Connect with us

Καθαρίζει και το Θερμαϊκό ο Ιβάν!

Άλλη μια σημαντική δράση του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο της Θεσσαλονίκης, αφού μέσω χορηγίας εταιρείας δικών του συμφερόντων θα συμβάλει στο έργο του επιφανειακού καθαρισμού του Θερμαϊκού Κόλπου.

Δημήτρης Τσίτσης

Καθαρίζει και το Θερμαϊκό ο Ιβάν!

Για άλλη μια φορά ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο ποδοσφαιρικά.

Εχθές, Πέμπτη 26 Μαΐου, υπογράφηκε στο Διοικητήριο σύμβαση οικονομικής υποστήριξης του προγράμματος «Επιφανειακός Καθαρισμός του Θερμαϊκού Κόλπου», ανάμεσα στην εταιρεία North Aegean και την εταιρεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ A.E.. Η εταιρεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ A.E., συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη  θα ενισχύσει οικονομικά τον συνολικό προϋπολογισμό του προγράμματος επιφανειακού καθαρισμού του Θερμαϊκού Κόπου, το οποίο γίνεται αποκλειστικά με χρηματοδότηση από χορηγούς και υπό το συντονισμό του ΥΜΑΘ.

Η κα Άντυ Παναγιωτίδου, υπεύθυνη του τμήματος marketing της εταιρείας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε., ανέφερε κατά τη συνάντησή της με την Υφυπουργό:

«Εκ μέρους της διοίκησης του Μακεδονία Παλλάς, ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δόθηκε να συμμετάσχουμε στο πολύτιμο έργο του καθαρισμού του Θερμαϊκού. Το ξενοδοχείο μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη, με τον Θερμαϊκό και την Παραλία της Θεσσαλονίκης, και φυσικά ως κοινωνικά υπεύθυνη επιχείρηση, θεώρησε τιμή αλλά και καθήκον τη συμμετοχή του στην προσπάθεια.»

Από τη μεριά της, η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας – Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, που συντονίζει το έργο, δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης:

«Με τη χορηγία της, η εταιρεία δείχνει υψηλή κοινωνική ευαισθησία και αναδεικνύει το νέο πολιτικό ήθος συνεργασίας ανάμεσα στους επιχειρηματικούς και κοινωνικούς φορείς που δημιουργείται στις μέρες μας, ένα ήθος καθοριστικό για την ουσιαστική ανασυγκρότηση της χώρας μας σε όλους τους τομείς. Η σημερινή συνάντηση ενισχύει την πεποίθησή μας ότι ο επιχειρηματικός κόσμος και η Πολιτεία μπορούν να συνεργάζονται σε υψηλό επίπεδο και να προσφέρουν σε όλα τα πεδία της κοινωνικής ζωής. Ευελπιστώ ότι το παράδειγμα της Μακεδονία Παλλάς Α.Ε. θα ακολουθηθεί και από άλλους αντίστοιχους φορείς, για να καλυφθούν αντίστοιχες ανάγκες».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κακό παράγινε!

ΠΑΟΚ και clean sheet δεν έχουν… συναντηθεί το τελευταίο δίμηνο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Eπί τοις ουσίας, ειδικά από τη στιγμή που κάθε άλλο παρά καλή είναι η περίοδος που διανύει, ο ΠΑΟΚ έπρεπε χθες να κρατήσει ανέπαφη την εστία του κόντρα σε μία ομάδα που "μετρούσε" πέντε διαδοχικές ήττες και είχε απολογισμό δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της, προκειμένου να βάλει τις βάσεις για τη νίκη.

Και όμως. Ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και έκανε ακόμα δυσκολότερο το ήδη δύσκολο έργο του στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος", με την αντίδραση να έρχεται τελικά στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά να μην είναι αρκετή!

Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ "μετράει" πλέον δέκα συνεχόμενα παιχνίδια με "παραβιασμένη" την εστία του, ανάμεσα στα οποία υπάρχουν δύο ματς με τη Λαμία, δηλαδή την ομάδα που στα προηγούμενα 14 για το πρωτάθλημα, είχε βρει μόλις... μία φορά τον δρόμο προς την εστία των "ασπρόμαυρων".

Πιο συγκεκριμένα, το αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ χωρίς clean sheet, έχει ως εξής:

7/3 Ντινάμο Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ 2-0

10/3 ΠΑΟΚ - Άρης 0-1

14/3 ΠΑΟΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ 5-1

31/3 Παναθηναϊκός -ΠΑΟΚ 2-3

3/4 ΠΑΟΚ - Λαμία 3-1

7/4 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-2

11/4 Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ 0-1

18/4 ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ 0-2

21/4 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1

24/4 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Mε ΟΦΗ στα ημιτελικά οι Πρωταθλήτριες!

Ό δρόμος του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Νταμπλ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με γκολ της Μουστάκ στο 17΄ και της Ζέρβας στο 23΄, η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ επικράτησε στα Τρίκαλα της τοπικής ομάδας με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Έτσι, η ομάδα της Κρήτης θα τεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ  στην ημιτελική φάση του θεσμού, σε νοκ άουτ αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο ΒΑΚ του Ηρακλείου.

Σε ότι αφορά τον άλλο ημιτελικό, η Ολυμπιάδα Υμηττού θα υποδεχθεί την ΑΕΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Θα φας 10 χρόνια και θα βγεις “όνομα”»

Νέοι ανατριχιαστικοί διάλογοι μετά το θανατηφόρο χτύπημα, ο ανήλικος αδερφός καθησυχάζει τον φυσικό αυτουργό!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανατριχίλα προκαλούν οι διάλογοι μεταξύ του φερόμενου ως φυσικού αυτουργού της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη και του ανήλικου αδερφού του, 37 ημέρες μετά τα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη που οδήγησαν στον θανατηφόρο τραυματισμό του αστυνομικού.

Τα δύο αδέρφια που φέρεται να είχαν κομβικό ρόλο στα επεισόδια, επικοινωνούν προσπαθώντας να καταλάβουν ποια φωτοβολίδα είναι αυτή που έχει καρφωθεί στον άτυχο αστυνομικό.

Παράλληλα ο ανήλικος αδερφός καθησυχάζει τον μεγάλο και κατηγορούμενο για το θανατηφόρο χτύπημα πως θα φάει μόλις 10 χρόνια γιατί «έχει ελαφρυντικά», ενώ όταν βγει «θα είναι πια όνομα».

Ο διάλογός τους, τον οποίο παρουσίασε το Star:

18χρονος: Έκανε τίποτα ο οπλουργός; Γιατί δεν θυμάμαι τι μου είπε η μαμά.

16χρονος: Όχι, περιμένουν να βρει δύο φωτοβολίδες τέτοιες, μια σαν τη δικιά σου μια σαν τις άλλες.

18χρονος: Μμμμ

16χρονος: Και να αρχίσουν. Τώρα έχουν πάει να δουν πού έχει σκάσει, τι, πώς, τέτοια, τα μέτρα…

18χρονος: Γιατί κάτι μου είπε η μαμά ότι έχει δει αυτός ότι είναι φθαρμένη μπροστά.

16χρονος: Ναι, λέει ότι φαίνεται ότι αυτή που έχει καρφωθεί στον αστυνομικό, έχει κάνει γκελ φαίνεται.

18χρονος: Αλήθεια;

16χρονος: Ναι

18χρονος: Κοίτα ρε… Αν είναι δυνατόν ρε… Τι είπα

16χρονος: Εσύ το γκελ… έχει γίνει όντως;

18χρονος: Όχι

16χρονος: Πω! Θα σε… στο ορκίζομαι.

18χρονος: Δεν έχει κάνει γκελ. Ευθεία έφυγε.

16χρονος: Θα σε… Μία που έχει κάνει γκελ έχει φύγει κάτω από το αμάξι και η άλλη καρφώθηκε απευθείας στον αστυνομικό.

18χρονος: Ρε φίλε ποια έχει κάνει γκελ; Με μπέρδεψες τώρα.

16χρονος: Δεν ξέρω. Εγώ θυμάμαι εικόνα να κάνει η μια γκελ και να φεύγει σε ένα αυτοκίνητο και η άλλη να καρφώνεται κατευθείαν.

18χρονος: Μήπως ήταν η δικιά μου που έκανε γκελ και χτύπησε κάτω;

16χρονος: Δεν ξέρω ρε. Εσύ δεν θυμάσαι πού σου έφυγε;

18χρονος: Όχι ρε. Πού να θυμάμαι;

16χρονος: Ντάξει μη μασάς. Καμιά δεκαριά χρόνια θα φας άμα είναι η δικιά σου.

18χρονος: Ναι ρε τίποτα, ναι δεκάρα θα φάω νομίζεις, όχι ισόβια.

16χρονος: Όχι ρε αφού έχεις ελαφρυντικά.

18χρονος: Δεν μετράνε ρε αυτά στο δικαστήριο.

16χρονος: Μη μασάς ρε.

18χρονος: Ναι…

16χρονος: Θα βγεις «όνομα». Μη μασάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ