Connect with us

ΑΣ

"Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα!"

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, ενόψει του Ανοικτού Τουρνουά Σκάκι "Ιωάννης Σαββίδης".

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα!"

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια των εορτασμών των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν μια ώρα πριν την έναρξη των αγώνων (Σάββατο στις 17:00).

Το σκάκι του ΠΑΟΚ μετράει 3 χρόνια ζωής, ωστόσο ήδη απαρτίζεται από 18 αθλητές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στη συνέντευξη τύπου έδωσαν οι:

Άκης Μπεκιάρης-Μέλος ΔΣ και Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΑΣ ΠΑΟΚ
Μιλτιάδης Πολυβίου-Μέλος Επιτροπής Εορτασμού 90 χρόνων ΠΑΟΚ
Σάββας Μάτσας-Έφορος σκάκι ΑΣ ΠΑΟΚ
Κυθαρίδης Αργύρης-Προέδρος Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής

Και οι τέσσερις ομιλητές στάθηκαν στη στήριξη και τη σημασία της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη, θέλοντας να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο καθένας ξεχωριστά:

Άκης Μπεκιάρης-Μέλος ΔΣ και Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΑΣ ΠΑΟΚ

“Τη σκυτάλη των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια παίρνει ένα πνευματικό και από τα νεότερα αθλήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ με το ανοιχτό τουρνουά Ιωάννης Σαββίδης στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου στο PAOK Sports Arena που ελπίζουμε να προσδώσει μια νέα δυναμική σε ένα άθλημα μαγικό. Σαν ΑΣ ΠΑΟΚ ευχαριστούμε την Επιτροπή Εορτασμού 90 χρόνων, την ΠΑΕ για την υποστήριξη της, αλλά και τον κ. Σαββίδη για τα όσα έχει κάνει για τον εορτασμό των 90 χρόνων. Τον Δεκέμβριο θα ακολουθήσει άλλη μια γιορτή για τα 90 χρόνια αυτή τη φορά από το άθλημα της κολύμβησης που θα διοργανώσει τα Αλεξάνδρεια. Εκ μέρους της διοίκησης καλούμε τον κόσμο να βρεθεί στο PAOK Sports Arena και να τιμήσει τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ”.

Μιλτιάδης Πολυβίου-Μέλος Επιτροπής Εορτασμού 90 χρόνων ΠΑΟΚ

“Χαιρόμαστε που ήταν μια πρωτοβουλία του ΑΣ ΠΑΟΚ να μας προτείνει να εντάξουμε στον εορτασμό των 90 χρόνων ένα τέτοιο τουρνουά, αφού αυτό δείχνει την ευρύτητα στο πώς αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ τον αθλητισμό. Να ευχαριστήσω και εγώ από τη σειρά μου τον Ιβάν Σαββίδη”.

Σάββας Μάτσας-Έφορος σκάκι ΑΣ ΠΑΟΚ

“Πραγματικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την επιτροπή για αυτή την τιμή που κάνει παρά τα 3 χρόνια ζωής του τμήματος. Το σκάκι με την είσοδο του ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο και αυτό το παραδέχονται και οι σκακιστικές ενώσεις. Καλούμε τον κόσμο να βρεθεί στο τουρνουά Ιωάννης Σαββίδης το Σάββατο από τις 17:00 έως τις 20:30 και την Κυριακή από τις 10:00-14.30. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την ηθική και την υλική υποστήριξη, αλλά και τον πρόεδρο της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής γιατί χωρίς αυτόν δε θα μπορούσε να γίνει η εκδήλωση”.

Κυθαρίδης Αργύρης-Προέδρος Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής

“Η Ένωση μας εκπροσωπεί 35 σωματεία. Ο ΠΑΟΚ αποτελεί ζωντανό παράδειγμα ανάπτυξης σε όλα τα αθλήματα. Πριν 3 χρόνια δημιούργησε την ομάδα του και υπάρχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης. Ο κ. Σαββίδης έχει προσφέρει πολλά σε πανελλαδικό επίπεδο για το σκάκι και έχει υπό την επίβλεψη του δύο πρωταθλητές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στις μικρότερες ηλικίες, ενώ θα είναι και ο χορηγός για να γίνει το πρωτάθλημα Ελλάδας στο σκάκι. Το σλόγκαν ο “ΠΑΟΚ είναι ιδέα” πρέπει να το σεβαστούμε και είναι τιμή και για εμάς”.

Επιμέλεια: Ραφαήλ Γκαϊδατζής

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ