Connect with us

ΑΣ

«Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ και στον κοινωνικό τομέα»

Για όγδοη χρονιά ο Δικέφαλος του Βορρά συνδυάζει τη γιορτή του με τη προσφορά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ και στον κοινωνικό τομέα»

Την Κυριακή 7 Απριλίου θα διεξαχθεί η φετινή Ημέρα ΠΑΟΚ με κεντρικό σύνθημα και φέτος “ο ΠΑΟΚ δεν γιορτάζει, αλλά προσφέρει”.

Λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση 93 ετών από την ίδρυση του Δικεφάλου του Βορρά, όλη η «ασπρόμαυρη» οικογένεια καλείται να συνεισφέρει σε αυτή την αξιέπαινη κίνηση που θα διεξαχθεί για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, με τη συγκέντρωση τροφίμων θα δοθούν για την ενίσχυση των συσσιτίων των πέντε ιερών Μητροπόλεων του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Το ραντεβού έχει δοθεί από νωρίς το πρωί της Κυριακής και μέχρι την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Λαμία για το πρωτάθλημα και η ανταπόκριση του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη και φέτος.

Το μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ, Άλης Ησαϊάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό και κορυφώνεται τις επόμενες ημέρες.

«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και 40 μέρες, περίπου. Τώρα έχει κορυφωθεί η προσπάθεια μας. Δεν σταματούν τα τηλέφωνα από ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν.

Αυτή είναι η όγδοη χρονιά που κάνουμε αυτή τη προσπάθεια. Με βάση την ημερομηνία του καταστατικού ίδρυσης της ομάδας, που είναι η 12η Απριλίου, κοιτάμε πάνω κάτω, ή το προηγούμενο ή το επόμενο παιχνίδι, προκειμένου να μαζέψουμε εκείνη τη μέρα τρόφιμα. Να φέρει ο καθένας ότι μπορεί. Από το πρωί ως και την ώρα έναρξης του αγώνα. Φανταστείτε ότι από την Δευτέρα, τυριά και κρέατα που χρειάζονται ψυγείο, βρίσκονται ήδη στα ψυγεία των Ιερών Μητροπόλεων. Τώρα επικεντρωνόμαστε σε ξηρή τροφή».

Για τι τρόφιμα μπορεί να φέρνει ο κόσμος:

«Περιμένουμε ξηρά τροφή και κάποια απολυμαντικά κουζίνας.  Η ξηρά τροφή δεν έχει πρόβλημα να διατηρηθεί. Μας βοηθάει πολύ το  ότι λειτουργεί η λαχαναγορά το πρωί της Κυριακής και με πρωτοβουλία του Club ΠΑΟΚ λαχαναγοράς , έρχονται τόνοι φρούτων και γίνεται διανομή στο πάρκινγκ στη θύρα 1 στη Τούμπα».

Σχετικά με το αν έχουν αυξηθεί οι ανάγκες:

«Ναι έχουν αυξηθεί. Τα πρώτα δυο χρόνια είχαμε κάνει τη πρωτοβουλία μόνο για τις Μητροπόλεις  Θεσσαλονίκης και Νεαπόλεως. Στη συνέχεια ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έμαθε τη κίνηση μας και  μας ζήτησε να το διευρύνουμε και αυτό κάναμε τα τελευταία έξι χρόνια. Η εκκλησία είναι πιο οργανωμένη στο να βοηθάει σε τέτοιες καταστάσεις».

Για το αν είχαν ξεπεράσει τους 100 τόνους τροφίμων τα τελευταία χρόνια:

«Εκεί πάει και φέτος. Κάθε χρόνο η συμμετοχή αυξάνεται».

Το μήνυμα που στέλνει στους φίλους του ΠΑΟΚ:

«Πέρσι δεν είχαμε πάρει το πρωτάθλημα, όμως ήμασταν πρωταθλητές και στο κοινωνικό τομέα. Φέτος φιλοδοξούμε να γίνουμε νταμπλούχοι σε όλους τους τομείς».

Τέλος, για το πού μπορεί να μάθει ο κόσμος λεπτομέρειες για το πως να βοηθήσει:

«Στο 2310 988000, είναι το τηλέφωνο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Εκεί θα τους δώσουν οδηγίες για το που μπορούν να πάνε τις προμήθειες, σε πιο σημείο τους βολεύει».

ΠΗΓΗ: arenafm.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ