Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Η απόφαση της διαιτησίας έκρινε το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Στέλιος Σεϊρεκίδης και ο αρχηγός της ομάδας, Θεόδωρος Πετρίδης μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου και εξέφρασαν τα παράπονά τους για τις αποφάσεις της διαιτησίας στην σημερινή αναμέτρηση.

Ελένη Μπούντου

«Η απόφαση της διαιτησίας έκρινε το παιχνίδι»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Στέλιος Σεϊρεκίδης: Σήμερα ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, άξιο της δυναμικής και των δύο ομάδων. Ένας είναι ο νικητής, ένας θα πάρει το κύπελλο. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, έβγαλαν ποιότητα και ρυθμό μέσα στο παιχνίδι! Μετά από τόσα χρόνια στο χώρο, πρώτη φορά θα μιλήσω για τη διαιτησία, τα σφυρίγματα δεν ήταν 50-50. Η απόφαση της διαιτησίας στο τέλος έκρινε την έκβαση του αγώνα.

Θεόδωρος Πετρίδης: Δεν ξέρω αν αξίζει να αναφερθώ σε ότι έγινε πριν, ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη δική του πλευρά. Εμείς μπήκαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι από το πρώτο έως το εξηκοστό λεπτό. Δυστυχώς, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα μεγάλο διάστημα που δε σκοράραμε και αυτό μας στοίχισε. Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, τους παίκτες του ΠΑΟΚ και στους αθλητές του Ολυμπιακού. Συνέχεια τώρα έχει το πρωτάθλημα, εμείς συνεχίζουμε!

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου υπήρξε ένταση μεταξύ των προπονητών των δύο ομάδων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πανηγύρισαν τη νίκη οι νέοι του ΠΑΟΚ

Επικράτησαν του Αλέξανδρου Αξιούπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ οι Νέοι Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Αλέξανδρου Αξιούπολης με 24-20.

Σ' ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στην μεγαλύτερη διάρκεια του, οι παίκτες του Δικεφάλου ανέβασαν την απόδοσή τους, παίρνοντας σε κομβικό σημείο προβάδισμα τριών τερμάτων, 19-16.

Κάνοντας πολύ καλή διαχείριση στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οι Νέοι του ΠΑΟΚ διατήρησαν το προβάδισμα τους, κατακτώντας τη νίκη με 24-20.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-5, 5-7, 8-8, 9-8 (ημχ.), 10-11, 14-14, 16-15, 19-16, 21-18, 24-20

ΠΑΟΚ: Κοβάνης, Παπαγιαννίδης, Σεμλίκος Κ. 1, Τουρλής 2, Ήτζιος, Στανκίδης, Συμεωνίδης, Πανταζής, Πακτίτης, Κοντούλης 2, Δοντάς 1, Πατσές, Χατζηλίας 3, Χατζίδης 6, Δάιος, Μαρίνος 9.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς»

Οι σκέψεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πάρα πολύ κοντά στη συμμετοχή του στα playoffs βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά και τη νίκη που πέτυχε επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας στη Μίκρα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε:

«Για εμάς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Η Πυλαία ήταν εξαιρετική, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς βρήκαμε τον ρυθμό μας, βρήκαμε τις άμυνες και τις επαφές. Πήγαμε καλά στο τρανζίσιον και την επίθεση, και ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί απ' ότι στο πρώτο ημίχρονο.

Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε, έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια, ενώ έρχεται και το Final-4 του Κυπέλλου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νίκη με… στυλ ΠΑΟΚ!

Με το γνωστό του μοτίβο ο Δικέφαλος… ξεμπέρδεψε με Πυλαία και πάει στον «τελικό» του Άργους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άλλο ένα δίποντο στο... σακούλι για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που επικράτησε στη Μίκρα του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20 για την 20η αγωνιστική της Handball Premier.

Ο Δικέφαλος, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας, παραμένει στην 3η θέση ανεβαίνοντας πλέον στους 29 βαθμούς.

Για το σύνολο του Στ. Σεϊρεκίδη ακολουθεί ένα κομβικό παιχνίδι στο Άργος απέναντι στο Διομήδη το Σάββατο στις 16:00.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να αρχίζει να ισορροπεί την κατάσταση, να ανατρέπει το σκορ και να πηγαίνει μπροστά στα αποδυτήρια με 14-11.

Οι «ασπρόμαυροι» στο δεύτερο μέρος ήταν πρωταγωνιστές από τα πρώτα λεπτά όταν και άνοιξαν τη ψαλίδα βρίσκοντας εύκολα γκολ στον αιφνιδιασμό, ενώ «έσφιξαν» και την άμυνά τους.

Το τελικό 28-20 «σφράγισε» τη νίκη του ΠΑΟΚ.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-5, 7-7, 8-8, 10-9, 14-11 (ημχ.) 16-13, 20-15, 21-15, 23-16, 26-18, 28-20

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Γκίγκοφ, Ελευθεριάδης 4, Τσαμουρίδης, Παπαγεωργίου 2, Νικολαϊδης, Παπάζογλου Θ. 7, Κουκμίσης Κ. 1, Παπάζογλου Λ., Τσαναξίδης 4, Χατζίδης, Κουκμίσης Ν., Μπάτζιος, Καλόμοιρος 2, Δάιος, Ρανσάνς 2, Τζωρτζίνης 6.

ΠΥΛΑΙΑ (Ανανιάδης): Μοϊσίλιεφ, Παλάσκας, Θ. Αντωνιάδης 2, Ντάνουλετ, Τσορτέκης 3, Ορφανουδάκης, Βαρδάκας, Μπίλιας 1, Αλεξανδρίδης 4, Καβουσανάκης, Καραγκιοζόπουλος 3, Κυριακίδης 4, Δ. Τριανταφυλλίδης 3, Ν. Αντωνιάδης, Γαβανάς, Τζέλη.

Διαιτητές: Νάσκος- Χαρίτσος, Δίλεπτα: 1-1, Πέναλτι: 0/0-3/3

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ