Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Όταν είδα το σχόλιο διέγραψα το λάικ μου…» (video)

Ο Γιάννης Μυστακίδης ανακηρύχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ τον Φλεβάρη, με τον κόσμο να του δίνει τον συγκεκριμένο τίτλο στην ψηφοφορία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

PAOK24

«Όταν είδα το σχόλιο διέγραψα το λάικ μου…» (video)

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός παρέλαβε σήμερα το βραβείο του και κλήθηκε να σχολιάσει το λάικ που έκανε στη φωτογραφία του Γιώργου Τζαβέλλα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε δει το σχόλιο της, κάτι που όταν αντιλήφθηκε πήρε πίσω την κίνηση του.

Ο Μυστακίδης μίλησε για τους μεγάλους στόχους του ΠΑΟΚ ως το φινάλε της σεζόν και τη δουλειά της ομάδας για να τους πετύχει, ενώ αναφερόμενος στην Εθνική ομάδα δεν έκρυψε την πικρία του επειδή δεν κλήθηκε παρότι θεωρεί ότι άξιζε μία θέση, σεβόμενος την επιλογή του κ. Σκίμπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη βράβευση του: Αυτό το βραβείο είναι η επιβεβαίωση των προσπαθειών μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που αναγνωρίζει την προσπάθεια μου. Καθημερινά προσπαθώ για την ομάδα και το αν θα αγωνίζομαι ή όχι είναι επιλογή του προπονητή. Όταν παίζω κάνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.

Για την κρισιμότερη φάση της σεζόν και την επίτευξη των στόχων: Το σημαντικότερο είναι η ομάδα να δείχνει ενότητα. Έχουμε αποδείξει σε δύσκολες στιγμές πως όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Δουλεύουμε πολύ σ’ αυτό και με την κατάλληλη συγκέντρωση μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, δεν έχουμε κανέναν φόβο.

Για το λάικ του στη φωτογραφία του Τζαβέλλα: Καλό είναι πριν κρίνουμε κάποιον να μαθαίνουμε πρώτα την αλήθεια. Ήταν ένα λάικ σε ένα πανηγύρι της Εθνικής μας ομάδας. Όταν είδα όμως το σχόλιο που υπήρχε τότε διέγραψα το λάικ μου. Καλό θα ήταν πριν κρίνουμε κάποιον να ξέρουμε την αλήθεια και να μη λέμε άλλα αντ’ άλλων.

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ φέτος: Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Επιτέλους αυτή η ομάδα πρέπει να κατακτήσει έναν τίτλο. Εμείς οι παίκτες είμαστε εδώ για αυτό και δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Η ομάδα έδειξε ότι προχώρησε από την αρχή της σεζόν κι έχει σημάδια βελτίωσης. Στόχος μας είναι επίσης και η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Θέλουμε από εκεί να πετύχουμε τον μεγαλύτερο μας στόχο τους ομίλους του Champions League. Να μπορέσουμε το καλοκαίρι να διεκδικήσουμε την είσοδο μας εκεί και να το πετύχουμε.

Για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική: Καθημερινά δουλεύω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ευελπιστώ ότι και εγώ μπορεί το καλοκαίρι να είμαι στα πλάνα του κ. Σκίμπε στην προσπάθεια της Εθνικής μας να βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στεναχωρήθηκα που δεν κλήθηκα, πικράθηκα γιατί νομίζω το άξιζα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Τα παιδιά πήραν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πρώτα θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και μετά να πετύχω κι αυτό το προσωπικό όνειρο κλήσης μου στην Εθνική.

Για τις θέσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί: Μαρέσει να αγωνίζομαι, το που θα αγωνίζομαι είναι απόφαση του προπονητή και καλύτερα εκείνον να ρωτήσετε. Προτιμώ να αγωνίζομαι, ακούω τον προπονητή μου κι ας με βάλει και τερματοφύλακα.

 
Δείτε όλες τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο του PAOK TV.
 

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλη μια υπέροχη πρωτοβουλία του PAOK Action

Βοηθάει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη να ζήσουν την εμπειρία της Τούμπας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ… «Με ιδιαίτερη τιμή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την οργανωμένη, μόνιμη και συστηματική εφαρμογή του Σχολιασμού Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής, ΑDeC)))livex στο γήπεδο της Τούμπας για ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες και εμποδιζόμενα άτομα.

Στόχος μας είναι να μπορούν ο άνθρωποι με οπτική αναπηρία να ζήσουν βιωματικά τους αγώνες όπως τους βιώνουν οι βλέποντες.

Στο γήπεδο της Τούμπας θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για άτομα με προβλήματα όρασης και τους συνοδούς τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους έως 3 ημέρες πριν τον αγώνα στον υπεύθυνο προσβασιμότητας (ACCESo Responsible) με τους εξής τρόπους:

Στο τηλέφωνο 6936844214
Rakuten Viber ΠΑΟΚ ΙΣΟΤΙΜΑ#1
Στην ψηφιακή πλατφόρμα https://padlet.com/info27180/PAOK_ISOTIMA
Με QR code

Η μεθοδολογία “PAOK_ADeC_for_Football” είναι μια μεθοδολογία σύμφωνα με τα guidelines για την Κοινωνική ευθύνη του διεθνές προτύπου ISO 26000 αποτυπωμένη στην Αgenda 2030, και στους 17 στόχους αειφορίας των Ηνωμένων Εθνών, ικανοποιώντας ιδιαίτερα τον στόχο «10 λιγότερες ανισότητες».

Την ισότιμη ακουστική περιγραφή περιγράφει ο οργανισμός EΧΕDRAMark unit of NKLABS με τα πιο σύγχρονο διαθέσιμα εργαλεία ΑΙ τεχνολογίας και τη βραβευμένη μεθοδολογία «ΑDeC)))livex», μια «σχολή ολοκληρωμένης σύνθεσης ρεαλισμού και βιώματος στην μεταφορά της πληροφορίας».

Ένα διαρκές, δηλαδή, κοινωνικό αποτύπωμα γιατί το ποδόσφαιρο είναι για όλους!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ