Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανακοίνωση της Stoiximan

Η STOIXIMAN ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Η ανακοίνωση της Stoiximan

Το δελτίο Τύπου της Stoiximan για την πολύ ωραία εκδήλωση της Θεσσαλονίκης:

 

“Ο  υπεύθυνος Marketing της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάζαρος Μπαξεβάνος δήλωσε: “Καλωσορίζουμε τους ανθρώπους της Stoiximan.gr. Είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία μας. Θα κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί στο μέλλον. Είναι μία μεγάλη διαδικασία η δημιουργία μίας φανέλας. Χρειάζεται περίπου ένα χρόνο. Είναι μεγάλη η προσπάθεια, πολλά τα σχέδια. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε το νέο με το παλιό προκειμένου να αρέσει στον κόσμο. Γι’ αυτό το λόγο, βάλαμε ένα μήνυμα στη φανέλα μας, για τον κόσμο επειδή φέτος δεν θα τον έχουμε σε πολλά παιχνίδια λόγω της τιμωρίας”.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, τόνισε: “Αυτό που θέλω να τονίσω πως είναι πολύ σημαντικό ότι σ’ αυτή τη μάχη θα έχουμε ως μεγάλο χορηγό την εταιρεία, Stoiximan.gr. Το όραμά μας δεν περιορίζεται στους αγωνιστικούς χώρους. Είμαι σίγουρος πως θα δούμε πολλές ωραίες δράσεις απ’ το PAOK ACTION και το Iroes.gr, την πλατφόρμα επικοινωνίας της κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan”.

O Γιαννης Σπανουδάκης, μέλος του ΔΣ της Stoiximan δήλωσε:  Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επισφράγιση της χορηγικής μας συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ, έναν από τους πιο ιστορικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι κάθε φορά που μεγαλώνουμε την οικογένεια της Stoiximan με αθλητικούς συλλόγους που εκπροσωπούν τον ελληνικό αθλητισμό στα ‘καλύτερά του. Σήμερα λοιπόν, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ευτυχείς. Ακριβώς γιατί, αναγνωρίζουμε ότι η ομάδα του Δικεφάλου είναι μια ομάδα με μια δυναμική σχεδόν αμετάβλητη από την αφετηρία της και μια ομάδα με ένα επιτελείο ανθρώπων που μοιράζεται την ίδια φιλοσοφία με εμάς.  Ο ΠΑΟΚ σε κάθε του αγωνιστική δράση, σε κάθε του παρουσία εντός και εκτός Ελλάδος, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της προσπάθειας, του πείσματος και της επιμονής, στοιχεία που της επιτρέπουν να φτάνει ψηλά. Μια ομάδα που βρίσκεται πάντα μέσα στη διεκδίκηση τίτλων στην Ελλάδα και διακρίσεων στην Ευρώπη  και που τιμά τη φανέλα και το φίλαθλο κοινό της.  Είναι ιδιαίτερα δε η χαρά μας  που αυτή η συνεργασία έρχεται σε συνέχεια της κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟΚ.

Η Stoiximan, είναι περήφανη που ως Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να συμβάλλει στην ενδυνάμωση αυτής της ομάδας, ώστε να συνεχίζει ανελλιπώς να βρίσκεται εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή. 

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν και  μια αγωνιστική πορεία με κορυφαίες συμμετοχές στα εθνικά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σας ευχαριστώ πολύ.

 

Ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος δήλωσε: Θέληση, Όραμα, Συνεργασία. Αυτές οι λέξεις αποτελούν το κλειδί για μια επιτυχημένη σύμπραξη στον χώρο του αθλητισμού αλλά αποτελούν και την προϋπόθεση για κάθε πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ως η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο στην Ελλάδα ενώνουμε φυσιολογικά τον δρόμο μας με τον μεγαλύτερο και πλέον επιτυχημένο ποδοσφαιρικό Σύλλογο της Βόρειας Ελλάδας.

Στη Stoiximan κάθε συνεργασία μας αντιπροσωπεύει την ταυτότητά και τις αξίες μας, με σημαντικότερη αυτή της συνεχούς βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα: προϊόντος, υπηρεσιών και κοινωνικής προσφοράς.  Η συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν περιορίζεται μόνο σε μια χορηγική συμφωνία αλλά πρόκειται να πλαισιωθεί από ένα εκτεταμένο πλάνο κοινωνιών δράσεων που θα υλοποιηθεί μέσα στα επόμενα χρόνια. Δράσεις σαν και αυτές, που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από την PAOK Action και αναδεικνύουν την έμπρακτη θέληση της ομάδας για προσφορά στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας , φέρνουν και τους δυό μας πιο κοντά στο στόχο για περαιτέρω ουσιαστικές δράσεις παρόμοιου ενδιαφέροντος σε ένα κοινό όραμα αλληλεγγύης.

Η Stoiximan ως Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα σταθεί ουσιαστικά στο πλευρό της ομάδας και των ανθρώπων της, για να συνεχίσει να στοχεύει ψηλά. Εκεί όπου ανήκει.

Ευχαριστώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ