Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ενίσχυση για παρόν και μέλλον

Το τμήμα γυναικείου χάντμπολ του ΠΑΟΚ ενέταξε στο δυναμικό του την Έλλη Κουμιτσάρσκα, η οποία θα αποτελέσει μέλος του προπονητικό τιμ και όχι μόνο.

Δημήτρης Τσίτσης

Ενίσχυση για παρόν και μέλλον

Η προπονήτρια με καταγωγή από τη Βουλγαρία θα είναι βοηθός της Γρηγορίας Γκόλια στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, αποτελώντας σημαντική ενίσχυση καθώς με την εμπειρία της θα την ισχυροποιήσει ακόμα πιο πολύ.

Η ένταξή της ωστόσο στο τμήμα γίνεται με γνώμονα και το «μέλλον» του ΠΑΟΚ στο γυναικείο χάντμπολ.

Παράλληλα με τη  βοήθεια στην πρώτη ομάδα η κ. Κουμιτσάρσκα θα είναι υπεύθυνη των ακαδημιών της ομάδας και κυρίως των Κορασίδων και των Νεανίδων. Στόχος είναι να ανεβεί το επίπεδο των ακαδημιών ώστε να παραχθούν αθλήτριες από τα «σπλάχνα» του συλλόγου που θα μπορέσουν να αποτελέσουν βασικά στελέχη τα επόμενα χρόνια, εξοικονομώντας παράλληλα πόρους στην ομάδα.

Η Έλλη Κουμιτσάρσκα θεωρείται κορυφαία στον τομέα της προπόνησης των νεαρών ηλικιών και ειδικά στα τμήματα των μίνι, παγκορασίδων και νεανίδων. Έχει «βγάλει» πολλές αθλήτριες, έχει παραστάσεις από την Ευρώπη ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν προπονήτρια στην ομάδα του Φέρωνα.

Η βουλγάρα προπονήτρια άλλωστε προέρχεται από οικογένεια με έντονη δράση στο χάντμπολ της πατρίδας της, καθώς ο πατέρας της έχει διατελέσει πρόεδρος της ομοσπονδίας χάντμπολ της γειτονικής χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πανόραμα – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο τελευταίος αγώνας της κανονικής διάρκειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

18η και τελευταία αγωνιστική στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στο ΔΑΚ Πανοράματος από την τοπική ομάδα στις 16:00.

Οι υπερπρωταθλήτριες και κυπελλούχες Ελλάδας είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως με το τι θα συμβεί στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση των playoffs.

Από την άλλη πλευρά το Πανόραμα μετά τη νίκη του με 30-26 στην έδρα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών ανέβηκε στους 22 βαθμούς, είναι στην 5η θέση και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στην τετράδα.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=5Tij_TNVjBw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οριστική αναβολή στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Μετά τα κρούσματα δηλητηρίασης στην αποστολή των «ασπρόμαυρων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οριστική αναβολή στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών των playoffs της Handball Premier μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα στις 16:00.

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές, και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου του Βορρά και μεταφέρθηκαν μάλιστα στο νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσκόμισαν τα επίσημα έγγραφα στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και έτσι ο αγώνας αναβάλλεται.

Αναμένεται και επίσημη ενημέρωση από την ΟΧΕ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ

Παίκτες και τεχνικό τιμ με συμπτώματα δηλητηρίασης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές, και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Οι αθλητές και οι προπονητές του Δικεφάλου μεταφέρθηκαν αμέσως στο εφημερεύον νοσοκομείο για παθολογικά θέματα «ΕΛΠΙΣ», προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση τους, ανήμερα και του πρώτου ημιτελικού της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ, στην Αθήνα.

Βάση των συμπτωμάτων, και την σοβαρότητα της κατάστασης, ο ΠΑΟΚ σε συνεννόηση με τα αρμόδια όργανα αλλά και την αντίπαλη ομάδα, θα αιτηθεί την αναβολή του σημερινού παιχνιδιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ