Connect with us

Φιλική νίκη επί του Εθνικού!

Τον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά ΣΕΔΥ έδωσε ο ΠΑΟΚ MORRIS το απόγευμα της Παρασκευής στο Κολυμβητήριο της Χωράφας στο Περιστέρι απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς.

Ελένη Μπούντου

Φιλική νίκη επί του Εθνικού!

Η συμμετοχή του Δικεφάλου στο τουρνουά ΣΕΔΥ, που αποτελεί ίσως το κορυφαίο τουρνουά υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα με τις συμμετοχές 8 από τις 12 ομάδες της Α1, γίνεται στο πλαίσιο της τελικής ευθείας της προετοιμασίας ενόψει της επίσημης έναρξης της αγωνιστικής περιόδου το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, όπου ο Δικέφαλος υποδέχεται στο Ποσειδώνιο τον ΝΟΒ.

Σε ένα παιχνίδι, που ουσιαστικά αποτελεί κριτήριο κυρίως για το προπονητικό τιμ, ο Δικέφαλος επικράτησε άνετα της δυνατής ομάδας του Εθνικού Πειραιώς με 3-8, αφήνοντας υποσχέσεις για μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.

Εθνικός Πειραιώς – ΠΑΟΚ MORRIS: 3-8

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 1-1, 0-3, 1-1, 1-3

ΠΑΟΚ MORRIS (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας 1, Κεχαλάρης 1, Νάνος, Βοζίκης, Καρούντζος 2, Παυλίδης 1, Soleimanipak 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Παπαδομανωλάκης, Μανθογιάννης, Τάτσης, Κουγιούνης

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανός διαιτητής στη Λεωφόρο

Ποιος ορίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Δανό διαιτητή, Μίκελ Ρέντερ, όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (18:00, Cosmote Sport) στη Λεωφόρο.

Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του, Γιόνας Γιάνσεν, με βοηθό του το Νικολακάκη, Λασιθίου, ενώ επόπτες ορίστηκαν οι επίσης Δανοί, Γιουρνταγκούλ και Μάστρουπ.

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ορίστηκε σλοβενική ομάδα, με επικεφαλής το διαιτητή, Ματέι Γιουγκ, ενώ στο Άρης - Λαμία, ορίστηκε ο Περράκης, με το Σιδηρόπουλο στο VAR.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών, Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (31/3, 18:00), με μία προπόνηση σήμερα.

Οι πέντε διεθνείς, έκαναν αποθεραπεία και αύριο αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ εκτός ήταν ξανά οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που είναι μακροχρόνια απόντες.

Με την επιστροφή των διεθνών, επί της ουσίας δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τον Φατίχ Τερίμ, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Έτοιμοι να παλέψουμε!»

Το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ για το Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ρυθμούς Final-4 κυπέλλου Ελλάδας κινείται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη Λάρισα με στόχο να υπερασπιστεί το τρόπαιό της.

Οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ερχόμαστε σαν 4η ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε αουτσάϊντερ, αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί στους υπόλοιπους.

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε μια φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δε θα είναι εύκολο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ και θα δούμε τι θα γίνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ