Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ

Μπορεί ο Δικέφαλος να έφυγε με σκορ πρόκρισης από την Ουκρανία, όμως η συνολική του εικόνα προβλημάτισε με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών να βρίσκονται σε κακή ημέρα.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Ενρίκε από τη στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι έδωσε νέα «πνοή» στον ΠΑΟΚ αλλάζοντας την εικόνα του Δικεφάλου και με το γκολ που πέτυχε έφερε στα ίσια το ματς και χάρισε στην ομάδα του σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας.

Ρέι: Από τους διακριθέντες μαζί με τον Ενρίκε. Κράτησε τον ΠΑΟΚ στα κρίσιμα σημεία με τις σταθερές του επεμβάσεις, χωρίς μάλιστα να έχει ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε ο Δικέφαλος. Παρά το γεγονός ότι ενσωματώθηκε πιο αργά σε σχέση με όλους τους ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ δείχνει τι μπορεί να περιμένει από αυτόν ο Α. Στανόγεβιτς.

Μάτος: Σε κάκιστη ημέρα ο αμυντικός του ΠΑΟΚ. Φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ, ενώ εκτός του ότι δεν κατάφερε να κρατήσει τη θέση του, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επιθετικά κάποιες φάσεις.

Κρέσπο: Πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όμως ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό, με αρκετά νευρικά λάθη.

Βαρέλα: Δεν «καθάρισε» τις μονομαχίες που συμμετείχε στον αέρα, ενώ παράλληλα είχε κακές τοποθετήσεις και ελάχιστη συμμετοχή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Λέοβατς: Από… καραμπόλα μπήκε στην ενδεκάδα, αφού ο τραυματισμός του Λεβέκ έδεσε τα χέρια του Στανόγεβιτς. Συνέχισε τις κακές του εμφανίσεις από την προετοιμασία.

Σάκχοφ: Σε κακή ημέρα και ο Ουκρανός. Δεν έπιασε την απόδοση που θα ήθελε ο ίδιος και δίκαια πέρασε εκτός παιχνιδιού νωρίς στο δεύτερο μέρος.

Κάνιας: Έδωσε τις μάχες του στο χώρο ευθύνης τους, όμως για μια ακόμη φορά υστέρησε στο δημιουργικό κομμάτι και δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι στην ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τσίμιροτ: Και αυτός κέρδισε αρκετές μάχες στο χώρο του κέντρου, όμως ως εκεί. Στο δημιουργικό κομμάτι και αυτός ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

Μακ: Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες στο επιθετικό κομμάτι, όμως έλειπε το κάτι παραπάνω στην τελική προσπάθεια.

Κάμπος: Όσο περνούσε ο χρόνος, τόσο η απόδοση του έπεφτε στο χορτάρι παρά το θετικό του ξεκίνημα. Και η δικιά του αντικατάσταση δικαιολογημένη.

Πρίγιοβιτς: Δεν έδειξε την εικόνα που τον έχουμε συνηθίσει, αφού σχεδόν σε όλο τον αγώνα τα στοιχεία που έβγαλε ήταν αρνητικά, ενώ στο φινάλε είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» από το πρώτο ματς την πρόκριση για τον ΠΑΟΚ, όμως την έχασε.

Μπίσεσβαρ: Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο από τον πάγκο, κοντρόλαρε τον ρυθμό παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, όμως δεν έδωσε και αυτός το κάτι παραπάνω.

Πέλκας: Μπήκε στο 81ο λεπτό στον αγώνα και δεν είχε την ευκαιρία να δείξει πολλά πράγματα, παρά το γεγονός ότι επιχείρησε κάποιες ατομικές ενέργειες.

Ενρίκε: Όαση μέσα στην έρημο. Πήρε τον ΠΑΟΚ από το… χέρι στο 59ο λεπτό, λίγο μετά την είσοδο του στον αγώνα και με μια εντυπωσιακή ενέργεια έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ένα γκολ που ίσως να αποδειχτεί καθοριστικό για τον επαναληπτικό της Τούμπας στον οποίο ο Δικέφαλος έρχεται με σκορ πρόκρισης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ και η επιστροφή

Τι αλλάζει ενόψει του ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ξανά κακός. Έδωσε ξανά δικαιώματα, δεν είχε ενέργεια, δεν είχε καθαρό μυαλό και στη Λαμία, ουσιαστικά κατέστρεψε ό,τι έχτιζε τόσο καιρό.

Ο "Δικέφαλος" άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς στη Λαμία και τώρα, καλείται να γυρίσει σελίδα, καθώς έχει μπροστά του τέσσερα ντέρμπι μέχρι και το φινάλε της σεζόν.

Το πρώτο από αυτά, θα ακολουθήσει την Κυριακή στην Τούμπα (19:30), με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα, σε ένα ακόμη παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Σε αυτό το ντέρμπι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο να επιστρέφει μετά το χθεσινό ματς, καθώς εξέτισε την τιμωρία του και "καθάρισε" με τις κάρτες.

Οι "ασπρόμαυροι" θα στρέψουν την προσοχή τους στην Ένωση και μένει να φανεί, ποιες θα είναι οι αλλαγές του τεχνικού του ΠΑΟΚ με φόντο το ντέρμπι, με τον Λουτσέσκου να ανοίγει από αύριο τα χαρτιά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τα εισιτήρια, η διάθεση και το ντέρμπι

Πρέπει να κοιτάξει μπροστά ο “Δικέφαλος”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε -ξανά- κατώτερος των περιστάσεων κι άφησε δύο βαθμούς στη Λαμία, που πλέον κάνουν τη ζωή του πολύ πιο δύσκολη.

Η ζωή συνεχίζεται ωστόσο για τους "ασπρόμαυρους" και μπροστά τους, υπάρχει ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τη διάθεση των εισιτηρίων να έχει ξεκινήσει από τις 9:00 το πρωί.

Θυμηθείτε τι ισχύει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη (25.04) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28.04, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
1 €50
2, 3 €40
4, 7, 7A, 8 €15
4A €10
5, 6 €30
VIP €150
VIP Α €150

Κανάλια Πώλησης

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά μόνο ανήμερα του αγώνα με ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00 για παραλαβές των web εισιτηρίων.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων–Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε όλους φιλάθλους, κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.

Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Οι αστυνομικές αρχές βάσει των νέων μέτρων θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες. Σε περίπτωση παράβασης, ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο με εισιτήριου άλλου καθώς και ο κάτοχος του εισιτηρίου, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, αμφότεροι θα τιμωρούνται επίσης με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ενώ σε περίπτωση παράβασης θα τιμωρείται και η ΠΑΕ με κλείσιμο της θύρας, που καταγράφηκε η παράβαση.

Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.

Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Email : helpdesk@paokfc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Τεσσάρα» της Κλαμπ Μπριζ στη Γκενκ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την τέταρτη νίκη της σε πέντε αγωνιστικές των play off του βελγικού πρωταθλήματος πέτυχε χθες η Κλαμπ Μπριζ, διαλύοντας στο "Γιαν Μπρέιντελ" την Γκενκ με 4-0!

Έτσι, ο Νίκι Χάγιεν και οι ποδοσφαιριστές του παρέμειναν στη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας και στο -2 από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ, με τον Γιούτγκλα να ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό, τον Σκόρας να πετυχαίνει το 2-0 στο 51΄ από ασίστ του Βανάκεν, τον Τιάγκο να εδραιώνει τη νίκη της ομάδας του στο 57΄ και τον Ντε Κάιπερ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 67΄ από ασίστ του Γιούτγκλα.

Αυτή, ήταν η έκτη διαδοχική νίκη της Κλαμπ Μπριζ σε Βέλγιο και Europa Conference League, με τον απολογισμό του Νίκι Χάγιεν από την ημέρα που αντικατέστησε τον Ρόνι Ντέιλα να είναι έξι νίκες, μία ισοπαλία και καμία ήττα!

Κάπως έτσι, η ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ βρίσκεται σε τροχιά Champions League είτε απευθείας είτε μέσω προκριματικών καθώς απέχει τέσσερις βαθμούς από την 3η Ουνιόν Σεντ - Ζιλουάζ, ενώ ετοιμάζεται φυσικά για τις δύο αναμετρήσεις με την Φιορεντίνα με "φόντο" τον τελικό της 29ης Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ