Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Παρελθόν ο Ζάγκας από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν αποτελεί από το ρόστερ του ΠΑΟΚ και ενόψει της νέας σεζόν, ο Ηλίας Ζάγκας.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Παρελθόν ο Ζάγκας από τον ΠΑΟΚ

Ο νεαρός τερματοφύλακας ο οποίος ήταν για 12 χρόνια στο τμήμα προσφέροντας όσα μπορούσε, αποχαιρέτησε την οικογένεια του ΠΑΟΚ με ένα μακροσκελές κείμενο στο επίσημο προφίλ του στα social media.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την αποχώρηση του Ηλία Ζάγκα, συνολικά έχουν φύγει από την ομάδα μέχρι τώρα επτά παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σε αυτό:

Κάθε παραμύθι, κάθε ιστορία στη ζωή έχει κι ένα τέλος… Καλό ή κακό, προσπαθείς (όσο μπορείς) να το καθορίσεις μέσα από την εξέλιξη των γεγονότων και την πορεία των πραγμάτων… Ένα τέλος λοιπόν ήρθε και στη δική μου ιστορία με πρωτόγνωρα συναισθήματα, ίσως όχι με τον τρόπο που το ονειρευόμουν και θα ήθελα να έρθει, καθώς μια καθημερινή μου επί σειρά ετών ενασχόληση σταματάει κάπου εδώ. 14 χρόνια βίωσα πράγματα που μόνο τυχερός μπορώ να πω ότι νιώθω μετά το πέρας τους. Τα 12 από αυτά υπηρέτησα το σύλλογο που αγαπώ από μικρό παιδί, είχα την ευλογία να παίζω για μια ιδέα, για μια καψούρα που μόνο αν είσαι οπαδός της ομάδας μπορείς να καταλάβεις… Έκανα φίλους συμπαίκτες, προπονητές και άλλα πρόσωπα του χαντμπολικού κόσμου, λίγους μεν αλλά καλούς, με αυθεντικό χαρακτήρα, ντόμπρο, ευθύ, εξηγημένο… Φίλους τους οποίους σίγουρα θα κρατήσω στη ζωή μου… Είμαι ευγνώμων που γνώρισα ανθρώπους αξιοπρεπείς στο χώρο, που μάχονται καθημερινά για τη βελτίωση του αθλήματος και όχι μόνο… Είμαι ευγνώμων γιατί είχα την οικογένειά μου αλλά και ανθρώπους που μ’αγαπούν δίπλα μου, κυρίως στις δύσκολες στιγμές… Εκεί που ενώ λες ότι τα παρατάς, σηκώνεσαι και πατάς ξανά δυνατά στα πόδια σου… Μα πάνω απ’ όλα είμαι ευγνώμων σ’αυτούς που δεν με πίστεψαν ποτέ, σ’ αυτούς που με την αμφισβήτισή τους μου έδειξαν πως να γίνω καλύτερος ΑΝΘΡΩΠΟΣ πέρα από αθλητής… Πόσο απλή αλλά ταυτόχρονα πόσο σημαντική λέξη αυτή…! Κακία δεν κράτησα ποτέ και σε κανέναν, ούτε τώρα θα το κάνω, το μόνο που ελπίζω είναι να έδωσα τις απαντήσεις μου όποτε κλήθηκα να το κάνω… Τουλάχιστον αυτό προσπάθησα… Αποχωρώ την κατάλληλη στιγμή ως έκρινα έχοντας το κεφάλι μου ψηλά, περήφανος για ότι κατάφερα και άκρως πεισμωμένος για να επιτύχω ότι μου στερήθηκε έως τώρα… Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την ευκαιρία που έδωσε να ζήσω το όνειρό μου και όσους συνεργαστήκαμε για να αποτελέσουμε αυτό το σύνολο… Σας ευχαριστώ λοιπόν ειλικρινά όλους, γιατί ο καθένας είχε να μου διδάξει από τουλάχιστον ένα μάθημα! Έτσι είμαι σίγουρος πως φεύγω κερδισμένος, ωριμότερος και πιο έμπειρος! Εύχομαι από καρδιάς, κάθε επιτυχία στην πολυαγαπημένη μου ομάδα στη συνέχεια και γρήγορη επιστροφή στους τίτλους! Κι εγώ θα είμαι κοντά, θα παρακολουθώ αυτό που αγάπησα και ακόμα αγαπώ…

Ο χώρος μας είναι μικρός, γι’ αυτό δε θα αποχαιρετίσω αλλά θα πω “εις το επανειδείν”…

Με εκτίμηση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πελεκίδης: «Η νίκη μετράει, πάμε για το 2-0»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την εικόνα της ομάδας του στο ματς με την Πυλαία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έστω και δύσκολα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κέρδισε με 28-27 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά των playoffs του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή στις 14:00 ο Δικέφαλος θέλει να πάρει τη δεύτερη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στους τελικούς.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πυλαίας. Ήταν πολύ ανταγωνιστική και στις δύο πλευρές του γηπέδου, δεν άφησε το παιχνίδι σε καμία στιγμή του αγώνα.

Μάλιστα στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν μπροστά στο σκορ. Επί της ουσίας εμείς την κυνηγούσαμε στο σκορ. Αυτό που μας έδωσε σήμερα την νίκη έχει να κάνει και με το βάθος του πάγκου που έχουμε, με την εμπειρία μας καθώς και το μέταλλο που βγάζει η ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια.

Κάποιες φορές επειδή εμείς βιαζόμαστε να τελειώσουμε κάποια πράγματα, κάναμε πολλά λάθη και αν θυμάμαι καλά στο 15λεπτο είχαμε επτά λάθη. Αυτό μας δημιουργεί μία αναστάτωση στο κεφάλι μας.

Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα όταν ηρεμεί βρίσκει πάλι το τρόπο να επανέλθει. Από την άμυνα ξεκινάνε όλα. Δεν είμασταν σήμερα καλοί πίσω, το μαρτυράει και το σκορ τα 27 γκολ που φάγαμε. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Είχαμε διαστήματα που παίξαμε καλά. Για αυτό και το ματς πήγε τόσο κοντά. Όσον αφορά το κομμάτι των επαφών, γιατί η Πυλαία είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλή ροή, έχει πολύ καλό πασάρισμα αν δεν τελειώσουν οι φάσεις, είναι λογικό ότι θα βρουν και εύκολες ρίψεις όπως και βρήκανε. Παρόλα αυτά η νίκη μετράει.

Θέλουμε άλλη μία νίκη να περάσουμε στους τελικούς. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα προετοιμαστούμε για το ματς της Κυριακής να κάνουμε το 2-0 και να περάσουμε στους τελικούς που είναι και ο στόχος μας».

Από την πλευρά της η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μπάρμπαρα Μπροκάρντο, σχολίασε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτι το οποίο γνωρίζαμε από την αρχή. Η Πυλαία είναι μία ομάδα η οποία μάχεται. Κάναμε την δουλειά μας, την Κυριακή έχουμε την δεύτερη μάχη, η οποία ελπίζω να πάει όπως πρέπει και να προκριθούμε στους τελικούς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ… ξανά

Η πρώτη μάχη μετά το απρόοπτο και οι ημερομηνίες της σειράς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο 27/4 θα ξεκινήσει η ημιτελική σειρά των playoffs της Handball Premier μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν μειονέκτημα έδρας.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Ένωσης στις 18:00 στο κλειστό του Καματερού.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά ήταν να ξεκινήσει το προηγούμενο Σάββατο, όμως η ομαδική τροφική δηλητηρίαση που «χτύπησε» την αποστολή του ΠΑΟΚ, άλλαξε τα δεδομένα.

Οι ημερομηνίες:

1η αγωνιστική Σάββατο 27/4 (ΚΓ Καματερού 18:00) ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός στον τελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 25-26/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

Αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΤΕΤ 15/5 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ