ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Προπόνηση με επιστροφές
Ξεκίνησε δουλειά ο Φερνάντο Βαρέλα μετά την επέμβαση στο γόνατο
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία συνεχίστηκε με τη προπόνηση που έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Οι Αντερσον Εσίτι, Ινγκι Ίνγκασον και Ενέα Μιχάι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες και έδωσαν το παρών στη προπόνηση, και οι τελευταίοι που θα ενσωματωθούν θα είναι οι Έλληνες διεθνείς (Δημήτρης Γιαννούλης , Δημήτρης Λημνιός και Αλέξανδρος Πασχαλάκης), που θα προπονηθούν την Πέμπτη. Στη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο σε συνθήκες 2 Vs 1 και 2 Vs 2, με συγκεκριμένες οδηγίες. Οσον αφορά τη λίστα των τραυματιών, ο Φερνάντο Βαρέλα ξεκίνησε δουλειά μετά την επέμβασή του στο γόνατο, ο Ομάρ Ελ Καντουρί αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Μαρόκου και να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο.
Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει μετά από σχεδόν ένα μήνα στη Τούμπα για επίσημη αναμέτρηση, που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής 20/10, στις 18.00, και θα μεταδοθεί από το PAOK TV.
Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο αποτελεί παρελθόν από τη Γουέστ Χαμ, μετά τις δύο ήττες από Σαουθάμπτον και Γουέστ Μπρομ.
Τα «σφυριά» βρίσκονται στην 8η θέση στην Championship, στο -6 από την κορυφή.
Η ανακοίνωση ανέφερε:
«Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει ότι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αποχωρεί από τη θέση του με άμεση ισχύ.
Κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγησης της πορείας της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν στην EFL Championship, το Διοικητικό Συμβούλιο κρίνει ότι μια αλλαγή κρίνεται απαραίτητη αυτή τη στιγμή, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι στόχοι και οι προσδοκίες του Συλλόγου παραμένουν σε τροχιά υλοποίησης.
Αποχωρούν επίσης ο βοηθός προπονητή, Ρούι Πέδρο Σίλβα, και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ρούι Μπαρμπόσα.
Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ ευχαριστεί τους Νούνο, Ρούι και Ρούι για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους στον Σύλλογο και τους εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον.
Η διαδικασία για την πρόσληψη νέου προπονητή έχει ήδη ξεκινήσει.
Οι Μαρκ Νομπλ, Στιβ Ποτς και Τζέραρντ Πρέντερβιλ αναλαμβάνουν προσωρινά την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αυριανής βραδινής αναμέτρησης για την EFL Championship απέναντι στην Κάρντιφ Σίτι. Ο Σύλλογος δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια μέχρι να επισημοποιηθεί η πρόσληψη του νέου προπονητή.»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ίδια χρώματα, ίδια θρησκεία! (vid)
Το promo βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το φιλικό με την Παρτιζάν και η ώρα έναρξής του!
Ως μία αναμέτρηση που αξίζει να τη ζήσει κάποιος, χαρακτήρισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το φιλικό με την Παρτιζάν στο γήπεδο της Τούμπας, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου.
Επιπλέον, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ γνωστοποίησε πως η αναμέτρηση με τους "ασπρόμαυρους" του Βελιγραδίου θα ξεκινήσει στις 16:45, παραθέτοντας παράλληλα και ένα promo video του ξεχωριστού αν μη τι άλλου αγώνα!
Μια αναμέτρηση που αξίζει να τη ζήσεις. Μια συνάντηση που ξεπερνά τα όρια ενός φιλικού αγώνα.
-
| :
The countdown begins. #PAOK #Partizan #PAOKFamily https://t.co/iUUOCFfblm
— PAOK FC (@PAOK_FC) November 3, 2026
ΕΥΡΩΠΗ
«Αναπαύσου εν ειρήνη… » (pic)
Τα συλλυπητήρια του Ντάνι Πονζ στην οικογένεια του Χεσούς Ντε Μιγκέλ
Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Χεσούς Ντε Μιγκέλ, του 30χρονου ποδοσφαιριστή της Τενερίφης που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών, μετά από σύγκρουση με αντίπαλο τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Ανδόρα, εξέφρασε ο Ντάνι Πονζ.
Ο Ισπανός προπονητής του ΠΑΟΚ Β, ο οποίος είχε υπό τις οδηγίες του τον Ντε Μιγκέλ στη Σαλαμάγκα, έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram:
«Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».





