Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι συμβαίνει με Περέιρα

Δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο αναφορικά με την περίπτωση του Φακούντο Περέιρα…

Ελένη Μπούντου

Τι συμβαίνει με Περέιρα

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να ταξιδέψει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τις επόμενες ημέρες ο Φακούντο Περέιρα καθώς ολοκληρώνει άμεσα τον δανεισμό του στην Κολόν Σάντα Φε και όπως επιβάλλει το συμβόλαιο του, επιστρέφει στην ομάδα που ανήκει.

Ο Αργεντικός επιθετικός δεσμεύται για έναν ακόμη χρόνο συνεργασίας με τους “ασπρόμαυρους” και θα βρεθεί στην χώρα μας για να αποσαφηνίσει τα δεδομένα της υπόθεσής του και να συζητήσει με τους ανθρώπους του Δικεφάλου για το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του, από την στιγμή που ο Λούμπος Μίχελ ανέφερε δημόσια πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για έναν πιο δυνατό επιθετικό.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, σημείωσε πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση νέου επιθετικού καθώς στις τάξεις της ομάδας δεν εμφανίζονται πλήρως ικανοποιημένοι από τον Αργεντινό.

“Ο Φακούντο έχει θέμα στη δύναμη, είχε αυτό το θέμα με τους προηγούμενους προπονητές και θα ψάξουμε έναν επιθετικό που θα είναι πιο δυνατός στο παιχνίδι του”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούμπος Μίχελ.

Τη δεδομένη στιγμή, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Περέιρα από ομάδες της πατρίδας του, ωστόσο, δεν έχει προκύψει κάποια συμφωνία που να ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή αλλά και τον ΠΑΟΚ, γεγονός που… αναγκάζει τον 29χρονο επιθετικό να ενσωματωθεί σε πρώτη φάση με την ομάδα του Δικεφάλου, διεκδικώντας την δική του ευκαιρία υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού.

Αυτά -λοιπόν- είναι τα δεδομένα που ισχύουν στην παρούσα φάση για τον Περέιρα, που έχει προγραμματίσει να βρεθεί στην Ελλάδα, εκτός κι αν αλλάξει κάτι την ερχόμενη εβδομάδα…

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ