Connect with us

ΒΟΛΕΙ

«Όλα είναι πόλεμος»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ: Ο έμπειρος κεντρικός του Φοίνικα Σύρου μίλησε για τη σειρά των τελικών της νησιωτικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ και εξήγησε για ποιους λόγους θεωρεί τον Δικέφαλο ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

«Όλα είναι πόλεμος»

Ο έμπειρος κεντρικός που στα μέσα της σεζόν άφησε τον Άρη για να γίνει κάτοικος Σύρου και να αγωνιστεί με τη φανέλα των “πειρατών” στάθηκε στην ποιότητα του ρόστερ του ΠΑΟΚ που του δίνει ένα πλεονέκτημα όχι μόνο για το πρώτο παιχνίδι, αλλά και για όλη την τελική σειρά, ωστόσο πρόσθεσε ότι όλοι στη νησιωτική ομάδα είναι έτοιμοι να δώσουν κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους για να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά τόνισε: “Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και να δυσκολέψουμε τον ΠΑΟΚ. Έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς και πιο έμπειρους παίκτες. Έχει τέσσερις παίκτες που θα παίξουν στην Ολυμπιάδα. Όλα είναι πόλεμος”.

Όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας του Φοίνικα: “Δεν παίζει ρόλο η έδρα. Οι ομάδες διαθέτουν παίκτες που μπορεί να κάνουν break σε οποιοδήποτε έδρα και όλα θα εξαρτηθούν από το καθαρό μυαλό και την αγωνιστική ετοιμότητα”.

Για το αν ο Φοίνικας είναι κουρασμένος: “Κούραση υπάρχει σίγουρα αλλά θα την ξεπεράσουμε. Στο γήπεδο όταν μπαίνουμε ξεχνάμε τα προβλήματα και δίνουμε το 100%” ενώ ολοκλήρωσε τα όσα ανέφερε λέγοντας:

“Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ποιότητα από εμάς, αλλά η ψυχή του κάθε αθλητή φαίνεται στους κρίσιμους πόντους”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πρεμιέρα με καθαρό τρίποντο για ΠΑΟΚ

Και τώρα ο μεγάλος αγώνας στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-0 σετ.

Με πολύ ωραία εμφάνιση, οι παίκτριες του Δικεφάλου κατέκτησαν εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 25-17 και 25-16, πιέζοντας αρκετά την υποδοχή των αντιπάλων τους με τα επιθετικά σερβίς τους, ενώ ήταν και σταθερές στην επίθεση. Στο τρίτο σετ, οι «ασπρόμαυρες» έδειξαν χαρακτήρα, και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 11-15, έκαναν την ανατροπή, κατακτώντας το με 25-23, παίρνοντας παράλληλα το πρώτο τρίποντο.

Για την δεύτερη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Ε.Γ. Μίκρας την Τρίτη 16 Απριλίου και ώρα 17:00, την ΔΕΚΑ.

ΠΑΟΚ-Έλπις Αμπελοκήπων 3-0 (25-17, 25-16, 25-23)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Ελπίς (Live Stream)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη μάχη του Final-4 της ΕΠΕΣΘ η Κ18 του ΠΑΟΚ με το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δικεφάλου

Δευτέρα 15/4

19.00 ΠΑΟΚ-ΑΣ Ελπίς

Τρίτη 16/4

17.00 ΠΑΟΚ-ΔΕΚΑ

Τετάρτη 17/4

17.30 Άρης-ΠΑΟΚ

Δείτε ζωντανά τον πρώτο αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=ayFqj0FT9Ks

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έτοιμα τα κορίτσια του ΠΑΟΚ για το Final-4

Άλλη μια πρόκληση για τα «ασπρόμαυρα» τμήματα υποδομής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τις «μάχες» του Final-4 της ΕΠΕΣΘ, ετοιμάζεται η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ.

Μετά το 7Χ7 στην Γ' Φάση και την κατάληψη της πρώτης θέσης του Α' Ομίλου, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ «τσέκαραν» το... εισιτήριο τους για το Final-4 της ΕΠΕΣΘ, έχοντας υψηλούς στόχους και θέληση.

Στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, μαζί με τον ΠΑΟΚ, θα συμμετάσχουν και οι: Ελπίδα Αμπελοκήπων, Άρης και ΔΕΚΑ.

Οι δηλώσεις του προπονητή, Θάνου Τερζή, και της αρχηγού, Ειρήνης Μπιτσακτσή, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ:

Τερζής Θάνος (προπονητής ΠΑΟΚ): «Μετά την κατάκτηση του F4 K20 ,η ομάδα του ΠΑΟΚ συμμετέχει και στο F4 των κορασίδων, με πρωταρχικό στόχο πάντα την πρόκριση στην επόμενη φάση και μετά την κατάκτηση του τίτλου. Οι ομάδες είναι δυνατές, σίγουρα σε αυτές τις ηλικίες παίζει ρόλο η συγκέντρωση, η αποφυγή των λαθών, και οι ατομικές ενέργειες στα κρίσιμα σημεία. Εύχομαι υγεία και σίγουρα θα γίνει ένα δυνατό τριήμερο αγώνων».

Μπιτσακτσή Ειρήνη (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στη φάση του Final 4. Και οι τέσσερις ομάδες είναι εξίσου δυνατές οπότε και εμείς και ο κόσμος που θα είναι κοντά μας θα απολαύσει ωραίους αγώνες. Δουλέψαμε αρκετά ως ομάδα για να φτάσουμε ως εδώ και είμαστε έτοιμες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Επίσης εύχομαι στους αγώνες που θα διεξαχθούν να μην υπάρξουν τραυματισμοί και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:

Δευτέρα 15/4

19.00 ΠΑΟΚ-ΑΣ Ελπίς

Τρίτη 16/4

17.00 ΠΑΟΚ-ΔΕΚΑ

Τετάρτη 17/4

17.30 Άρης-ΠΑΟΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ