Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ παντού!

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί σε λίγες ώρες την Καλλονή στην Τούμπα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League, στοχεύοντας σε μία ακόμη νίκη.

Αγάπη Γαβριηλίδου

ΠΑΟΚ παντού!

Όπως συμβαίνει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του “Δικεφάλου”, οι ΠΑΟΚτσήδες που ζουν στο εξωτερικό θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Laola1.tv.

Θυμηθείτε τι ανέφερε η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

Ο αγώνας για την 27η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΛ Καλλονής (Κυριακή 20.03, 17:15) θα είναι διαθέσιμος για όλους του φίλους του Δικέφαλου σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Laola1.tv.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Βλάνταν Ίβιτς  στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής, από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Laola1.tv.

Η αναμέτρηση στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία μεταδίδεται από το Novasports1HD, στην Βουλγαρία από το Diema Sport, και πλέον οι εντός έδρας αναμετρήσεις του Δικεφάλου θα είναι διαθέσιμες και από το Sport5στο Ισραήλ.  Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του στις χώρες του εξωτερικού (πλην Κύπρου και Αλβανίας), έχει ετοιμάσει δική του παραγωγή προκειμένου η εικόνα από τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής να είναι διαθέσιμη και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη. 

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ζουν εκτός Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας, Βουλγαρίας και Ισραήλ και που επιθυμούν να δουν την αναμέτρηση απ’ ευθείας είτε από την τηλεόρασή τους (για τις smart TV στις οποίες απαιτείται σύνδεση με το διαδίκτυο), είτε από κάποια «έξυπνη» συσκευή (tablet, smartphone) μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής (Κυριακή 20.03, 17:15)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο πλευρό τους ο Γ. Σαββίδης

Θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ιστορική μάχη του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Ο Δικέφαλος θέλει με «όπλο» την Τούμπα να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο.

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο Γιώργος Σαββίδης, που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλο βράδυ στην Τούμπα, μεγάλο "ραντεβού" με την ιστορία. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Το PAOK24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεμίζει η Τούμπα, ουρές έξω από το γήπεδο

Μεγάλη ανυπομονησία στον κόσμο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πλησιάζει η ώρα της ιστορικής μάχης του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ με φόντο το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League.

Από νωρίς φίλοι του Δικεφάλου βρίσκονται στα πέριξ του γηπέδου της Τούμπας και περιμένουν με ανυπομονησία να μπουν στο γήπεδο.

Ουρές έχουν σχηματιστεί έξω από τη Θύρα 1, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να παίρνει σιγά σιγά τη θέση τους στις εξέδρες της Τούμπας.

Νωρίτερα, οι φίλοι του ΠΑΟΚ επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην «ασπρόμαυρη» αποστολή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ