Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακ: «Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί…»

Για το μέλλον του στην Ζενίτ, για τις διακοπές που έκανε στην Ελλάδα αλλά και για τον Μαντσίνι, μίλησε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Ρόμπερτ Μακ, για τον οποίο ενδιαφέρεται ξανά ο Δικέφαλος του Βορρά.

Άκης Σακισλόγλου

Μακ: «Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί…»

Συγκεκριμένα ο έμπειρος παίκτης βρίσκεται ψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ ώστε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, με τον Ρόμπερτ Μακ να δίνει μεγάλη συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ζενίτ.

Ωστόσο αυτό που τράβηξε τα βλέμματα είναι όταν ρωτήθηκε αναφορικά με την ζωή στην Αγία Πετρούπολη, όπου ναι μεν απάντησε στην ερώτηση αλλά έριξε… σπόντα, σημειώνοντας: «Κανείς όμως δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί την επόμενη εβδομάδα ή τον επόμενο μήνα, σίγουρα όμως η Αγία Πετρούπολη είναι ωραία».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Σχετικά με την ζωή στην Αγία Πετρούπολη: «Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο διάστημα δυσκολεύτηκα αρκετά για να συνηθίσω αλλά τώρα νιώθω ωραία, αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην Αγία Πετρούπολη. Κανείς όμως δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί την επόμενη εβδομάδα ή τον επόμενο μήνα, σίγουρα όμως η Αγία Πετρούπολη είναι ωραία».

Σχετικά με τις διακοπές του στην Ελλάδα: «Δεν ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα της ξεκούρασης αλλά ναι μου δόθηκε η ευκαιρία για δέκα μέρες να περάσω τις διακοπές μου στη Σαντορίνη, που είναι από τα ομορφότερα μέρη».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι βρέθηκε στην πρώτη τριάδα με τους καλύτερους παίκτες της Σλοβακίας: «Είναι μια ιδιαίτερη τιμή για μένα κι ανταμοιβή για τις προσπάθειες που κάνω. Θέλω να συνεχίσω με το ίδιο πνεύμα και να δείξω καλά πράγματα και τη νέα σεζόν»

Όσον αφορά την άποψη του για τον Μαντσίνι, είπε: «Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα, προπονητής ανωτάτου επιπέδου που έχει εργαστεί στους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Είναι υπέροχο που ήρθε στην ομάδα και μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα και το Europa. Εγώ εργάστηκα μαζί του στην Μάντσεστερ Σίτυ αλλά τότε ήμουν στην ομάδα Νέων και έκανα ελάχιστες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Κάθε προπονητής έχει το δικό του στυλ και ιδέες για το ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι πέντε μέρες στις προπονήσεις και τώρα έχουμε αρκετό τρέξιμο και παράλληλα φιλικούς αγώνες. Θα μας βοηθήσει αυτή η προετοιμασία για μια καλή σεζόν».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Στημένη υπόθεση του Λυγγερίδη για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ως νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Καλλιανού, αλλά πήρε θέση για τις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ουσιαστικά ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της, είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές από το κέντρο και μπροστά, μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Η τετράδα στην άμυνα απ’ ό,τι φαίνεται δε θα αλλάξει, ενώ ο Πινέδα αναμένεται να μείνει επίσης στο αρχικό σχήμα κι ένας εκ των Γιόνσον-Σιμάνσκι να μείνει εκτός για να επιστρέψει ο Γκατσίνοβιτς.

Παρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ελίασον, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τον πάγκο και να είναι στην ενδεκάδα ο Άμραμπατ, ενώ επίσης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσούμπερ, αντί του Αραούχο.

Σε κάθε περίπτωση, στη σημερινή και αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ, αναμένονται τελικές αποφάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η Γ.Σ., πότε θα είναι οι εκλογές

Οι ημερομηνίες και η επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κατά την συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής (26/4), αποφασίστηκαν και ορίστηκαν σημαντικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την ετήσια Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, εκεί όπου δεν θα γίνει ανάδειξη προέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Οι εκλογές θα γίνουν τον προσεχή Ιούλιο και τότε θα προκύψει ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ