Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Δύσκολη η σεζόν, αλλά παραμείναμε ενωμένοι" (video)

Ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε λόγο για μία δύσκολη σεζόν, αλλά έδωσε το σύνθημα για ένα καλό φινάλε, μιλώντας στην κάμερα του PAOKTV.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Δύσκολη η σεζόν, αλλά παραμείναμε ενωμένοι" (video)

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ μίλησε στο κανάλι του “Δικεφάλου” για όσα έγιναν στη διάρκεια της σεζόν και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα κρίνει πολλά στη μάχη της 2ης θέσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που πέτυχε: “Όταν βρήκαν δίχτυα είπα στους συμπαίκτες μου ότι το γκολ άργησε ένα παιχνίδι. Θέλαμε να πάμε στον τελικό αλλά δυστυχώς δε θα είμαστε εκεί. Δεν πρέπει ποτέ να το βάζεις κάτω, να έχεις πάντα ψηλά το κεφάλι, γιατί δεχθήκαμε πολλά χτυπήματα αυτή τη σεζόν, πήραμε όμως σημαντικά μαθήματα για να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη”.

Για την πορεία της σεζόν και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: “Είναι δύσκολο, γιατί χάσαμε τον στόχο μας, που ήταν να πάμε στον τελικό και μάλιστα αυτό μας το στέρησε ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής πρέπει να ξεχνάς, γιατί σε δύο μέρες είχαμε κι άλλο παιχνίδι, ένα τοπικό ντέρμπι. Όταν είσαι δυνατός πνευματικά πρέπει να ξεπερνάς τις δυσκολίες γιατί αυτό σου δίνει δύναμη, όχι μόνο στο ποδόσφαορο αλλά και γενικά στη ζωή. Όταν το ποδόσφαιρο τελειώνει, έχεις τη δική σου ζωή και πρέπει να εκμεταλλεύεσαι αυτά τα μαθήματα, καθώς η ζωή δεν είναι ποτέ εύκολη. Την Τετάρτη δεχθήκαμε ένα σκληρό χτύπημα, αλλά δείξαμε σε όλους ότι είμαστε εδώ για να πάρουμε τη 2η θέση. δεν τα παρατάμε. Μπορεί να μην είχαμε μία καλή σεζόν, αλλά θέλουμε να πάμε στο Champions League”.

Για το αν κρατάει κάτι από τη φετινή χρονιά: “Δεν ξέρω αν θα κρατούσα κάτι. Νομίζω την ενότητα των παικτών, του επιτελείο, καθώς ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν. Κανείς δεν πιστεύω να είναι χαρούμενος με τη φετινή σεζόν, αλλά μείναμε όλοι μαζί. Ακόμη κι όταν δεν παίξαμε καλά, ήμασταν όλοι μαζί πάντα. Μείναμε ενωμένοι, δώσαμε τα πάντα για το σύλλογο και την πόλη. Αυτή η σεζόν μας δίδαξε τι λάθη δεν πρέπει να κάνουμε. Είμαι εδώ τρία χρόνια και είναι η πρώτη φορά που δεν κερδίζω κάτι”.

Για το ματς με την ΑΕΚ: “Είναι ένας ακόμη τελικός. Το γνωρίζαμε από την στιγμή που ξεκίνησαν τα πλέι οφ, ότι θα δίναμε μάχη με την ΑΕΚ για τη 2η θέση κι έτσι έγινε. Είναι ένας δυνατός αντίπαλους, με καλούς παίκτες. Νομίζω αυτό το παιχνίδι θα κρίνει τα πάντα σχετικά με τη 2η θέση καθώς είμαστε οι δύο ομάδες που παλεύουμε για αυτό”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ