Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έγγραφο της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας

Έγγραφο στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, στη Super League και στη ΔΕΑΒ απέστειλε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ, εκφράζοντας τους φόβους της για είσοδο κακοποιών στοιχείων στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Στέργιος Αναστασιάδης

Έγγραφο της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής: 

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί σημερινό της έγγραφο προς τις Αστυνομικές Αρχές και τους εμπλεκόμενους φορείς ως προς τη διεξαγωγή του αυριανού αγώνα ΑΕΛ – ΠΑΟΚ:

Λάρισα, 14/2/2020
Αρ. Πρωτοκόλλου: 497

Προς:           ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Υ/Ο:             1. Αξιότιμου Ταξιάρχου κ. Μαντζιώκα
                    2. Αξιότιμου Αστυνομικού Διευθυντή κ. Σιμούλη
Κοιν:             ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – Αξιότιμο Υποστράτηγο κ. Γκαρίλα / SUPER LEAGUE/ ΔΕΑΒ
Θέμα:           Αγώνας ΑΕΛ – ΠΑΟΚ στις 15/2/2020 στο AEL FC ARENA

 Αξιότιμε Στρατηγέ, Αξιότιμε κ. Ταξίαρχε, Αξιότιμε κ. Διευθυντά, Αξιότιμοι συνεργάτες,

 Με το παρόν η ΠΑΕ ΑΕΛ σας ενημερώνει ότι στον αυριανό αγώνα της Super League ΑΕΛ – ΠΑΟΚ κατά πληροφορίες που έχουν περιέλθει σε γνώση μας μία μερίδα ανθρώπων, αποτελούμενη από Αλβανούς κακοποιούς εμπόρους ναρκωτικών τους οποίους συνδράμουν και Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών οπαδοί του Αιγάλεω με επικεφαλής ένας γνωστό ως Costa Costa και προσποιούμενοι τους οπαδούς της ομάδας μας, θα επιχειρήσει να συγκεντρωθεί πιθανότατα διενεργώντας πορεία εκτός γηπέδου, και εν συνεχεία θα επιχειρήσει να εισέλθει και μέσα στο γήπεδο, πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με σκοπό την πρόκληση έντασης και επεισοδίων, με εκφώνηση συνθημάτων κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, καθώς και με άσκηση βίας σε οπαδούς μας που αντιτίθενται στις πρακτικές αυτές.

Σε πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια στα τέλη του 2019 (με Ατρόμητο, Βόλο και άλλα) η ίδια ομάδα ανθρώπων που αποτελείται από Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών και 14χρονα και 15χρονα παιδιά προκάλεσε ένταση και συμπλοκές με κατόχους διαρκείας που βρίσκονται στην ίδια κερκίδα, αναφώνησαν υβριστικά συνθήματα και κατέστρεψαν μέρος της κερκίδας (θύρα 8) εκσφενδονίζοντας σπασμένα καθίσματα προς τους οπαδούς και προς τον αγωνιστικό χώρο, συνοδεία βεγγαλικών και καπνογόνων.

Για αυτούς τους αγώνες πρωταθλήματος με τον Βόλο και τον Ατρόμητο η ομάδα μας με βάση το επιβαρυμένο φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις παρατηρητών τιμωρήθηκε με βαρύτατα πρόστιμα για όλες αυτές τις έκνομες ενέργειες και το ίδιο συνέβη και για τον αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα.

Στον πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία λόγω της εγγύτητας της πόλης οι ίδιοι άνθρωποι με τους ίδιους επικεφαλής και με την παρότρυνση διαφόρων που αυτοαποκαλούνται θεματοφύλακες της ΑΕΛ επεχείρησαν να προσεγγίσουν την πόλη της Λαμίας μαζικά και οργανωμένα και όταν έγιναν αντιληπτοί από τις αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Φθιώτιδας ακινητοποιήθηκαν επί της παλαιάς εθνικής οδού, όπου και συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε και σε 4 συλλήψεις (μεταξύ των οποίων και 2 ανηλίκων)και εν τέλει μετά από πολύ ώρα αποκλεισμού του εθνικού δικτύου αποχώρησαν.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματος σας καλεί όπως ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες και στον κατάλληλο σχεδιασμό, ώστε τα μέτρα τάξης που θα ληφθούν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας για τον αυριανό αγώνα να είναι τα κατάλληλα για την αποτροπή εκνόμων ενεργειών, στον εν γένει περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ειδικά στην Ανατολική Κερκίδα (θύρες 3 έως 10), καθώς επίσης και στα εκδοτήρια του γηπέδου όπου θα προσέρχονται αυτές οι ομάδες ατόμων ειδικά όσο θα πλησιάζουμε στην έναρξη του αγώνα ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στην περίπτωση που αυτή με τις ενέργειες, παραλείψεις ή αστοχίες της οδηγήσει την πορεία των εγκληματικών και παραβατικών αυτών προσωπικοτήτων στο AEL FC ARENA και προκληθεί ένταση και επεισόδια που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε βαρύτατη τιμωρία της ομάδος μας είτε με χρηματικό πρόστιμο είτε με τιμωρία της έδρας, γεγονός που θα οδηγούσε στην οικονομική και αγωνιστική καταστροφή στην κρίσιμη αυτή καμπή της τελικής ευθείας του Πρωταθλήματος.

Τέλος ζητούμε από την Υπηρεσία σας και τους αστυνομικούς χειριστές του κλειστού κυκλώματος καταγραφής του γηπέδου να εστιάσουν με τις κάμερες στα σημεία ενδιαφέροντος που αναφέρουμε ώστε να μας παραδοθούν στο τέλος το βίντεο και οι φωτογραφίες όσων παραβούν το Νόμο.

Με τιμή”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Η Μπρέντφορντ θέλει τον Μπάμπα»

Δημοσίευμα στην Αγγλία κάνει λόγο για ενδιαφέρον για τον μπακ του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την περίπτωση του Μπάμπα Ράχμαν για το αριστερό άκρο της άμυνας της, φέρεται να τσεκάρει η Μπρέντφορντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «West London News».

«Η Μπρέντφορντ έστειλε σκάουτ για να παρακολουθήσει τον Μπάμπα Ραχμάν, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να εξασφαλίσει την υπογραφή του έναντι 5.800.000 ευρώ. Οι «μέλισσες» δεν έχουν στην διάθεσή τους το βασικό αριστερό μπακ, Ρίκο Χένρι, ο οποίος πρόκειται να χάσει ολόκληρη τη σεζόν και την έναρξη της επόμενης σεζόν. Θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν μόνο μία ανανέωση δανεισμού με την Τότεναμ για τον Σέρχιο Ρεγκιλόν, με τον Ισπανό αμυντικό να αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τότεναμ..

Η απουσία ανταγωνισμού στους μπακ έχει πλήξει τη Μπρέντφορντ και τώρα έχει εντοπίσει τον πρώην αριστερό μπακ της Τσέλσι, Μπάμπα, ο οποίος διαπρέπει τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα ως βασικός. Ο Ραχμάν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι, αλλά η επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ θα μπορούσε να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο για εκείνον.

Η Μπρέντφορντ παλεύει για την επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Τόμας Φρανκ πάντα έβγαζε λαγούς από το καπέλο του και το ενδιαφέρον του για τον Γκανέζο αμυντικό θα μπορούσε να είναι το μεγάλο του σχέδιο για να ενισχύσει την ομάδα του. Ο Μπάμπα Ραχμάν βρήκε ξανά την φόρμα του μετά την ένταξή του στον ελληνικό κολοσσό, στον ΠΑΟΚ, το περασμένο καλοκαίρι. Βοήθησε την ομάδα στην καλύτερη εκστρατεία της στην Ευρώπη. Ο 29χρονος απέρριψε την ευκαιρία να υπογράψει με τη Νόριτς και τη Γουότφορντ το καλοκαίρι και αντ' αυτού επέλεξε την Ελλάδα. Αυτή η απόφαση έδωσε μια νέα πνοή στην καριέρα του» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άπειρος ο διαιτητής του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Τι έχει κάνει ο Μικέλ Ρέντερ στη μέχρι τώρα καριέρα του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους ορισμούς της ΚΕΔ, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Stoiximan Super League και στο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο, ορίστηκε ο 31χρονος Δανός, Μικέλ Ρίντερ.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής, έχει σφυρίξει μόλις ένα παιχνίδι του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League και άλλα δύο του Youth League τη φετινή σεζόν. Επτά φορές, έχει οριστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος της πατρίδας του, ενώ γενικά στην καριέρα του, έχει 61 εμφανίσεις σε αγώνες της Superliga.

Ο Ρίντερ, έχει σφυρίξει και ένα διεθνές φιλικό της εθνικής Κ17 της Δανίας το 2022-2022 και όπως γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό από τη μέχρι τώρα καριέρα του, δεν έχει και πολλές εμπειρίες, πόσο μάλλον από τις συνθήκες ενός ελληνικού ντέρμπι όπως αυτό της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Ενώ στο ΑΕΚΟλυμπιακός, ορίστηκε ο Σλοβένος πρώτης κατηγορίας, Γιουγκ, στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ μπήκε ένας διαιτητής, που δεν έχει παραστάσεις, παρότι το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο! Κεκλεισμένων των θυρών το F4 στο βόλεϊ

Ανακοίνωση μία μέρα πριν την έναρξη του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, εξέδωσε ανακοίνωση, μία μέρα πριν την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ, με την οποία γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους «δημόσιας τάξης και ασφάλειας», με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού….

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ένα 24ωρο πριν ξεκινήσει η διοργάνωση που υποτίθεται ότι θα είναι γιορτή, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ