Connect with us

ΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία και ικανοποίηση ολοκληρώθηκε το δεύτερο Webinar στο AC PAOK Education

Το δεύτερο Webinar του AC PAOK Education με εισηγητή τον Dr Γιώργο Βαβέτση, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Με απόλυτη επιτυχία και ικανοποίηση ολοκληρώθηκε το δεύτερο Webinar στο AC PAOK Education

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΑΣ ΠΑΟΚ:

Με απόλυτη επιτυχία και ικανοποίηση, ολοκληρώθηκε και το δεύτερο Webinar του AC PAOK Education με εισηγητή τον Dr Γιώργο Βαβέτση.

Το θέμα της δεύτερης διάλεξης στο «AC PAOK Education» ήταν: «Η αξιολόγηση της ορθοσωμίας των αθλητών, ως δείκτης αθλητικής αποτελεσματικότητας».

Η διάλεξη κράτησε περίπου τρεις ώρες, με το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων να είναι αμείωτο, πράγμα που το μαρτυρούν οι ερωτήσεις με τις οποίες «βομβάρδισαν» τον εισηγητή, Dr Γιώργο Βαβέτση, ο οποίος με μεγάλη του χαρά έδωσε απαντήσεις σε όλες.

Η ικανοποίηση που γεμίζει την ομάδα του AC PAOK Education προέρχεται και από τους συμμετέχοντες, καθώς υπήρχε πληθώρα ιδιοτήτων. Αθλητές, γυμναστές, προπονητές, παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ αλλά και ερασιτέχνες ασκούμενοι, έδωσαν κανονικά το διαδικτυακό «παρών» επιβεβαιώνοντας πως οι διαλέξεις του AC PAOK Education αναφέρονται σε όλους!

Ευχαριστούμε όλους όσους συνεχίζουν να αγκαλιάζουν την πρωτοπόρα αυτή προσπάθεια! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε λίγες μέρες!

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τα εισιτήρια και το κάλεσμα με φόντο την… ισοφάριση

Θέλει τον κόσμο δίπλα της ομάδα βόλεϊ – Τι ισχύει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά το... break που έκανε στην έδρα του Παναθηναϊκού, η ομάδα βόλεϊ ετοιμάζεται τώρα για έναν ακόμη "τελικό", αυτή τη φορά την Πέμπτη στο PAOK Sports Arena.

Οι "ασπρόμαυροι" θα υποδεχθούν τους "πράσινους" στη Θεσσαλονίκη, με φόντο το 2-2 στη σειρά των ημιτελικών, με τον ΑΣ να αναφέρει με φόντο τα εισιτήρια:

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα μεγάλο «μπρέικ» στο Μετς, μειώνοντας την σειρά των ημιτελικών σε 1-2 και πλέον αυτή επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 17:00, στο PAOK Sports Arena.

Με σύμμαχο τον κόσμο του, τον οποίο σύσσωμο το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ καλεί στο γήπεδο, οι παίκτες του Δικεφάλου θέλουν να κάνουν το 2-2 στην σειρά, ώστε η πρόκριση να κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι.

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Σημεία διάθεσης:

Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ (2310988000): Τρίτη 12:00-20:00, Τετάρτη 10:00-20:00, Πέμπτη 10:00-15:00

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: Ημέρα αγώνα μετά τις 15:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έχει σφυγμό ο ΠΑΟΚ! (vid)

Έτσι πήρε το διπλό ο Δικέφαλος στο Μετς εις βάρος του Παναθηναϊκού!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση επικρατώντας με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στο Μετς στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Volley League.

Η σειρά πλέον είναι στο 2-1 υπέρ των πράσινων, όμως μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη στις 17:00 με τον Δικέφαλο να διεκδικεί στο PAOK Sports Arena την ισοφάριση.

Δείτε πώς ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Τώρα είμαστε εδώ!»

Πώς σχολίασε τη νίκη στο Μετς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ζωντανός στην ημιτελική σειρά των playoffs της Volley League ο ΠΑΟΚ που κέρδισε στο Μετς τον Παναθηναϊκό με 3-1 και μείωσε σε 2-1.

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, και είμαι σίγουρος γι' αυτό σε αυτή τη φάση. Παίζουν πραγματικά δυνατό βόλεϊ, πιέζουν με το σερβίς, έχουν πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι ατομικά μπορούν να κάνουν την διαφορά. Παρόλα αυτά, στα πρώτα δύο σετ παίξαμε εκπληκτικό βόλεϊ, χωρίς λάθη, και αυτό ήταν το κλειδί του παιχνιδιού. Στο τρίτο σετ είχαμε πρόβλημα την υποδοχή, διότι αφού πήραν 2-3 πόντους διαφορά, έπαιξαν πιο ελεύθερα από την γραμμή του σερβίς και μας δημιούργησαν πρόβλημα. Στο τέταρτο σετ η ιδέα ήταν να ξεκινήσουμε καλά, να μην δώσουμε δυνατότητα στον αντίπαλο να πιέσει με το σερβίς.

Η υποδοχή μας ήταν πολύ καλή, όλες οι φάσεις του παιχνιδιού μας ήταν πολύ καλές, ιδιαίτερα το μπλοκ μας, καθώς μετά το 20 κάναμε τρία εκπληκτικά μπλοκ στον Ερνάντεζ, κάτι το οποίο είναι σημαντικό απέναντι σ' έναν τέτοιο παίκτη.

Αξίζαμε μία νίκη στην σειρά, παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, στο δεύτερο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη παίξαμε καλά σε δύο σετ, σε δύο σετ όχι, αλλά τώρα είμαστε εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι φυσικά το φαβορί, αλλά δείξαμε την ποιότητα μας, και τώρα ας παίξουμε βόλεϊ!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ