Connect with us

ΑΣ

Εκτός playoffs ο ΠΑΟΚ, «τελικός» με Π. Φάληρο

«Κλείδωσαν» οι θέσεις της πρώτης εξάδας, με τον ΠΑΟΚ να δίνει πλέον μάχη για την αποφυγή των playouts.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Εκτός playoffs ο ΠΑΟΚ, «τελικός» με Π. Φάληρο

Με τέσσερα παιχνίδια άνοιξε η αυλαία της 21ης (προτελευταίας) αγωνιστικής στην Α1 πόλο των ανδρών η οποία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με δύο αναμετρήσεις.

Οι νίκες των Απόλλωνα Σμύρνης και Υδραϊκού έδωσαν και μαθηματικά στις δύο ομάδες το εισιτήριο για τα playoffs της φετινής σεζόν με αποτέλεσμα να εκμηδενιστούν οι πιθανότητες των ομάδων που βρίσκονταν χαμηλότερα στη βαθμολογία, μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ ο οποίος το Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη φιλοξενεί το Παλαιό Φάληρο σε ένα ματς «τελικό».

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής: Παλαιό Φάληρο – Υδραϊκός 7-8, ΝΟ Βουλιαγμένης – Πανίωνιος 15-5, ΝΟ Χανίων – ΑΝΟ Γλυφάδας 10-8, ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 9-13, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (Σάββατο 14:30), ΝΟ Χίου – Εθνικός Πειραιώς (Σάββατο 17:00).

Μετά από τα σημερινά αποτελέσματα και με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

1. Ολυμπιακός 60*
2. Βουλιαγμένη 51
3. Χίος 39*
4. Εθνικός 34*
5. Υδραϊκός 31
6. Απόλλων Σμύρνης 31
————————–
7. Παλαιό Φάληρο 27
8. Γλυφάδα 24
—————————-
9. Χανιά 22
10. ΠΑΟΚ 22 ** / ***
11. Πανιώνιος 16
12. ΟΦΗ 3* / ***

*Ολυμπιακός, Χίος, Εθνικός, ΟΦΗ έχουν ένα ματς λιγότερο

** Ο ΠΑΟΚ έχει δύο ματς λιγότερα

*** Εκκρεμεί η απόφαση της ΚΟΕ για το ματς ΠΑΟΚ – ΟΦΗ που δε διεξήχθη, επειδή δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη η κρητική ομάδα.

Τα δεδομένα για τον ΠΑΟΚ

Αυτή τη στιγμή ο Δικέφαλος βρίσκεται στη ζώνη των playouts, όμως εκκρεμεί η οριστική απόφαση της ΚΟΕ για την έκβαση του αγώνα με τον ΟΦΗ που δε διεξήχθη την Τρίτη 17/4.

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στο φ.α ο ΠΑΟΚ κερδίζει το ματς με 5-0 άνευ αγώνος κάτι που αν ισχύσει και τελεσίδικα σημαίνει πώς ο Δικέφαλος ανεβαίνει στους 25 βαθμούς και άρα βγαίνει (προσωρινά) από τη ζώνη των playouts.

Και λέμε προσωρινά, γιατί όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στο Ποσειδώνιο το Παλαιό Φάληρο σε ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος για τον Δικέφαλο προκειμένου να ανέβει στους 28 βαθμούς (εάν πάντα όπως προαναφέραμε κατακυρωθεί υπέρ του το ματς με τον ΟΦΗ) και να αποφύγει τη διαδικασία των playouts.

Εάν η ΚΟΕ αλλάξει απόφαση και ζητήσει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, τότε ο ΠΑΟΚ ψάχνει νίκη και στο ματς με τους Κρητικούς και στο παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική με το Π. Φάληρο.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής (Όλα τα ματς θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25/4 στις 15:30)

ΠΑΟΚ – Παλαιό Φάληρο

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΟΦΗ

Υδραϊκός – ΝΟ Βουλιαγμένης

Πανιώνιος – ΝΟ Χίου

Εθνικός Πειραιώς – ΝΟ Χανίων

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ