Connect with us

ΑΣ

Συμπεράσματα από τη ΓΣ

Μπορεί ειδησεογραφικά να μην ήταν μια τόσο γεμάτη ημέρα, ωστόσο ειπώθηκαν αρκετά σημαντικά πράγματα στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Editorial

Συμπεράσματα από τη ΓΣ

Εκεί όπου για ακόμη μια χρονιά η προσέλευση των μελών δεν ήταν μεγάλη, κάτι που σχολιάστηκε έντονα από όσους πήραν τον λόγο για να μιλήσουν…

Αυτό που τονίστηκε κυρίως από την πλευρά του προέδρου Θανάση Κατσαρή δεν ήταν μόνο οι επιτυχίες των τμημάτων, αλλά η συνολική προσπάθεια που έγινε φέτος, στην πιο δύσκολη οικονομική χρονιά για τον Ερασιτέχνη όπως υπογράμμισε.

Παράλληλα έδωσε για ακόμη μια φορά το στίγμα για τη νέα συμφωνία που θα πραγματοποιηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας πως είναι στήριγμα σε ότι χρειάζεται ο Ερασιτέχνης.

Βέβαια δεν έλειψαν και οι… ατάκες από τον πρόεδρο του ΑΣ, ο οποίος όταν ελάφρυνε η συζήτηση, ανέφερε ότι: «Μετά τον τελικό (σ.σ. στο κύπελλο ποδοσφαίρου), σε όλα τα σχολεία της Θεσσαλονίκης οι μαθητές φώναζαν “ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ”. Καμιά άλλη ομάδα δεν υπήρχε. Οι τίτλοι δίνουν φιλάθλους, δυναμική, και είναι αυτοί που θα μας κάνουν να μας σέβονται όλοι».

Αυτό είναι μια ακόμη αλήθεια…

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτά που ειπώθηκαν στη σημερινή συνάντηση του Ερασιτέχνη.

Το άγχος που υπάρχει για το τμήμα μπάσκετ εκφράστηκε για ακόμη μια φορά έντονα, όπως και για το γεγονός πως πρέπει ο ΠΑΟΚ να κάνει κάτι άμεσα με τον Ερασιτέχνη ώστε να φέρει τον κόσμο δίπλα σε αυτή την προσπάθεια όπως υπογράμμισε ο έφορος της πάλης, Χάρης Μάλλιος.

Σε αυτή την κατεύθυνση ήταν και ο έφορος του Τάε Κβον Ντο Στάθης Καζαντζίδης, ο οποίος σχολιάζοντας την μικρή προσέλευση σημείωσε ότι… «Αν λέγαμε σήμερα ότι θα ήταν εδώ ο κ. Σαββίδης, θα θέλαμε πέντε αίθουσες για να χωρέσει ο κόσμος, οι δημοσιοσχετίστες στον ΠΑΟΚ θα έκαναν… ουρά».

Όσον αφορά το μπάσκετ, δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι φίλοι της ομάδας ζητούν να κάνει κάτι γι’αυτό ο Κατσαρής. Άλλωστε και στο αεροδρόμιο Μακεδονία όταν βρέθηκε εκεί για το βόλεϊ και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο Ρέντη, πάλι για το μπάσκετ άκουγε ο πρόεδρος…

Αίσθηση έκανε και η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Πανάκα για το μπάσκετ. Τι ζήτησε; Το αυτονόητο θα πει κανείς…

Πολύ απλά, σχολίασε ότι: «Να κάνει μια ΓΣ το μπάσκετ, να βρεθεί μια λύση. Πρέπει να βρεθεί επενδυτής. Δε γίνεται να βρίσκουν άλλοι. Έχουμε δύο ιδιόκτητα γήπεδα. Μας πονάει το μπάσκετ όλους. Δεν μας αξίζει αυτό το μπάσκετ. Ζηλεύω όταν τα τμήματα παίρνουν τρόπαια και το μπάσκετ βολοδέρνει. Το μπάσκετ είναι μόνο του. Θα πέσει και θα είναι η ντροπή του συλλόγου. Το λέω συνέχεια. Να βρεθεί χρηματοδότης. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση».

Από εκεί και πέρα, όπως σε κάθε Γενική Συνέλευση, εκφράστηκαν τα προβλήματα που έχουν τα τμήματα, άλλα από πέρυσι όπου διορθώθηκαν κάποια και άλλα που δημιουργήθηκαν φέτος.

Το πιο στενάχωρο στο παραπάνω, είναι αυτό που είπε ο Κατσαρής για τους ΠΑΟΚτσήδες που βοηθάνε το σύλλογο. Αυτοί δεν είναι αρκετοί, δεν είναι τυχαίο ότι πέρα από τον Σαββίδη, αποθέωσε μόνο τους Αμοιρίδη – Τσαλόπουλο.

Αρκετοί θα κουραστούν να μπουν στην διαδικασία να δουν αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση από το Live που έκανε το PAOK24, ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός σε όλη την Μακεδονία που όχι απλά επιβιώνει αλλά πρωταγωνιστεί στα περισσότερα τμήματα και μάλιστα για τα οικονομικά του δεν έχει να πει κανείς αθλητής το παραμικρό.

Το πως θα καταφέρει όμως ο Α.Σ. ΠΑΟΚ να φέρει περισσότερο κόσμο δίπλα του, είναι ένα στοίχημα που έχει χαθεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά θα πρέπει κάποτε οι άνθρωποι του Δικεφάλου να μπουν ουσιαστικά στην ουσία αυτής της συζήτησης…

Επιμέλεια: Γιάννης Παρασκευαΐδης

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Έτοιμοι να παλέψουμε!»

Το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ για το Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ρυθμούς Final-4 κυπέλλου Ελλάδας κινείται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη Λάρισα με στόχο να υπερασπιστεί το τρόπαιό της.

Οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ερχόμαστε σαν 4η ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε αουτσάϊντερ, αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί στους υπόλοιπους.

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε μια φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δε θα είναι εύκολο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ και θα δούμε τι θα γίνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Τακουρίδης: «Είναι μια νέα πρόκληση»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή του Δικεφάλου στο Final-4 κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Λάρισα χτυπάει η «καρδιά» του ανδρικού βόλεϊ εκεί όπου την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί το φετινό Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση του στον τελικό το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το Final-4 ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, σχολίασε:

«Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρίσης για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό Final-4, δύο καλοί ημιτελικοί και ένας δυνατός τελικός.

Όλοι οι αθλητές να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις διεκδικεί κάθε τίτλο. Στο κύπελλο οι πιθανότητες είναι ίσες για όλες τις ομάδες. Εμείς ως περσινοί τροπαιούχοι θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δε μας δίνει κάποιο έξτρα άγχος αυτό. Είναι μια νέα πρόκληση, θα κάνουμε αυτό που μπορούμε, συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό και αν όλα πάνε καλά το τρόπαιο για μια ακόμη φορά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Βόλεϊ: Αναχώρηση και γεμάτο πρόγραμμα με φόντο την κούπα

Ξεκάθαρος στόχος, μεγάλη μάχη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αναχώρησε με προορισμό τη Λάρισα, με φόντο το Final4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στις 29 και 30 Μαρτίου.

Οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να αφήσουν πίσω τους ό,τι έγινε στον τέταρτο ημιτελικό του πρωταθλήματος και να τα δώσουν όλα ενόψει των δύο επόμενων στόχων, με το Κύπελλο και το League Cup να είναι σε πρώτο πλάνο πλέον.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό, ενώ ο πρώτος θα γίνει στις 17.00 μεταξύ Παναθηναϊκού και Μίλων, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι και τον Γιάννη Τακουρίδη να μιλούν σήμερα το μεσημέρι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ