Connect with us

ΑΣ

Στο Πανευρωπαϊκό Νέων ο Νανιτζανιάν!

Το μεγάλο ραντεβού της AIBA και της EUBC θα φιλοξενηθεί στην Αττάλεια της Τουρκίας το διάστημα 20 με 29 Οκτωβρίου – Τι λέει ο Έλληνας αθλητής για τη συμμετοχή του.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Στο Πανευρωπαϊκό Νέων ο Νανιτζανιάν!

Τη συμμετοχή του σε μία ακόμη σπουδαία διοργάνωση έχει εξασφαλίσει ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Πυγμαχίας Βαγγέλης Νανιτζανιάν. Πρόκειται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων, το σπουδαιότερο πυγμαχικό γεγονός της AIBA και της EUBC που λαμβάνει χώρα το φετινό χειμώνα.

Η διοργάνωση φιλοξενείται στη γειτονική Τουρκία και συγκεκριμένα στην πόλη Αττάλεια, το διάστημα 20 – 29 Οκτωβρίου!

Ο Έλληνας Πρωταθλητής βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα αγωνιστεί στην κατηγορία των βαρέων βαρών (+91kg), προσπαθώντας να φέρει ψηλά τα ελληνικά χρώματα, αφού θα είναι και ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο αθλητής του Γιώργου Ελευθεριάδη, ο οποίος θα βρίσκεται στην ελληνική γωνία, προέρχεται από μία σειρά πολύ θετικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό και δείχνει ικανός να πετύχει την υπέρβαση στο υψηλότερο επίπεδο!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, ενώ τις ημέρες των αγώνων θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση και Live Streaming μέσα από τις επίσημες σελίδες του αθλητή στα Social Media (@VanGunBox).

«Όσο ψηλότερα γίνεται…»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν τονίζει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ και πάλι, μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πέρυσι, σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση. Η ατμόσφαιρα σε αγώνες αυτού του επιπέδου είναι φοβερή! Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μπορέσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να φθάσω όσο ψηλότερα γίνεται.

Έρχομαι από μία πολύ δυνατή προετοιμασία, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ πάνω στην τεχνική μου και σε σημεία που χρειαζόμουν βελτίωση τον τελευταίο χρόνο, με τον προπονητή μου τον Γιώργο Ελευθεριάδη και νομίζω πως θα φανούν τα αποτελέσματα των κόπων μας και της προσπάθειάς μας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μου, FORCE1, Μέλι Χαλκιδικής ΓΕΩΡΓΑΚΑ, PAOK24, Top FITNESS Γυμναστήρια και JANNIS TOMTSIS Photography, αλλά και στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας.»

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ