Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αγαπημένοι και ενωμένοι θα καταφέρουμε πράγματα»

Τι είπε για τις κλήσεις των παικτών στην Εθνική, το παιχνίδι με την Ιταλία και τη φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Αγαπημένοι και ενωμένοι θα καταφέρουμε πράγματα»

Σε… καθεστώς 2004 όσον αφορά το κλίμα στο εσωτερικό της προσπαθεί να επαναφέρει την εθνική ομάδα ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως επεσήμανε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την Ιταλία.

«Το ζητούμενο ήταν να αλλάξουμε την φιλοσοφία της ομάδας. Να την επαναφέρουμε στο παλιό καθεστώς. Στο καθεστώς πριν το 2004. Να είναι αγαπημένη, ενωμένη και όλοι μαζί να καταφέρουμε πράγματα. Εκεί έπεσε το βάρος. Η νέα γενιά με τους παλιούς να μπει σε αυτό το πλάνο φιλοσοφίας» τόνισε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο που θα παραταχθεί η Ελλάδα απέναντι στην Ιταλία.

«Εμένα δεν με ενδιαφέρουν πολύ οι αντίπαλοι. Με ενδιαφέρει η ομάδα μου και το τι πρέπει να κάνουμε. Εάν δώσουμε αυτά που μπορούμε τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Η Ιταλία είναι μεγάλη δύναμη. Τους σεβόμαστε αλλά εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι το δικό μας. Θα τους αντιμετωπίσουμε ανάλογα με το πως θα παίξουν».

Για το στόχο της Ελλάδας να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις:

«Η δική μας ομάδα πρέπει να πιστέψει έναν στόχο. Να πάμε στα τελικά. Αυτό περνάει από όλα αυτά που είπατε εσείς. Να το πιστέψουμε και να το κάνουμε. Να περάσει το μήνυμα στα παιδιά ότι όλα τα ματς έχουν τρεις πόντους. Για μένα η πρόκριση θα παιχθεί στο ίδιο ματς. Οι ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Είναι θέμα ημέρας. Εάν εμείς καταφέραμε να περάσουμε αυτά τα μηνύματα θα το δούμε. Εμείς θα το παλέψουμε να το κερδίσουμε. Ο κόσμος θα δει 11 παιδιά που θα μπουν στο γήπεδο να ματώσουν. Για το αποτέλεσμα αποφασίζει ο Θεός. Εμείς θα προσπαθήσουμε. Το ίδιο και η Ιταλία. Ελπίζω να είμαστε αύριο εμείς οι χαρούμενοι δίχως να φανεί πως δεν σεβόμαστε τον αντίπαλο. Τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε. Δεν έχουμε καταφέρει στο 100% σε όλα τα παιδιά αλλά είμαι ευχαριστημένος».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο κομμάτι της ψυχολογίας, λέγοντας:

«Η προσπάθεια είναι σε αυτόν τον τομέα. Να πείσουμε τα παιδιά πως μπορούμε να κάνουμε πράγματα που οι πολλοί δεν πιστεύουν ότι μπορούμε. Αυτό έχει δώσει πιο μεγάλη εμπιστοσύνη. Δεν είναι θέμα να εμπιστευθώ εγώ τα παιδιά. Αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Το θέμα είναι η εμπιστοσύνη μεταξύ των παιδιών και στους εαυτούς τους. Με ευχαριστεί που το βλέπω αυτό. Το αυριανό ματς είναι μία καλή ευκαιρία για αυτό».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεσπόντοφ: “Πάνω από όλα οι στόχοι με τον ΠΑΟΚ”

Ικανοποίηση και μήνυμα ενόψει της συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι κεντρικό πρόσωπο στην πατρίδα του από χθες, με αφορμή το βραβείο του κορυφαίου Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, που κρατάει για μία ακόμη φορά στα χέρια του.

Ο Βούλγαρος άσος, βρίσκεται στο επίκεντρο όπως είναι φυσικό και απολαμβάνει και ο ίδιος αυτή τη στιγμή, καθώς προφανώς πρόκειται για μία σημαντική αναγνώριση.

"Άκουσα τα λόγια του Στόιτσκοφ και ήταν κάτι ιδιαίτερο. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Πρόκειται για πρόσωπα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας.

Το πιο σημαντικό για μένα, είναι να είμαι υγιής και από εκεί και πέρα, να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει και σε προσωπικό επίπεδο και σε συλλογικό, μαζί με την ομάδα μου. Η ομάδα είναι πάνω από όλα κι αυτό είναι το πιο σημαντικό", σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ντεσπόντοφ, σε μία από τις τοποθετήσεις που έκανε μετά την τιμητική εκδήλωση στη Βουλγαρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο “καυτός” Απρίλης του ΠΑΟΚ

Διαδοχικές μάχες σε όλα τα επίπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο και στρέφουν την προσοχή τους στη συνέχεια, τη στιγμή που οι διεθνείς ενσωματώνονται στις Εθνικές τους ομάδες.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους μερικές ημέρες δουλειάς σε όλα τα επίπεδα και κατόπιν, θα μπουν ξανά σε λογική αγώνων, καθώς στο "κάδρο" θα μπουν τα πλέι οφ και στην πορεία και το Europa Conference League. Αρχικά, στις 31 του Μάρτη θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μετά, σειρά έχει ένας μήνας... "καυτός"!

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ-πολύ σημαντικός μήνας για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, καθώς εκτός από μεγάλες "μάχες" στα πλέι οφ, θα υπάρξουν και τα δύο παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ στο UECL, ενώ ήδη έχει αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που επρόκειτο -βάσει προγράμματος- να πέσει ανάμεσα στα δύο ματς με τους Βέλγους.

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα του Απρίλη; Δείτε τα παιχνίδια που περιλαμβάνει ο μήνας:

3/4 ΠΑΟΚ – Λαμία

7/4 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

11/4 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ (UECL)

18/4 ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (UECL)

21/4 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

24/4 Λαμία – ΠΑΟΚ

28/4 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

SL2: Απαντήσεις για τον ΠΑΟΚ Β’

Μαθαίνουν πρόγραμμα οι “ασπρόμαυροι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Super League 2, για να ακολουθήσει η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Το ΔΣ θα ξεκινήσει στις 14:30, με θέματα την επικύρωση των βαθμολογιών και την κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ, ενώ αναμένεται να εκλεγούν και δύο αντιπρόεδροι.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  • Έγκριση Πρακτικών Διοικητικών Συμβουλίων
  • Εκλογή Α΄ & Β΄ Αντιπροέδρου
  • Επικύρωση βαθμολογικών πινάκων Α΄ & Β΄ Ομίλου της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024
  • Κλήρωση Πρωταθλήματος play off & play out
  • Διάφορα Θέματα

Ο ΠΑΟΚ Β' θα μάθει -λοιπόν- το πρόγραμμά του, με φόντο τη συνέχεια, καθώς θα παίξει στα πλέι άουτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ