Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εκδίκαση στην Ε.Ε.Α. (live)

Μετά την αναβολή της προηγούμενης Παρασκευής, καθώς στην κλήση της Ξάνθης δεν υπήρχε η παράγραφος που έχει να κάνει με την πολυϊδιοκτησία, η εκδίκαση γίνεται σήμερα και ξεκινησε λίγο μετά τις 10:00.

Νίκος Μοσχοβίτης

Η εκδίκαση στην Ε.Ε.Α. (live)

To PAOK24 βρίσκεται έξω από την αίθουσα και θα σας μεταφέρει όσα θα συζητηθούν εκεί.

17:40 Από την πλευρά της, η Ειρήνη Μαρούπα, μέλος της ΕΕΑ, τόνισε: “Ολοκληρώθηκε η συζήτηση. Θα κατατεθούν υπομνήματα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη και μετά θα περιμένουμε τη διάσκεψη. Έχουν ζητηθεί έγγραφα, περιμένουμε να τα δούμε, δυστυχώς αποχώρησε η Dimera και η Belterra από την οποία περιμέναμε να τεθούν οι ερωτήσεις και να πάρουμε απαντήσεις. Είπαν ότι είχαν λάβει γνώση, πολύ καθυστερημένα της κλήσης, και δεν είχαν γνώση των στοιχείων για να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας”.

17:30 Σε δηλώσεις του, ο Ηλίας Αρκούδης, μέλος της ΕΕΑ και εκ των εισηγητών της υπόθεσης, τόνισε: “Θα θέλαμε κάποια πράγματα παραπάνω, δυστυχώς στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν μόνον δικηγόροι, δεν ήρθε κανένα φυσικό πρόσωπο, ούτε εκπρόσωπος εταιρίας, ούτε μέτοχος, ούτε όλα αυτά τα ονόματα που ακούγαμε κατά καιρούς και είχαμε κλητεύσει.

Μπορούν να καταθέσουν υπομνήματα αλλά είναι αλλιώς, για παράδειγμα αν ήταν ο κύριος Καλπατζίδης εδώ θα τον ρωτάγαμε ένα κάρο θέματα, στο υπόμνημα του θα απαντήσει ότι θέλει για κάποια πράγματα. Αν ήταν πιστεύω ότι θα βοηθούσε την αλήθεια προς κάθε κατεύθυνση, είτε ότι υπάρχει θέμα, είτε ότι δεν υπάρχει θέμα κι εμείς θα περιμέναμε να έχουν έρθει, τουλάχιστον οι εταιρίες οι κυπριακές και ο κ. Πιαλόγλου που ήταν στην Ξάνθη και του έτυχε οσφυαλγία, δεν μπορώ να πω κάτι. Από εκεί και πέρα θα βοηθούσε αν ήταν παρόντες, δυστυχώς δεν ήταν» είπε.

17:21
: Αποχώρησαν από το Υπουργείο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, χωρίς να κάνουν κάποιο σχόλιο. 

17:04 O λόγος της αποχώρησης των ανθρώπων της Dimera και της Belterra είχε να κάνει με το ότι μόλις χθες ενημερώθηκαν με κλήση από την ΕΕΑ πως έπρεπε να παρευρεθούν στη διαδικασία. Έτσι, θα καταθέσουν στοιχεία μέσω υπομνημάτων. 

16:58 Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

16:56 Προθεσμία μέχρι την επόμενη Πέμπτη για κατάθεση υπομνημάτων θα έχουν οι εμπλεκόμενες πλευρές, όπως αποφάσισαν τα μέλη της ΕΕΑ. 

16:52 Μπαίνουν ξανά στην αίθουσα οι εκπρόσωποι των ομάδων για να ακούσουν την απόφαση της ΕΕΑ περί υπομνημάτων. 

16:49 Η επιτροπή συνεδριάζει αυτή τη στιγμή το αν θα δοθεί χρόνος για υπομνήματα. 

16:45 Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία.

16:15 Έχουν συμπληρωθεί τρεις ώρες συνεχόμενης εκδίκασης, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να απαντούν στην καταγγελία που έγινε εις βάρος της ΠΑΕ.

15:40 Από την επανέναρξη της συνεδρίασης , στο προσκήνιο βρίσκεται η καταγγελία που αφορά τον ΠΑΟΚ

13:40 Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, η απόφαση της ΕΕΑ θα προκύψει μετά τις 27/1.

13:35 Τα μέλη της ΕΕΑ είναι αποφασισμένα να ολοκληρώσουν σήμερα (όση ώρα και αν αυτό χρειαστεί) την εξέταση της υπόθεσης και ακολούθως να δώσουν 4-5 ημέρες προθεσμία στις εμπλεκόμενες πλευρές ώστε να καταθέσουν υπομνήματα.

13:32 Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τους ανθρώπους της ΕΕΑ, η Ξάνθη ελέγχεται για το αν δήλωσε σε αυτή την ολοκλήρωση της αλλαγής μετοχικής σύνθεσης, για την οποία είχε πάρει άδεια να ξεκινήσει διαδικασίες αλλαγής. Η ποινή για τη μη δήλωση της αλλαγής ιδιοκτησίας είναι ο υποβιβασμός

13:13 Απόφαση δε θα παρθεί σήμερα όπως εκφράζεται και πάλι η σιγουριά πως η εξέταση της υπόθεσης θα ολοκληρωθεί σήμερα ώστε η ΕΕΑ να είναι σε θέση να γνωμοδοτήσει στην επόμενη συνεδρίασή της.

13:11 «Δεν υπάρχει καμία παρατυπία από εμάς, όλα έχουν γίνει νόμιμα. Αν υπάρχει κάποια αστοχία, έχει γίνει εκ παραδρομής» ανέφεραν οι άνθρωποι της Ξάνθης.

13:04 Θα ακολουθήσει η συζήτηση που αφορά τον ΠΑΟΚ. Άπαντες διαμηνύουν πως η διαδικασία θα τελειώσει σήμερα

13:02 Μέχρι τώρα συζητήθηκε το κομμάτι που αφορά τη μετοχική σύνθεση της Ξάνθης

13:02 Απόφαση για διακοπή περίπου 15 λεπτών

11:45
Η Επιτροπή δίνει ιδιαίτερο βάρος στις κυπριακές εταιρείες που εμπλέκονται στην υπόθεση

10:48 Λεκτική διαμάχη των νομικών με μέλη της Επιτροπής. Για λίγο η ένταση ήταν μεγάλη, αλλά στη συνέχεια, ηρέμησαν τα πνεύματα.

10:40 Παρόντα στην εκδίκαση είναι και τα 7 μέλη της Ε.Ε.Α., οπότε δε θα χρειαστεί να μετρήσει η ψήφος του προέδρου σε περίπτωση ισοψηφίας, αφού δεν υπάρχει κάποιο μέλος που να λείπει.

10:19 
Στην αίθουσα δίνουν το “παρών” και νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με το επιτελείο τους μάλιστα σήμερα, να έχει μεγαλώσει κατά δύο άτομα! Μαζί με τους Χατζησαβάογλου, Καρπετόπουλο και Σουλούκου, σήμερα είναι και οι Γιαννάκου και Τσιρώνας.

10:15
Την Ξάνθη εκπροσωπούν νομικά οι κ.κ. Στράτος, Δασκαλάκης, Δετσαρίδης, ενώ στην αίθουσα είναι και ο κ. Χριστοδούλου που εκπροσωπεί νομικά τον Πολυχρόνη Συγγελίδη.

10:14 Στην αίθουσα από πλευράς νομικής εκπροσώπησης του ΠΑΟΚ, βρίσκονται οι κ.κ. Μαυρομάτης, Μπίρδας και Κατσάς. Στο χώρο είναι και ο κ. Φωτιάδης, αλλά δε βρίσκεται εντός της αίθουσας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας αντίδραση (vid)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απώλεια κόντρα στη Λαμία είναι κάτι που πληγώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει πλέον να τον πεισμώσει ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να γυρίσει ο διακόπτης και ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραμείνει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό βέβαια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου καλούνται να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και το σύνθημα που περνάει από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι «τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=aBgcgqLPyuQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο στατιστικό του Σβαμπ

Ο Αυστριακός έκανε ρεκόρ τερμάτων με τον ΠΑΟΚ με μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα 10 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ με το τέρμα που πέτυχε στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αυστριακός έχει ήδη πετύχει ρεκόρ τερμάτων στην έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος «διψήφιος» σκόρερ των «ασπρόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στην περίπτωση του Σβαμπ είναι το γεγονός ότι τα μισά από τα γκολ που έχει πετύχει φέτος είναι στα τελευταία λεπτά των αγώνων!

Ο Αυστριακός έχει «χτυπήσει» απέναντι στην Αμπερντίν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον Ατρόμητο στο 89', κόντρα στον Παναθηναϊκό ξανά στο 89', ενώ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Φθιώτες ήταν στο 88' και στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς σκόραρε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ