Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μίκρα!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 22/4 στις 19:30 στη Μίκρα την ΑΕΚ σε ένα ματς ζωής ή θανάτου.

Ελένη Μπούντου

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μίκρα!

Ο Δικέφαλος χρειάζεται μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσει την παρουσία του στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής δεν υπάρχει επιστροφή για τον ηττημένο της αναμέτρησης με τους παίκτες του Νίκου Γεωργιάδη να είναι πανέτοιμοι για αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.

Οι άνθρωποι της ομάδας καλούν τον κόσμο να γεμίσει τη Μίκρα και να δώσει στους παίκτες του ΠΑΟΚ την ώθηση που χρειάζονται στο ματς της χρονιάς.

Οι φίλοι του Δικεφάλου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι σε live streaming μέσα από το PAOK24.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Η ενημέρωση της ΟΧΕ και το «ευχαριστώ» των «ασπρόμαυρων»

8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ με τροφική δηλητηρίαση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η τροφική δηλητηρίαση που «χτύπησε» παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ οδήγησε στην αναβολή του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ στην Αθήνα για τα ημιτελικά των playoffs της Handball Premier.

Η ΟΧΕ στην ενημέρωσή της αναφέρει:

Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για σήμερα (ΚΓ Καματερού, 16:00) αγώνας των πλέι οφ της Handball Premier ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τη ΔΕΠ/ΟΧΕ σήμερα το πρωί ότι αθλητές και μέλη του τεχνικού επιτελείου παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης από φαγητό που κατανάλωσαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της ομάδας στην Αθήνα.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ ενημέρωσε το σωματείο ότι πρέπει να προσκομιστεί επίσημη διάγνωση από Δημόσιο Νοσοκομείο για να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα.

Το έγγραφο από πλευράς του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς» επιβεβαίωσε ότι 8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού επιτελείου εξετάστηκαν με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας, τους χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και δεν δύναται να λάβουν μέρος στο παιχνίδι.

Ως εκ τούτου η ΔΕΠ ανέβαλε τον αγώνα, σύμφωνα με το άρθρο 29 παράγραφος 7 του κανονισμού αγώνων της ΟΧΕ και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία

Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ

Το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς», για την άψογη εξυπηρέτηση.

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου ευχαριστεί τον διευθυντή της παθολογικής κλινικής, κ. Σπύρο Σαββάνη, την υποδιευθύντρια, κ. Ζαχαριάδου, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την άψογη εξυπηρέτηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Διπλό του ΠΑΟΚ στο Πανόραμα πριν τα playoffs

Επικράτησε με 31-27 ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια της Α1 χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ που επικράτησε στο ΔΑΚ Πανοράματος της τοπικής ομάδας με 31-27.

Ο Δικέφαλος με 32 βαθμούς τερματίζει στην 3η θέση και θα μπει με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των playoffs με στόχο την πρόκριση στους τελικούς.

Οι «ασπρόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ενώ η Νέα Ιωνία θα παίξει με την Αναγέννηση Άρτας.

Τα playoffs ξεκινάνε την Τετάρτη και η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο πεντάλεπτο ήταν ισορροπημένο, 3-3, ωστόσο στη συνέχεια οι «ασπρόμαυρες» πήραν τον έλεγχο και το προβάδισμα στο σκορ, 8-10. Διατηρώντας τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι, οι παίκτριες του Δικεφάλου διατηρούσαν το προβάδισμα τους, 11-13, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 14-16.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η διαφορά των δύο τερμάτων υπέρ του ΠΑΟΚ mαteco παρέμεινε στο πρώτο πεντάλεπτο, 16-18. Στη συνέχεια οι γηπεδούχες έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν, 20-20, ωστόσο οι παίκτριες του ΠΑΟΚ mαteco έφεραν και πάλι το παιχνίδι στα... μέτρα τους, 21-23. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «ασπρόμαυρες» έλεγξαν πλήρως τον αγώνα, δεν έχασαν το προβάδισμα, παίρνοντας τη νίκη με 27-31.

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 5-6, 8-10, 9-12, 11-13, 14-16 (ημχ.) 16-18, 20-20, 21-23, 23-26, 24-26, 27-31

ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Σ. Βακάλης): Κουτσιμανή, Λιούκα 1, Εμμανουηλίδου 3, Γιαννοπούλου, Κουκμίση 4, Φλώρου, Αμανατίδου 4, Ε. Κουκλοτίδου, Μήγγα, Τσιαμούρα 1, Νικολάου, , Γκονσάλβες 6, Γκόμες 1, Ελ. Κουκλοτίδου, Αμπίλντα 7, Χριστοδουλίδου.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Κερλίδη, Μεντεσίδου 2, Βράντσιτς 2, Γιοβίσεβιτς, Σαμολάδα 5, Καπρινιώτη, Σεβδίλη, Σίλβα 8, Ζενέλι 1, Μποριζόφσκα 2, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 4, Μπουράτο 5, Μιλόγεβιτς 2

Διαιτητές: Γκόγκας- Σαχίνογλου, Δίλεπτα: 2-0, Πέναλτι: 2/2-1/1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πανόραμα – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο τελευταίος αγώνας της κανονικής διάρκειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

18η και τελευταία αγωνιστική στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στο ΔΑΚ Πανοράματος από την τοπική ομάδα στις 16:00.

Οι υπερπρωταθλήτριες και κυπελλούχες Ελλάδας είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως με το τι θα συμβεί στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση των playoffs.

Από την άλλη πλευρά το Πανόραμα μετά τη νίκη του με 30-26 στην έδρα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών ανέβηκε στους 22 βαθμούς, είναι στην 5η θέση και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στην τετράδα.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=5Tij_TNVjBw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ