Connect with us

«Χρυσή» (και) λόγω Ιβάν

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο 14ο πανρωσικό τουρνουά πυγμαχίας «Βίκτωρ Ομέλκοφ», ανέβηκε η 15η χρονη Αναστασία Μάρκοβα. Με ποιο τρόπο συνδέεται η πρωτιά της με τον ΠΑΟΚ; Μέσω του Ιβάν Σαββίδη…

Στέργιος Αναστασιάδης

«Χρυσή» (και) λόγω Ιβάν

Και αυτό γιατί το φιλανθρωπικό ίδρυμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστηρίζει την Αναστασία Μάρκοβα από το 2014. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η αθλήτρια έχει γίνει υποψήφια για τον τίτλο Master of Sport και μέλος της εθνικής ομάδας της Ρωσίας στην πυγμαχία. Το 2014 ήταν νικήτρια των αγώνων στη Φινλανδία και φιναλίστ στη Σουηδία.

Μεταξύ άλλων, η σχετική αναφορά που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Ιβάν Σαββίδη έχει ως εξής: «Η 15χρονη Αναστασία Μάρκοβα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία βάρους έως 50 κιλά.

Το 14ο πανρωσικό τουρνουά πυγμαχίας “Βίκτωρ Ομελκόβ”, προς τιμή του Ήρωα της Ρωσίας, πραγματοποιήθηκε στην Ανάπα από 5 ως 10 Οκτωβρίου. Στο τουρνουά πήραν μέρος 114 πυγμάχοι από 21 ομάδες που εκπροσωπούσαν διάφορες πόλεις της Ρωσίας. Η Αγωνόδικος Επιτροπή έχει επισημάνει τις υψηλές αθλητικές επιδόσεις της αθλήτριας.

«Λόγω του υψηλού κόστους των μετακινήσεων, πολλοί αθλητές δεν έχουν δυνατότητα να παίρνουν μέρος στις διοργανώσεις σε τακτική βάση. Συνεπώς, δεν πετυχαίνουν καλά αποτελέσματα, – λέει ο Δημήτρης Μάρκοβ, προπονητής και πατέρας της αθλήτριας. – Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σαββίδη, έχουμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη, κυρίως αθλητικό εξοπλισμό και τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε διεθνή τουρνουά».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λαμία και στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έδωσε τη μάχη του και ολοκλήρωσε τη σεζόν

Φινάλε στην έβδομη θέση για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ που γνώρισε την ήττα στην Αθήνα με 9-8 από το Περιστέρι.

Ο Δικέφαλος δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για το παιχνίδι μιας και είχε εξασφαλίσει τη θέση του στην οχτάδα, με τις «ασπρόμαυρες» όμως να δίνουν τη μάχη τους απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε τη νίκη για να αποφύγει τα playouts.

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει αυλαία στην 7η θέση με 22 βαθμούς, όσους έφτασε και το Περιστέρι, με το σύνολο της Χατζέλλη όμως να υπερτερεί στην ισοβαθμία λόγω της νίκης με 13-8 στον πρώτο γύρο.

Πρώτη σκόρερ για τον Δικέφαλο η Γιαπωνέζα, Ερούνα με 3 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 1-1, 2-3

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μάμογλου, Λαλούση, Γροζοπούλου 1, Αποστολίδου , Κόλλια, Πετάση, Μπερίκου, Πέττα 1, Λασκαρίδου 5, Κάσσαρη, Γκοτζιά 1, Μαρία Καραγιάννη, Λέβι 1.

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη ): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη, Χριστοφορίδου, Ντάσιου 1, Γραικού , Γιαμπασάκου, Ερούνα 3, Ντόνα-Τσιάκα 1, Κοντονή 2 Νιαρχάκου 1, Λεριώτη, Κολτσίδα, Καλλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Live Stream)

Δείτε ζωντανά το νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νοκ άουτ παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 16:00 τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, μετά την επέκταση του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα με την επικράτηση 2-1 επί του Ατρομήτου. Οι «ασπρόμαυρες» αποκλείοντας την Δόξα Δράμας και τον Άρη, μπαίνουν στην μάχη του προημιτελικού, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην αγωνιστική που πέρασε στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 0-2 των Ελπίδων Καρδίτσας, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ, αποκλείοντας τον Διαγόρα Ραχών και την Αγία Παρασκευή.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ