Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Τα συγχαρητήρια από τον Πανελλήνιο

Οι τίτλοι και οι χαρές ενώνουν τον κόσμο, μεγαλώνουν το σύλλογο και φέρνουν μία ευθυμία στις τάξεις των οπαδών που το έχουν ανάγκη.

Άκης Σακισλόγλου

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν πώς και πώς την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα βόλεϋ, ειδικά μετά το περσινό νταμπλ και πολύ περισσότερο μετά τους δύο χαμένους τίτλους σε κύπελλο και Λιγκ Καπ από τον Ολυμπιακό. Έτσι από την μεριά τους οι οπαδοί από το ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών τον γνωστό “Πανελλήνιο” εξέδωσαν ανακοίνωση συγχαρητηρίων στην ομάδα του Γιάννη Καλματζίδη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών συγχαίρει την αντρική ομάδα βόλλεϋ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας για δεύτερη συνεχή χρονιά. Το επίτευγμα αυτό αποκτά μεγαλύτερη ακόμα αξία δεδομένου ότι η ομάδα τερμάτισε 4η στην κανονική σεζόν, πράγμα που σημαίνει πως έφτασε στον τίτλο ανατρέποντας δύο φορές το μειονέκτημα έδρας. Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, το γεγονός ότι η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη μπόρεσε να πετύχει τον συγκεκριμένο άθλο ανακάμπτοντας έπειτα από δύο απώλειες τίτλου-δώρα λίγο καιρό πιο πριν, η μία εκ των οποίων η αξιοσέβαστη και πάντα αδέκαστη ελληνική αστυνομία επέτρεψε να πραγματοποιηθεί αφήνοντας να παρίστανται τα γνωστά χαϊδεμένα της, οι υπάλληλοι της ημιαμερικάνικης εγκληματικής οργάνωσης της Τρούμπας, με επικεφαλής γνωστό τηλεοπτικό κλόουν, παρόλο που είχε απαγορευτεί η παρουσία οπαδών (ίσως μπήκαν με την ιδιότητα του υπαλλήλου-δούλου).

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κάποιες και κάποιοι που τιμούν τον Δικέφαλο που φοράνε στο στήθος ή το πόστο από το οποίο υπηρετούν τον Σύλλογο, από αθλήτριες και αθλητές μέχρι παράγοντες. Και που χωρίς πολλά-πολλά λόγια κάνουν τη δουλειά τους και όπως φαίνεται την κάνουν όσο πιο σωστά γίνεται, κάνοντας κι εμάς περήφανους. Κάτι τέτοιοι τύποι λοιπόν είναι κι αυτοί στο τμήμα βόλλεϋ: φρόντισαν να είναι ο Π.Α.Ο.Κ. στα 90 χρόνια του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε, όπως έχουμε κάνει πολλές φορές, ότι τα μικρά αθλήματα, ομαδικά ή ατομικά, γυναικεία ή αντρικά, υποδομών ή ενηλίκων, είναι αυτά που πρέπει πριν από όλα να έχουν τη στήριξή μας. Στέλνουμε σε όλες και όλους ακόμα μια φορά την αγάπη και τη στήριξή μας.

Π.Α.Ο.Κ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ”

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Βόμβα» με Ντρπα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ! (vids)

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έχει στο στόχαστρο της την Σέρβα διαγώνια, Μάρτα Ντρπα.

Η 34χρονη αθλήτρια (1,92 ύψος) την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ουκρανικής Προμετέι και τα... σάρωσε όλα, καθώς κέρδισε με την ομάδα της το πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και το Σούπερ Καπ!

Η Ντρπα είναι μια πολύπειρη αθλήτρια με σπουδαίες παρουσίες και διακρίσεις σε Σερβία, Ρουμανία, Ελβετία, Ουγγαρία.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερυθρό Αστέρα και μετά πήγε στη Βολερό στην Ελβετία εκεί όπου πανηγύρισε το νταμπλ.

Επέστρεψε ξανά στην πατρίδα της παίζοντας για τις Ζελέσνιτσαρ και ΖΟΚ Σπάρτακ,

https://www.youtube.com/watch?v=lIorPOSH-Fw

Πήγε στη συνέχεια στην Ταργκοβίστε εκεί όπου κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Βιτσέντζα και έπειτα στη Γερμανία για να παίξει στην Πότσδαμ.

Η Ντρπα έβαλε στον βολεϊκό της «χάρτη» και τις Φιλιππίνες όταν έπαιξε στην Γιουνάιτεντ Κλαμπ, πριν πάει στην Ρωσία για να παίξει με την Κράσνογιαρσκ.

Επί μία τριετία βρήκε «λιμάνι» στην Μπεκεσκάμπαι στην Ουγγαρία με συμπαίκτριες μάλιστα δύο Ελληνίδες τις Μαρία Οικονομίδου και Μανωλίνα Κωνσταντινίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=n1L83D66Y88

Μετέπειτα, πήγε στο Ισραήλ για να παίξει με την Μακάμπι Χάιφα, πριν πάει την περασμένη σεζόν στην Ουκρανία για λογαριασμό της Προμετέι.

Σημαντικές διακρίσεις και παρουσίες έχει και με την εθνική Σερβίας, φτάνοντας δύο φορές σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και παίρνοντας την 3η θέση στο ευρωπαϊκό του 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=DeFM7NeowH4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κ18 του ΠΑΟΚ

Έπεσε η αυλαία του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες από αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες θα τις φανούν απολύτως χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Ύστερα και από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, και την ήττα με 3-0 σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Άρης – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Για την τελευταία αγωνιστική του Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Ο Δικέφαλος έχει 4 βαθμούς, μετά από δύο αγώνες, ενώ η ΔΕΚΑ έχει 5 βαθμούς.

Έτσι, οι «ασπρόμαυρες» αναζητούν μια «καθαρή» νίκη και παράλληλα απώλεια της ΔΕΚΑ στο ματς που θα γίνει αργότερα κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=ekVaYB-VGz8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ