Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με έναν Μίσιτς δεν βγαίνουν τα play-off

Ο ΠΑΟΚ σε ακόμα ένα παιχνίδι μέσα στο 2020 δεν μπόρεσε να δείξει κάτι το ιδιαίτερο και έτσι δίκαια ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2-0, σε ένα παιχνίδι που συνολικά ο ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος των προσδοκιών.

Ηλίας Καπράλος

Με έναν Μίσιτς δεν βγαίνουν τα play-off

Σε έναν ΠΑΟΚ, με αναμενώμενο πλάνο, κανένας από τους παίκτες δεν μπόρεσαν να ξεχωρίσουν, εκτός από τον Μίσιτς και τον Λημνιό του δευτέρου ημιχρόνου. Έτσι ο Δικέφαλος δεν θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από την ήττα από τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που θα πρέπει γρήγορα να περάσει στο παρελθόν, ειδικότερα όσο τελειώνει η κανονική διάρκεια και έρχονται τα play-off. 

Αναλυτικά η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι:

Ζίφκοβιτς: Στο πρώτο ημίχρονο στις δύο προσπάθειες του Παναθηναϊκού ήταν εκεί και μπλόκαρε την μπάλα. Στα γκολ δεν έχει ευθύνη και γενικά ήταν παρών σε μία πολλή κακή μέρα για την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Γιαννούλη: Στο πρώτο ημίχρονο είχε χώρο και ανέβηκε πολλές φορές. Χωρίς αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, αλλά η παρουσία του ήταν ικανοποιητική, χωρίς όμως να κάνει την διαφορά. Μεγάλη ευθύνη στο γκολ που ακυρώθηκε του Μακέντα, που ευτυχώς για εκείνο δεν το πλήρωσε η ομάδα.

Βαρέλα: Θύμισε τον Βαρέλα στην αρχή της περιόδου. Μηδέν σιγουριά στις κινήσεις του και πολλά λάθη που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί του. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, δεν τα πλήρωσε, αλλά η πολλή κακή μέρα του έμπειρου αμυντικού του ΠΑΟΚ είναι γεγονός.

Ίνγκασον: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκείνος που διόρθωνε τα λάθη του Βαρέλα και των μέσων του ΠΑΟΚ. Τελικά στο δεύτερο ημίχρονο, είναι εκείνος που κάνει το πέναλτι στον Δώνη και εκείνος που άφησε την μπάλα να περάσει για τον Χατζητζιοβάνη που έκανε το 2-0. Η βραδιά που εξελίχθηκε πολλή άσχημα και τον Ισλανδό αμυντικό.

Μάτος: Με αυτό το νέο σύστημα του ΠΑΟΚ από τη νέα χρονιά επιθετικά δεν έχει αρμοδιότητες. Αμυντικά είχε προβλήματα όταν ανέβαινε ο Ινσούα από την άμυνα, αλλά απέφυγε τα λάθη και τον εκνευρισμό.

Εσίτι: Κέρδισε προσωπικές μονομαχίες, αλλά όπως ξέρουμε δεν μπορεί να προωθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Έτσι παρότι ήταν σε μία ικανοποιητική βραδιά, αντικαταστάθηκε όταν ο ΠΑΟΚ ήθελε να δημιουργήσει περισσότερο.

Μαουρίτσιο: Σε ακόμα ένα παιχνίδι, ο Βραζιλιάνος σταρ του ΠΑΟΚ, έδειξε ότι έχει μείνει πίσω σε σχέση με αυτά που θέλει η ομάδα τη φετινή χρονιά και το νέο τρόπο παιχνιδιού. Κακός και χωρίς ουσία και προσπάθεια να πάρει τον έλεγχο του άξονα.

Μίσιτς: Στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε καλά, στο δεύτερο και πάλι είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά και πάλι δεν έχει την μπάλα όση ώρα χρειάζεται, ούτε τον χώρο για να οργανώσει την επίθεση του ΠΑΟΚ, σαν τη θέση που είχε με την παλαιότερη διάταξη.

Βιεϊρίνια: Σε καμία φάση της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να γίνει παράγοντας του αγώνα. Η θέση του που είναι κοντινότερα στον άξονα, σίγουρα δεν τον βοηθά και έτσι δεν μπορεί να παίξει το ένας εναντίον ενός που είναι το κύριο χαρακτηριστικό του ή οι πλαγιοκοπήσεις.

Λημνιός: Από τους παίκτες της αρχικής 11άδας, αυτός και ο Μίσιτς ήταν οι μόνοι που έδειξαν έτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι. Θα μπορούσε σίγουρα να είχε καλύτερες αποφάσεις μέσα στο παιχνίδι, αλλά ήταν από τους από τους παίκτες που μπόρεσαν να απειλήσουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Σφιντέρσκι: Είναι ο παίκτες που απλά σκοράρει, χωρίς να βοηθά την υπόλοιπη ομάδα. Σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι ήταν άφαντος και στην πρώτη φάση που είχε στα πόδια του δεν μπόρεσε να σκοράρει. Όταν δεν έχει έναν παίκτη δίπλα του, φαίνεται αδύναμος να απειλήσει τους αντιπάλους του.

Μπίσεσβαρ: Πλέον ούτε σαν αλλαγή θυμίζει τον παίκτη που πέρσι ήταν απόλυτα κομβικός στην ομάδα του πρωταθλήματος. Πολλά νεύρα και πολλές λάθος αποφάσεις.

Άκπομ: Κέρδισε κάποιες μάχες στον αέρα, αλλά στα λεπτά που αγωνίστηκε δεν μπόρεσε να φανεί ικανός να απειλήσει.

Πέλκας: Όπως και ο Άγγλος στράικερ, ήταν κινητικός, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός. Στο τέλος ειδικά θα μπορούσε να είχε μία τελική ενέργεια, αλλά προτίμησε να ψάξει την πάσα…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το καρέ του σίγησε

Δεν βρίσκει γκολ ο ΠΑΟΚ από εκείνους που τον κουβαλούν επιθετικά στη σεζόν στο πρωτάθλημα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τον Αλί Σαμάτα να μην έχει βρει δίχτυα μέσα το 2024, αλλά και τον Μπράντον Τόμας να μην έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια που έπαιξε, ο ΠΑΟΚ αναζητά τις απαραίτητες λύσεις στην εξίσωση «γκολ», όμως το τελευταίο διάστημα δεν τις βρίσκει ούτε από εκείνους που τον έχουν κουβαλήσει επιθετικά έως τώρα στη σεζόν.

Το καρέ των αρχισκόρερς του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα αποτελείται από τους Κιρίλ Ντεσπόντοφ, Τόμας Μουργκ, Γιάννη Κωνσταντέλια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Όμως και οι τέσσερις έχουν χάσει το τελευταίο διάστημα την επαφή τους με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ντεσπόντοφ σκόραρε για τελευταία φορά στις 31 Μαρτίου στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού.

Ο Μουργκ έχει να σκοράρει από το ματς με τον Βόλο στις 21 Ιανουαρίου.

Ο Κωνσταντέλιας βρήκε τελευταία φορά δίχτυα στο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό στις 28 Φεβρουαρίου.

Ο Ζίβκοβιτς, τέλος, έχει να σκοράρει από τις 25 Φεβρουαρίου και την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους παραπάνω τέσσερις ποδοσφαιριστές μόνο ο Ντεσπόντοφ έχει σκοράρει μέχρι στιγμής στη διαδικασία των playoffs.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απάντηση Άρη σε Μπέο: «Ας μας πει ο Μπερτόγλιο τι του είπε ο Καρυπίδης…»

Συνέχεια στην κόντρα που άνοιξε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με διαρροή της η ΠΑΕ Άρης απαντά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, πετώντας το γάντι στον Αχιλλέα Μπέο και ζητώντας να βγει στη φόρα το περιεχόμενο της συνομιλίας.

Αναλυτικά:

“Ο Μπέος κατά την προσφιλή του τακτική προσπαθεί για μια ακόμη φορά να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Ας μας πει ο Μπερτόγλιο τι του είπε ο Καρυπίδης… Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο Μπέος;”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αχιλλέας Μπέος εναντίον Θόδωρου Καρυπίδη με βαριές εκφράσεις!

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος και που εμπλέκεται ο Μπερτόγλιο με τον μεγαλομέτοχο του Άρη!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Aνακοίνωση με την οποία καταφέρεται κατά του Θόδωρου Καρυπίδη, εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος.

Σε αυτή, ο μεγαλομέτοχος του Άρη χαρακτηρίζεται θρασύδειλος και... σιχαμένος, με την θεσσαλική ΠΑΕ να ισχυρίζεται πως ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα το μεσημέρι με τον Φακούντο Μπερτόγλιο, χωρίς να αποκαλύπτει το περιεχόμενο της συνομιλίας!

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος αναφέρει:

"Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο Επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά δεν πιστεύαμε ποτέ ότι αυτοί οι τύποι θα είναι εκτός από όλα τα άλλα και θρασύδειλοι.

Σήμερα το μεσημέρι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του ιδιοκτήτη του Αρη, Θοδωρή Καρυπίδη με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Φακούντο Μπερτόγλιο.

Το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους. Όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα.

Εμείς πάντως έχουμε λάβει τα μέτρα μας, έχοντας ενημερώσει τόσο τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ όσο και τις αρμόδιες Αρχές.

Η Δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο.

Απλά για μία ακόμη φορά αποδείξατε το πόσο σιχαμένοι είστε.

Σε όλους εσάς, πάντως, που το τελευταίο διάστημα δείχνετε ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα της ομάδα μας και την πορεία της στα πλέι άουτ, θα σας πούμε το εξής:

Υπάρχει και Θεός.

Ολοι σας και μόνοι μας…

Τhis is Voloς

Υ.Γ.: Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στον ποδοσφαιριστή μας Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τη διοίκηση της ομάδας μας για το τηλεφώνημα που έλαβε".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ