Connect with us

ΒΟΛΕΙ

«Κεραυνοί» Τσαλόπουλου – Παϊσιάδη για το Final-4

Εξοργισμένοι οι άνθρωποι του ΤΑΠ και ΑΣ ΠΑΟΚ με την απόφαση της ΕΟΠΕ για τον τρόπο διανομής των προσκλήσεων για το Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Κεραυνοί» Τσαλόπουλου – Παϊσιάδη για το Final-4

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Αντώνης Τσαλόπουλος, Κώστας Παϊσιάδης και Θάνος Τερζής από πλευράς των παικτών εξέφρασαν τις θέσεις του Δικεφάλου για την τραγελαφική απόφαση που πήρε η ΕΟΠΕ.

Τσαλόπουλος: “Τους ενοχλεί ο ΠΑΟΚ”

“Προσπαθούν να πάρουν αποφάσεις ώστε να μειώσουν τη δυναμική που απέκτησε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Παίρνουν απόφαση στη Λίγκα στην αρχή της σεζόν με σύμφωνη γνώμη της ΕΟΠΕ και του υφυπουργείου αθλητισμού να είναι πέντε ξένοι, τον Σεπτέμβριο και η μόνη ομάδα που το χρησιμοποίησε αυτό ήταν αποκλειστικά μία. Καμία άλλη δεν έκανε χρήση αυτού του δικαιώματος. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος μήπως πάμε στους επτά ξένους;

Διοργανώνουν το F4 στο Νότο με άλλοθι ότι πέρσι έγινε στη Θεσσαλονίκη. Αλλά δεν υπάρχουν εισιτήρια. Θα διατεθούν προσκλήσεις με ονομαστικές καταστάσεις και φυσική παρουσία στη Ρόδο.

Αναρωτιέται κανείς όταν ο ΠΑΟΚ έχει χιλιάδες διαρκείας και μάλιστα VIP, πώς θα τους ικανοποιήσει όλους αυτούς. Το σκέφτηκε αυτό η ΕΟΠΕ;

Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυναμική και τον κόσμο για να γεμίσει γήπεδα χιλιάδων θέσεων. Στη Ρόδο το γήπεδο είναι 1200 θέσεων και αποκλείουν τους φίλους του ΠΑΟΚ. Μας δημιουργεί αμηχανία και προβληματισμό όλο αυτό που γίνεται.

Αντί να ασχολούμαστε με το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα σε αθλητικό επίπεδο, ψάχνουμε να βρούμε τρόπο πώς θα αποφύγουμε τα εμπόδια.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που σκεφτόμαστε. Δε θέλουμε να απαξιώσουμε το θεσμό. Θέλουμε να παίξουμε με ίσους όρους. Δε δεχόμαστε τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Γιατί να μην έχει η κάθε ομάδα τους δικούς της φιλάθλους; Γιατί να μη γίνει ένα F4 με την παρουσία φιλάθλων με ανταγωνισμό και ο καλύτερος να κερδίσει; Τι έγινε πέρσι με τους φίλους του ΟΣΦΠ που ήταν στο Παλέ; Έγινε τίποτα; Ήρθαν μάλιστα με την προστασία της Αστυνομίας. Δεν μπορεί η Αστυνομία να περιφρουρήσει τη διοργάνωση;

Η νοοτροπία της ΕΟΠΕ είναι αποφασίζουμε και διατάζουμε. Τίθενται οι προτάσεις, τις αγνοεί και πράττει μόνη της.

Μας δίνουν μόνο 15 προσκλήσεις. Μας κοροϊδεύουν”.

Παϊσιάδης: “Τραγελαφικές καταστάσεις”

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Παϊσιάδης δήλωσε:

“Οι συνεχείς παλινωδίες της ΕΟΠΕ για τον τρόπο και το χρόνο διεξαγωγής του F4 είναι τραγελαφικές. Εξυπηρετήθηκε ο ΟΣΦΠ με τους ευρωπαϊκούς του αγώνες και άλλαξε η ημερομηνία, χωρίς όμως να συμπίπτει με αυτούς. Επιλέχτηκε ως μέρος η Ρόδος κάτι που ευνοεί το οπαδικό στοιχείο του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που υπάρχει εκεί, ενώ είναι παράδοξο ότι οι προσκλήσεις θα δοθούν ονομαστικά και μόνο από το νησί, ενώ συμμετέχουν στο F4 δύο ομάδες από τη Θεσσαλονίκη.

Θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα προόδου. Γιατί να μην διανεμηθούν από εδώ οι προσκλήσεις; Υπάρχει άτυπη συμφωνία να γίνει του χρόνου του F4 στη Βόρεια Ελλάδα. Μη το φέρει ως δεδομένο του χρόνου η ΕΟΠΕ και διανεμηθούν οι προσκλήσεις από τα γραφεία της εδώ στη Θεσσαλονίκη. Αν ήθελαν να δώσουν το γήπεδο μόνο στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ας το έκαναν”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Η σπουδαία Βαν ντε Βίρερ για τον ΠΑΟΚ!

Η 31χρονη διεθνής παίρνει τη… μπαγκέτα του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη συμφωνία με την 34χρονη Σέρβα διαγώνιο Μάρτα Ντρπα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ πλησιάζει και σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Αυτή, αφορά τη θέση της πασαδόρου με την Βελγίδα Ίλκα Βαν ντε Βίρερ να προορίζεται για να πάρει τη... μπαγκέτα του νέου Δικεφάλου.

Η 31χρονη διεθνής έχει μια σπουδαία καριέρα σε Αστερίξ, Κάννες, Φλωρεντία, Κάμνικ. Ράντεν. Ταγκοβίστε, Στουτγάρδη, Σιγκόρτα και φέτος στην Βολουντάρι.

Χαρακτηριστικό της ποιότητας που διαθέτει είναι ότι έχει αναδειχτεί καλύτερη πασαδόρος σε Βέλγιο και Γερμανία.

Έχει κατακτήσει τίτλους σε Γαλλία, Γερμανία, Σλοβενία, Ρουμανία.

https://www.youtube.com/watch?v=LoaYd8SkjBc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

«Βόμβα» με Ντρπα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ! (vids)

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έχει στο στόχαστρο της την Σέρβα διαγώνια, Μάρτα Ντρπα.

Η 34χρονη αθλήτρια (1,92 ύψος) την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ουκρανικής Προμετέι και τα... σάρωσε όλα, καθώς κέρδισε με την ομάδα της το πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και το Σούπερ Καπ!

Η Ντρπα είναι μια πολύπειρη αθλήτρια με σπουδαίες παρουσίες και διακρίσεις σε Σερβία, Ρουμανία, Ελβετία, Ουγγαρία.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερυθρό Αστέρα και μετά πήγε στη Βολερό στην Ελβετία εκεί όπου πανηγύρισε το νταμπλ.

Επέστρεψε ξανά στην πατρίδα της παίζοντας για τις Ζελέσνιτσαρ και ΖΟΚ Σπάρτακ,

https://www.youtube.com/watch?v=lIorPOSH-Fw

Πήγε στη συνέχεια στην Ταργκοβίστε εκεί όπου κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Βιτσέντζα και έπειτα στη Γερμανία για να παίξει στην Πότσδαμ.

Η Ντρπα έβαλε στον βολεϊκό της «χάρτη» και τις Φιλιππίνες όταν έπαιξε στην Γιουνάιτεντ Κλαμπ, πριν πάει στην Ρωσία για να παίξει με την Κράσνογιαρσκ.

Επί μία τριετία βρήκε «λιμάνι» στην Μπεκεσκάμπαι στην Ουγγαρία με συμπαίκτριες μάλιστα δύο Ελληνίδες τις Μαρία Οικονομίδου και Μανωλίνα Κωνσταντινίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=n1L83D66Y88

Μετέπειτα, πήγε στο Ισραήλ για να παίξει με την Μακάμπι Χάιφα, πριν πάει την περασμένη σεζόν στην Ουκρανία για λογαριασμό της Προμετέι.

Σημαντικές διακρίσεις και παρουσίες έχει και με την εθνική Σερβίας, φτάνοντας δύο φορές σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και παίρνοντας την 3η θέση στο ευρωπαϊκό του 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=DeFM7NeowH4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κ18 του ΠΑΟΚ

Έπεσε η αυλαία του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες από αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες θα τις φανούν απολύτως χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Ύστερα και από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, και την ήττα με 3-0 σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ