Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Έγινε το πρώτο βήμα!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 24-15 του Αμύντα Αμυνταίου στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου στο "Σπίτι του Χάντμπολ" και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, σε ένα ματς που "αμαυρώθηκε" από τα επεισόδια που έγιναν λίγο μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου.

Δημήτρης Τσίτσης

Έγινε το πρώτο βήμα!

Όπως αναμενόταν, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε εύκολα στον τελικό του Κυπέλλου επικρατώντας με σχετική άνεση του Αμύντα με 24-15. Όσο άνετη μπορεί βέβαια να είνει μια πρόκριση σε ένα παιχνίδι που διακόπηκε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν κάποιοι “γνωστοί-άγνωστοι” εισέβαλλαν στο κλειστό της Μίκρας, πετώντας αντικείμενα ,φωτοβολίδες και ψεκάζοντας με πυροσβεστήρα τις κερκίδες…

Το ματς διακόπηκε ( διαβάστε εδώ) για περίπου μια ώρα, με τον κόσμο να βγαίνει έξω από το γήπεδο έντρομος και τις ομάδες να φυγαδεύονται στα αποδυτήρια.

Όταν μπόρεσε να διασφαλιστεί η ασφάλεια φιλάθλων και παικτών, το παιχνίδι ξαναξεκίνησε, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει μια εύκολη πρόκριση, καθώς επικράτησε με διαφορά 9 τερμάτων του Αμύντα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι “ασπρόμαυρες” επέβαλλαν από νωρίς το ρυθμό τους και πήραν προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο, όταν και ανέβασαν την απόδοσή τους μετά το 8ο λεπτό.

Οι παίκτριες της Γρηγορίας Γκόλια πήγαν προηγούμενες με 14-9 στο ημίχρονο και συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό μέχρι τη διακοπή λόγω των επεισοδίων…

Όταν επιτέλους ο αγώνας ξαναξεκίνησε, οι παίκτριες και των δυο οάδων ήταν εμφανώς επηρεσμένες, με τα κορίτσια του ΠΑΟΚ να μπαίνουν καλύτερα και να “καθαρίζουν” την υπόθεση πρόκριση, επικρατώντας τελικά με 24-15 και να δίνουν ραντεβού αύριο στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Γυναικών.

ΠΑΟΚ- ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 24-15

Τα πεντάλεπτα: 4-1, 4-2, 8-2, 10-4, 13-6, 14-9 (ημχ.), 15-10, 16-11, 17-12, 19-12, 22-13, 24-15

ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Τσαουσίδου 1, Νούλα, Μίλασιτς 1, Κοκτσίδου, Τζέριτς, Μούρνου 4, Ράτσικα, Μπατζαρακούδη 1, Κωστοπούλου 3, Παύλου 2, Τσομπανίδου 3, Βαφειάδου 3, Καρσανίδου, Στρατάκη 1, Παπάζογλου 2, Μάστακα 3.

ΑΜΥΝΤΑΣ (Νίκος Γιώσκος): Κυρλιάνη, Τζαραλή 1, Μπάντη 1, Μίτις, Ζντραβέφσκα 4, Κωτσοπούλου 2, Παπαδάκη, Παρασκευοπούλου Ευδ., Σουμελίδου, Τσιομπάνου 6, Ταϊρίδου, Παρασκευοπούλου Χρ., Καλογήρου 1. Διαιτητές: Παπαματθαίου- Χρηστίδη, δίλεπτα: 3-5, πέναλτι: 2/2-4/4.

Το φιλμ του αγώνα

Λήξη αγώνα. ο ΠΑΟΚ παίρνει την πρόκριση για τον αυριανό τελικό. 24-15 τελικό σκορ. Άνετη επικράτηση του Δικεφάλου παρά τα εμπόδια…

24-15 ο Αμύντας

24-14 ξανά ο Δικέφαλος στο 59′

23-14

23-13. Δέκα γκολ διαφορά υπέρ του ΠΑΟΚ στο 56′

22-13 ο ΠΑΟΚ

21-13 απαντάει ο Αμύντας

Και 21-12 ο Δικέφαλος στο 54′

Γκολ από την Παπάζογλου και 20-12 στο 51′

19-12 ο ΠΑΟΚ με πέναλτι της Μπατζαρακούδη

Όσος κόσμος έμεινε ξανακάθισε στις κερκίδες

Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 18-12 στο 47′

Το παιχνίδι ξαναξεκίνησε μετά από διακοπή μιας ώρας 

Θυμίζουμε ότι το παρών στη Μίκρα έδωσε και ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν μπορεί να μιλήσει κανείς με σιγουριά για το αν μπορεί να συνεχιστεί ο ημιτελικός.

ΩΡΑ 16:30 Στο γήπεδο έχουν φθάσει πολλές αστυνομικές δυνάμεις. Ο αγωνιστικός χώρος έχειο καθαριστεί. Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι.

ΩΡΑ 16:20 Γίνονται ακόμη προσπάθειες να καθαριστεί το γήπεδο για να συνεχιστεί ο ημιτελικός.

Διακοπή στη Μίκρα! Άγνωστοί εισβάλουν στο κλειστό της Μίκρας, προκαλώντας τη διακοπή του αγώνα, με τις αθλήτριες των δύο ομάδων να αποσύρονται σε ειδικό χώρο (δείτε ΕΔΩ περισσότερα).

17-11 η Βαφειάδου στο 11:39

16-11 η Κωτσοπούλου μειώνει για τον Αμύντα μετά από ώρα στο 39′

16-10 ο Δικέφαλος με Κωστοπούλου στο 35′

15-10 ο Αμύντας στο 32′

15-9 ο ΠΑΟΚ. Μπαίνει δυνατά και στην επανάληψη

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

Και ο Ιβάν Σαββίδης στο γήπεδο! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε στο ημίχρονο, μπήκε στο γήπεδο, χειροκροτήθηκε από κόσμο και παίκτριες και θα παρακολουθήσει τη συνέχεια της αναμέτρησης.

Λήξη ημιχρόνου. Έχει πάρει μια διαφορά ο Δικέφαλος που είναι καλύτερος αλλά ο Αμύντας είναι μαχητικός και μένει κοντά στο σκορ.

14-9 ο ΠΑΟΚ

13-9 η Ζράδεβσκα

13-8

Γκολ για τον Αμύντα στην αντεπίθεση και 13-7

Εύστοχο πέναλτι της Μούρνου και γκολ για τον ΠΑΟΚ. 13-6 στο 25′

12-6 με Ζδράδεβσκα ο Αμύντας

12-5 με Παύλου ο ΠΑΟΚ στο 24′

Δίλεπτη για την Παπάζογλου

Γκολ για τον ΠΑΟΚ με την Κωστοπούλου σε γρήγορη αντεπίθεση. 11-5

Πέναλτι για τον Αμύντα. Ευστοχεί η Τσιοβάνου. 10-5 στο 20′

Άμεση απάντηση του Αμύντα με Κωτσοπούλου. 10-4

10-3 ο ΠΑΟΚ στο 18:30

9-3 μειώνει η Τσιοβάνου για τον Αμύντα

Αντεπίθεση και κρέμασμα από την Παπάζογλου που κάνει το 9-2 στο 15′

Τάιμ άουτ. Πολύ καλύτερος ο ΠΑΟΚ που άνοιξε την “ψαλίδα” μετά το 8′.

Κι άλλο γκολ για τον ΠΑΟΚ. 8-2 με Κωστοπούλου

Κίτρινη κάρτα στον προπονητή του Αμύντα για διαμαρτυρία. Τραυματισμός για την Μπατζαρακούδη που θα αντικατασταθεί στο 13:25

Μάστακα και 7-2. Ξεφευγουν οι “ασπρόμαυρες” με ωραίες αντεπιθέσεις

6-2 ο Δικέφαλος εκμεταλλέυεται πλήρως το πλεονέκτημά του

Γκολ και 5-2 ο ΠΑΟΚ με Μίλασιτς στο 11′

Δίλεπτη στη Ζδράδεβσκα. Με παίκτη παραπάνω ο ΠΑΟΚ

Καλύτερος αλλά νευρικός ο ΠΑΟΚ. Δεν δείχνει ψυχραιμία στην επίθεση

Συνεχόμενα λάθη από τις δυο ομάδες, παραμένει η διαφορά των δυο τερμάτων μετά από 8 λεπτά

4-2 ο Αμύντας στο 5:44

Γρήγορη απάντηση του Δικεφάλου με Μούρνου και 4-1

Μειώνει σε 3-1 ο Αμύντας με πέναλτι

Και 3-0 ΠΑΟΚ στο 4′ με τη Μούρνου

2-0 με Μάστακα ο Δικέφαλος

1-0 ανοίγει το σκορ ο ΠΑΟΚ με την Τσομπανίδου

Το παιχνίδι ξεκίνησε

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του PAOK24 από το “Σπίτι του Χάντμπολ” όπου σε λίγο θα ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αμύντα.

Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο μεγάλο αυριανό τελικό, ωστόσο όπως τόνισαν παίκτριες και προπονήτρια χρειάζεται συγκέντρωση για να γίνει το πρώτο βήμα στο δρόμο προς το τρόπαιο.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Τσαουσίδου, Νούλα, Μίλασιτς, Κοκκτσίδου, Τζέριτς, Μούρνου, Ράτσικα, Μπατζαρακούδη, Κωστοπούλου, Παύλου, Τσομπανίδου, Βαφειάδου, Καρσανίδου, Στρατάκη, Παπάζογλου, Μάστακα.

Η σύνθεση του Αμύντα: Κυρλιάνη, Τζαραλή, Μπαντή, Μίτις, Ζντραβέσκα, Κωτσοπούλου, Παπαδάκη, Παρασκευοπούλου, Σουμελίδου, Τσιοβάνου, Ταϊρίδου, Παρασκευοπούλου, Καλογήρου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πανηγύρισαν τη νίκη οι νέοι του ΠΑΟΚ

Επικράτησαν του Αλέξανδρου Αξιούπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ οι Νέοι Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Αλέξανδρου Αξιούπολης με 24-20.

Σ' ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στην μεγαλύτερη διάρκεια του, οι παίκτες του Δικεφάλου ανέβασαν την απόδοσή τους, παίρνοντας σε κομβικό σημείο προβάδισμα τριών τερμάτων, 19-16.

Κάνοντας πολύ καλή διαχείριση στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οι Νέοι του ΠΑΟΚ διατήρησαν το προβάδισμα τους, κατακτώντας τη νίκη με 24-20.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-5, 5-7, 8-8, 9-8 (ημχ.), 10-11, 14-14, 16-15, 19-16, 21-18, 24-20

ΠΑΟΚ: Κοβάνης, Παπαγιαννίδης, Σεμλίκος Κ. 1, Τουρλής 2, Ήτζιος, Στανκίδης, Συμεωνίδης, Πανταζής, Πακτίτης, Κοντούλης 2, Δοντάς 1, Πατσές, Χατζηλίας 3, Χατζίδης 6, Δάιος, Μαρίνος 9.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς»

Οι σκέψεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πάρα πολύ κοντά στη συμμετοχή του στα playoffs βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά και τη νίκη που πέτυχε επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας στη Μίκρα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε:

«Για εμάς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Η Πυλαία ήταν εξαιρετική, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς βρήκαμε τον ρυθμό μας, βρήκαμε τις άμυνες και τις επαφές. Πήγαμε καλά στο τρανζίσιον και την επίθεση, και ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί απ' ότι στο πρώτο ημίχρονο.

Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε, έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια, ενώ έρχεται και το Final-4 του Κυπέλλου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ