Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαριά ήττα για Γρανάδα

Συνεχίζει την πτωτική της πορεία στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Βαριά ήττα για Γρανάδα

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί της Ομόνοια για το Europa League, η Γρανάδα γνώρισε ακόμη μία ήττα – σοκ και μάλιστα με ανατροπή από τη Θέλτα στο Βίγκο για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League μπήκε μπροστά στο σκορ στο 25′ με τον Λουίς Σουάρεθ, όμως τα πανηγύρια κράτησαν για λίγο, αφού οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 27′ με το Νολίτο.

Η Θέλτα ήταν ανώτερη στο δεύτερο μέρος και τελικά βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπάεθ στο 81′ και με τον Μπελτράν τέσσερα λεπτά αργότερα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Με την ήττα της αυτή η Γρανάδα έμεινε στους 14 βαθμούς και στην 8η θέση, ενώ η Θέλτα έφτασε τους 10 και την 18η θέση, παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Βέλγοι έφεραν και τις γυναίκες τους!

Η πρωτότυπη κίνηση των ποδοσφαιριστών της Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δίνει αύριο το βράδυ (18.04/ 22:00) ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας του, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν μπροστά τους την μεγάλη ευκαιρία να συμμετάσχουν στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η αυριανή αναμέτρηση ωστόσο είναι τεράστιας σημασίας και για την Κλαμπ Μπριζ, η οποία προσεγγίζει το παιχνίδι με την ίδια ακριβώς νοοτροπία.

Αυτό αποτυπώνεται εκτός των άλλων και μέσα από μία ξεχωριστή κίνηση των ποδοσφαιριστών των Βέλγων, οι οποίοι έφεραν μαζί τους και τις γυναίκες τους σε μία κίνηση που δείχνει πόσο σπουδαίο θεωρούν τον αγώνα κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης.

Την κίνηση αυτή σχολίασε τόσο ο επιθετικός της Μπριζ, Φεράν Γιούτγκλα, όσο και ο τεχνικός της ομάδας, Νίκι Χάγιεν, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τούμπας. «Είναι καλό να έχεις κοντά σου τους δικούς σου ανθρώπους όπως τώρα που ήρθε η κοπέλα που, που είναι μεγάλο στήριγμα. Μακάρι να φέρουμε καλό αποτέλεσμα για να γιορτάσουμε μαζί» σχολίασε ο ποδοσφαιριστής των Βέλγων σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε, ενώ ο προπονητής ανέφερε πως δεν θα μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο για να μην υπάρχουν...πειρασμοί και πως θα συναντηθούν όλοι μαζί μετά το τέλος του παιχνιδιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκι Χάγεν: «Αλλη ομάδα ο ΠΑΟΚ εκτός και άλλη εντός»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ Νικ Χάγεν τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου στην οποία δεν θέλησε να αναφερθεί στους παίκτες που είναι αμφίβολοι, ενω ρωτήθηκε και για την παρουσία των συντρόφων των ποδοσφαιριστών στο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τους τραυματίες και όσους δεν είναι 100% εντάξει:

«Θα δούμε ποιοι θα παίξουν, όσοι έχουν θέμα θα κάνουν ένα μέρος της προπόνησης, Δεν έχω να πω κάτι άλλο, η προετοιμασία συνεχίζεται»

Για την ασφάλεια των φιλάθλων και αν αυτό συζητήθηκε στα αποδυτήρια:

«Εμάς μας ενδιαφέρει ότι αφορά τον αγωνιστικό χώρο. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σε αυτή την ατμόσφαιρα και να παίξουμε καλά».

Για το γεγονός πως η ομάδα παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και αν θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο:

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, δεν αλλάζει κάτι για μας...»

Για το αν υπάρχει plan b αν δεν μπορέσουν να εφαρμόσουν το σχέδιό τους:

«Δεν έχουμε στο μυαλό μας άλλα πλάνα. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Εχουμε προετοιμαστεί για όλα τα δεδομένα, για να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό ΠΑΟΚ».

Για την πίεση που μπορεί να νιώθει καθώς είναι το πιο μεγάλο παιχνίδι της καριέρας του:

«Οχι, δε νιώθω έτσι. Θέλουμε να τα καταφέρουμε, δεν έχω να πω κάτι εδώ...»

Για το αν τον έκανε κάτι πιο σοφό από το πρώτο παιχνίδι και το αν θα παίξει ρόλο η ατμόσφαιρα.

«Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, είναι μια ομάδα που έχει διαφορά εντός και εκτός έδρας. Θα πρέπει εμείς να κάνουμε αυτό που ξέρουμε για να αντιμετωπίσουμε και τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα».

Για το αν του δίνει ένα έξτρα κίνητρο το γεγονός πως αν έρθει η πρόκριση ίσως πείσει την Μπριζ και μείνει στον πάγκο της ομάδας και του χρόνου:

«Δεν κοιτάω το μέλλον μου, εγώ απλά θέλω να κερδίζω το κάθε ματς που δίνουμε. Είμαι εδώ για να καθοδηγήσω τους παίκτες».

Για το ενδεχόμενο πέναλτι και αν έγινε έξτρα προπόνηση:

«Οχι, δεν χρειάζεται να τους βάλω έξτρα πίεση. Αν φτάσουμε στα πέναλτι, πιστεύω πως έχουμε την ομάδα να τα καταφέρουμε».

Για το αν οι κοπέλες των παικτών θα μείνουν στο ξενοδοχείο με την ομάδα:

«Οχι, όχι, δε θέλουμε πειρασμούς στους παίκτες. Θα μείνουν σε άλλο ξενοδοχείο και μετά τον αγώνα θα είναι μαζί...»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φεράν Γιούτγκλα: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια για την Τούμπα…»

Οσα είπε ο φορ της Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Φέραν Γιούτγκλα εκπροσώπησε τους παίκτες της Κλαπμ Μπριζ στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα της Τούμπας. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια και την «εχθρική» ατμόσφαιρα στην Τούμπα:

«Εχουμε ακούσει για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα, το συζητήσαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε γι' αυτό. Αυτά είναι τα παιχνίδια για τα οποία ζει ένας ποδοσφαιριστής. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε την πρόκριση για ημιτελικά».

Για την παρουσία του στην κορυφή της επίθεσης:

«Δεν έγινε, δεν συζήτησα κάτι το ιδιαίτερο... Προετοιμάζομαι το ίδιο πριν όλα τα παιχνίδια και αν ξεκινήσω θα δώσω το 100% με στόχο να φτάσουμε στα προημιτελικά».

Για το γεγονός πως ήρθε η κοπέλα του μαζί:

«Είναι καλό να έχεις κοντά σου τους δικούς σου ανθρώπους όπως τώρα που ήρθε η κοπέλα που, που είναι μεγάλο στήριγμα. Μακάρι να φέρουμε καλό αποτέλεσμα για να γιορτάσουμε μαζί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ