Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

"Βγάζουμε μεγάλη ενέργεια στο παρκέ"

Ο Ζέιν Νόουλς μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Βουλγαρίας, όπου ήταν από τους καλύτερους παίκτες, για τη νέα ομάδα που ετοιμάζεται για τη σεζόν 2019-20.

Ηλίας Καπράλος

"Βγάζουμε μεγάλη ενέργεια στο παρκέ"

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αφήνει καλές εντυπώσεις στα φιλικά παιχνίδια και να κάνει τους οπαδούς του να περιμένουν με αγωνία την έναρξη της σεζόν. Μάλιστα στη σημερινή του νίκη επί της BC Ohrid, ο Ζέιν Νόουλς από τις Μπαχάμες, ανέβασε την απόδοση του, όπως και οι Λιούις και Σμιθ. 

Έτσι και ο νεαρός σέντερ μίλησε μετά τη νίκη στο paokbc.gr για το παιχνίδι και τη νέα σεζόν που ξεκινά. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέιν Νόουλς:

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το φιλικό;

“Πιστεύω ότι ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόμασταν. Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό με πολλές επαφές και μας προετοίμασε για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τον Άρη. Ήταν ένα σπουδαίο τεστ και είναι καλό που πήραμε τη νίκη, αν και σε αυτό το στάδιο μαθαίνουμε περισσότερο από τα λάθη μας.”

Θεωρείς ότι αυτά τα εκτός έδρας φιλικά βοηθούν και στη χημεία της ομάδας, καθώς είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύετε όλοι μαζί για έναν αγώνα;

“Ακριβώς. Θα έρθουν πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα στην χρονιά και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε ενωμένοι. Όπως είπα και πριν, ήταν ένα σπουδαίο τεστ που μας βοηθάει στην προετοιμασία.”

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για την ομάδα μετά από αυτά τα πρώτα πέντε φιλικά;

“Μου αρέσει η ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να εκπλήξουμε πολύ κόσμο. Έχουμε πολλά διαφορετικά κομμάτια, που το καθένα φέρνει κάτι στο γήπεδο. Μπορούμε να προκαλέσουμε πολλά προβλήματα στους αντιπάλους μας, αρχίζοντας από την ερχόμενη εβδομάδα. Θα έχουμε πολλή ενέργεια στο παρκέ και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει στην ομάδα, καθώς παίζουμε με μεγάλη ένταση.”

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΚΑΣΘ: Στον τελικό το εφηβικό του ΠΑΟΚ, κέρδισε με 90-76 τον Άρη

Με «διαστημικό» Λέφα που πέτυχε 40 πόντους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό που κρίθηκε στην παράταση ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 90-76 του Άρη και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.

Το σύνολο των Μελετιάδη - Σταυρόπουλου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 20:00 την ΔΕΚΑ.

Σε εξαιρετική μέρα για τον ΠΑΟΚ ο Λέφας που τελείωσε το παιχνίδι με 40 πόντους!

Δεκάλεπτα: 26-19, 43-30, 59-53, 74-74(κ.α.), 76-90

Διαιτητές: Δέλλας-Κοντογιάννης-Κούρογλου

Άρης (Κεσαπίδης-Μήτσικας): Τσαχτσίρας 17(2), Βενετίδης, Καζαμίας 9, Πεταλωτής 3(1), Επαμεινώνδας 20(3), Πατεράκης 15, Πουρλίδας 2, Φωτιάδης 7(1), Γιαννίκος 3(1).

ΠΑΟΚ (Μελετιάδης-Σταυρόπουλος): Οικονομούδης 7, Τσιμερίκας, Αλευράς 2, Γιαννάτος 8(2), Λέφας 40(4), Πέργουλης 21(3), Μανθόπουλος 12(2), Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Γράφει ιστορία με ΑΕΚ ο Μαργαρίτης

Μία συμμετοχή για να γίνει ρέκορντμαν στην ιστορία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έχει γράψει τη δική του ιστορία όλα αυτά τα χρόνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά όλα δείχνουν ότι την προσεχή Κυριακή, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Καρδίτσα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, έφτασε τις 292 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, «πιάνοντας» στην κορυφή τον Γιάννη Πολίτη, ο οποίος κρατούσε αυτήν την κορυφή από το 1985.

Εφόσον ο Μαργαρίτης καταγράψει συμμετοχή στο επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα γίνει ρέκορντμαν στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μία ακόμα ξεχωριστή πρωτιά για ένα αθλητή που έχει συνδυάσει το όνομα του με το «Δικέφαλο του Βορρά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το… σοκ του Πόρτερ Τζούνιορ

«Σκωτσέζικο ντους» για τον Αμερικανό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έχει συναντήσει έναν ολόκληρο… καινούργιο κόσμο από τότε που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ και τώρα, θα βιώσει ξανά κάτι πρωτόγνωρο γι’αυτόν.

Αφού βρέθηκε χθες στην Τούμπα και παρακολούθησε μαζί με τον Έλβαρ Φρίντρικσον από κοντά την ποδοσφαιρική αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ, ζώντας από μέσα την ατμόσφαιρα του γηπέδου, την Κυριακή θα ζήσει ξανά κάτι μοναδικό.

Ποιο θα είναι αυτό; Ένα παιχνίδι με άδειες κερκίδες, αφού η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί από τη Δ.Ε.Α.Β. στην Ένωση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Αμερικανός, έζησε έντονα τη χθεσινή ποδοσφαιρική αναμέτρηση, μεγαλώνοντας κι άλλο το… δεσμό που έχει αποκτήσει με τον ΠΑΟΚ, από τότε που ήρθε στη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ