Connect with us

Θεοδωρίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον αέρα του πρωταθλητή»

«Οτι υπάρχει ένας μεγαλομέτοχος όπως ο κ.Σαββίδης είναι σημαντικό για κάθε ομάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βετεράνος μέσος

Αντώνης Τσακαλέας

Θεοδωρίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον αέρα του πρωταθλητή»

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Metropolis» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε όσα διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ο 39χρονος, σχολίασε:

 
Για το πως βλέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν βλέπω να έχουν αλλάξει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χαίρομαι για τον ΠΑΟΚ που έχει πάρει το πρωτάθλημα. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που έπαιξα ποδόσφαιρο. Οτι υπάρχει ένας μεγαλομέτοχος όπως ο κ.Σαββίδης είναι σημαντικό για κάθε ομάδα. Το γεγονός πως έχει πολλούς καλούς παίκτες και τον ανταγωνισμό που έχουν μεταξύ τους είναι αυτό που έκανε άξιο πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ πέρυσι».

Για την κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού φέτος: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον αέρα και την ψυχολογία του πρωταθλητή, η φανέλα που έγινε πιο βαριά, οι επιτυχίες των προηγούμενων ετών, όλα αυτά βοηθούν. Οταν σκοράρουν όλοι φαίνεται πως υπάρχει ποιότητα σε μια ομάδα».

Για το πως είναι η ζωή εκτός ποδοσφαίρου: «Δεν υπάρχει η πίεση που υπήρχε, αλλά δεν παύει να μου λείπει το ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο να αποσυρθώ αλλά ήταν ομαλή η αποχώρησή μου γιατί συνέπεσε με τον ερχομό του γιου μου, είχα και ένα σοβαρό τραυματισμό. Μου αρέσει να παίζει με φίλους και κάπως έτσι το ευχαριστιέμαι».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τοποθέτηση Λουτσέσκου για το πρωτάθλημα

Η επομένη του αποκλεισμού και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για τον τίτλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε δις από την Κλαμπ Μπριζ και έμεινε εκτός Ευρώπης, στα προημιτελικά. Πλέον, ο μόνος στόχος που έχει μείνει στους «ασπρόμαυρους» είναι αυτός της διεκδίκησης του τίτλου στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Άμεσα, μάλιστα, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των Play-Off, την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, τοποθετήθηκε για την κούρσα του πρωταθλήματος και στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τους Βέλγους και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του για την πρώτη θέση.

«Το επίπεδο στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο ρυθμός, η ένταση, η ταχύτητα των παικτών και των ομάδων στην Ευρώπη δεν είναι ίδια με την Ελλάδα που εδώ παίζει μεγαλύτερο ρόλο το συναισθηματικό κομμάτι. Έχοντας την εμπειρία στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για να παλέψουμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για να παίζουμε με το 150% στα παιχνίδια και να παλεύουμε μέχρι τέλους» σχολίασε επί του θέματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Anytime scorer στην Ισπανία που διπλασιάζει

Από την αναμέτρηση της Μπιλμπάο με την Γρανάδα είναι τα σημερινά προγνωστικά του BetMarket.gr σε απόδοση διπλασιασμού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το BetMarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά στοιχήματος για το Μπιλμπάο – Γρανάδα με το οποίο ανοίγει η 32η αγωνιστική στην Primera Division (19/04/24).

Προγνωστικά Primera Division (19/04/24): Μπιλμπάο – Γρανάδα
Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Ανάλυση Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο την πάτησε με τη Βιγιαρεάλ (1-1), καθώς ισοφαρίστηκε με άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90+5’. Είχε χάσει ένα η αντίπαλός της στο 0-0. Η ίδια «χαλάρωσε» μετά το 1-0 (66’), έδειξε αδυναμία στο να δημιουργήσει σοβαρές φάσεις για να «καθαρίσει» το ματς και τιμωρήθηκε. Έμεινε έτσι στο «-4» από την Ατλέτικο στη μάχη για την τετράδα. Θα επισκεφτεί μάλιστα, τους Μαδριλένους την επόμενη αγωνιστική. Εκεί ουσιαστικά θα παίξει τα… ρέστα της για την έξοδο στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανάλυση Γρανάδα

Η Γρανάδα επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 11 αγωνιστικές (2-0 την Αλαβές) και μείωσε στο «-11» από τη σωτηρία. Θεωρητικά υπάρχουν ακόμη ελπίδες, αφού απομένουν 7 ματς με το τρέχον. Πρακτικά, όμως, είναι απειροελάχιστες, καθώς εκτός της μεγάλης διαφοράς, έχει και
δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν. Με τον τεχνικό Σαντοβάλ πάντως, είναι βελτιωμένη και καλό θα είναι να τον κρατήσει στην προσπάθεια που θα κάνει του χρόνου για να επανέλθει άμεσα στην Primera.

Προγνωστικά Μπιλμπάο – Γρανάδα

Χαμηλή η απόδοση στον «1» (στο 1.25 μέσο όρο από τις στοιχηματικές εταιρίες). Σαφώς και η Μπιλμπάο είναι το απόλυτο φαβορί έχοντας και 11-4-0 στα 15 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, αλλά και η Γρανάδα δε θα πάει στο «Σαν Μαμές» για να χάσει! Από
το οποίο έφυγε μάλιστα αήττητη στην τελευταία της επίσκεψη (2-2 στις 26/11/21). Εξάλλου, αυτή ήταν η πέμπτη φορά που βρήκε δίχτυα στις τελευταίες 6 παρουσίες της εκεί! Όσοι θέλουν μπορούν να βάλουν το «Goal/Goal» του 2.32 στο Betshop.

Εμείς θα ποντάρουμε να επιστρέψει (έπειτα από 2 παιχνίδια στο πρωτάθλημα) στα γκολ ο πρώτος σκόρερ της Μπιλμπάο, Γκουρουθέτα (ε. 30/13). Τα 10 εξ αυτών τα έβαλε στο «Σαν Μαμές». Εξάλλου, τα 2 ήταν κόντρα σε Κάντιθ, Αλμερία, ομάδες που είναι στην επικίνδυνη
ζώνη. Ευκαιρία να το πράξει και κόντρα στην τρίτη της παρέας, Γρανάδα!

Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Γκουρουθέτα δίνει 2.00 στη Novibet.

Προγνωστικά Primera Division – Betmarket επιλογές (19/04/24)

19/04, 22:00 Μπιλμπάο – Γρανάδα Να σκοράρει ο Γκουρουθέτα @2.00

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Χωρίς χρόνο για χάσιμο

Οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να αφήσουν άμεσα πίσω τους τον αποκλεισμό ενόψει Ολυμπιακού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει άμεσα στροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις του, χωρίς να διαθέτει χρόνο για χάσιμο ή επεξεργασία του αποκλεισμού από την Ευρώπη, με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό να απέχει κάτι παραπάνω από 48 ώρες.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει μείνει με έναν και μόνο στόχο στη σεζόν, αυτόν της κατάκτησης του πρωταθλήματος Stoiximan Super League. Μπροστά του ο Δικέφαλος έχει 6 τελικούς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των Play-Off με τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το παιχνίδι της Κυριακής μπορεί να αποδειχθεί κομβικό στην μάχη της διεκδίκησης του τίτλου, μετά και τις νίκες των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, την προηγούμενη αγωνιστική, που προσπέρασαν τον ΠΑΟΚ με παιχνίδι παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του έρχεται από μια ιστορική πρόκριση και παρθενική συμμετοχή στα ημιτελικά του Europa Conference League, έχοντας μάλιστα κληθεί να παίξει παράταση και πέναλτι.

Στον ΠΑΟΚ ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος ως προς την προετοιμασία της ομάδας, με τον Ρουμάνο τεχνικό να πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα του με μόλις δυο προπονήσεις. Υπάρχει και το ζήτημα των ιώσεων που ταλαιπωρεί τον Δικέφαλο τις τελευταίες δυο βδομάδες, επομένως αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό η σωματική, με την ανάκτηση των δυνάμεων για όσους ταλαιπωρήθηκαν, αλλά και η πνευματική ετοιμότητα, για την διαχείριση του αποκλεισμού από την Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ