριστή του.

Όπως μετέδωσε το STAR, το drone πέταξε για λίγη ώρα σε ύψος 20 με 30 μέτρων, φτάνοντας μέχρι τον 3ο-4ο όροφο του κτηρίου.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τα κεντρικά της υπηρεσίας τους για το συμβάν και θα διεξαχθεί έρευνα. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής, τι δουλειά είχε στο σημείο το drone κι εάν κατέγραφε βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από χτες το πρωί, το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης έχει μετατραπεί σε «φρούριο», με ισχυρή ομάδα αστυνομικών να το επιτηρεί περιμετρικά, ενώ ουδείς διερχόμενος μπορεί να σταθμεύσει σε κοντινή ακτίνα. Υπενθυμίζεται ότι κανένας -πλην των υποψηφίων- δεν θα έχει πρόσβαση στο κτίριο της Γραμματείας, για όσο διάστημα διαρκέσει η διαγωνιστική διαδικασία.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

Το PAOK24 και το νέο εγχείρημα

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας με εκπλήξεις.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και όχι μόνο.

Mεταξύ άλλων οι δύο πρώτοι προχώρησαν στην ανακοίνωση ενός νέου τηλεοπτικού εγχειρήματος, με πρόσωπα-έκπληξη, με ανάλυση και φυσικά συζήτηση για ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδεί σε διαδίκτυο και TV 100.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Nsdaz5E_xEU

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ