Connect with us
Banner Image Banner Image

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μικρή γιορτή, μεγάλη ομάδα (pics)

Τα γενέθλια του Γιώργου Δέδα και η καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων που κάνουν κάθε χρόνο οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν η αφορμή για να στηθεί και σήμερα μία μικρή γιορτή στα αποδυτήρια στο "Παλατάκι".

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Μικρή γιορτή, μεγάλη ομάδα (pics)

Το κλίμα εξαιρετικό για την ομάδα όπως πάντα. Όπως αναφέρει και η επίσημη ενημέρωση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εκτός από το κέρασμα του υπαρχηγού της ομάδας Γιώργου Δέδα, υπήρξε και ανταλλαγή δώρων, αλλά και μία εσωτερική βασιλόπιτα, όπου τυχερός ήταν ο Χρήστος Σαλούστρος…
Οι φωτoγραφίες είναι από την επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτη εμφάνιση του Γουόκερ με την Κλουζ Ναπόκα

Τα πεπραγμένα του παίκτη που ανήκει στον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Κλουζ Ναπόκα πραγματοποίησε την Κυριακή (8/11) ο Λέλαντ Γουόκερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη ρουμανική ομάδα, έκανε το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση απέναντι στην Μπόσνα για την Αδριατική Λίγκα.

Συγκεκριμένα, ο Γουόκερ αγωνίστηκε για 22 λεπτά, έχοντας απολογισμό εννέα πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ. Είχε 3/7 δίποντα και 1/4 τρίποντα, ενώ υπέπεσε μόλις σε ένα λάθος, παρουσιάζοντας μια θετική εικόνα στο ντεμπούτο του.

Η ομάδα της Βοσνίας πήρε τη νίκη με 93-91, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η νίκη επί του Βίκου…αλλιώς! (vid)

Η παρακάμερα του Δικεφάλου από το χθεσινό απόγευμα στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια διαφορετική ματιά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τους Vikos Falcons προσφέρει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, δημοσιεύοντας το βίντεο της παρακάμερας από το PAOK Sports Arena.

Μέσα από πλάνα που δεν προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης, καταγράφονται στιγμές από την προετοιμασία των παικτών, οι αντιδράσεις στον πάγκο, οι οδηγίες του τεχνικού επιτελείου και οι πανηγυρισμοί για τη νίκη με 93-67, η οποία διατήρησε τον Δικέφαλο αήττητο στο ξεκίνημα της Stoiximan GBL.

Το βίντεο αποτυπώνει παράλληλα την ατμόσφαιρα στις εξέδρες και τις στιγμές που συνόδευσαν την έκτη διαδοχική νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Δείτε παρακάτω την παρακάμερα που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

https://www.youtube.com/watch?v=i_oZs7sBvms

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Στη Euroleague ως frinchise η Χάποελ Τελ Αβίβ»

Τι αναφέρουν οι Ισραηλινοί για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σημαντικές εξελίξεις φαίνεται πως δρομολογούνται αναφορικά με το μέλλον της Χάποελ Τελ Αβίβ στη EuroLeague, καθώς η ισραηλινή ομάδα φέρεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την εξασφάλιση μακροχρόνιας παρουσίας στη διοργάνωση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει από το Ισραήλ ο δημοσιογράφος Αράλ Γουέισμπεργκ, ο σύλλογος του Δημήτρη Ιτούδη έχει προχωρήσει σημαντικά τις επαφές του με τη διοργανώτρια αρχή, με αντικείμενο την απόκτηση άδειας συμμετοχής ως franchise.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τους βασικούς όρους της συνεργασίας τους, με μοναδική εκκρεμότητα τη χρονική διάρκεια ισχύος της άδειας.

Το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός του Νοεμβρίου, όταν και είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση των διοικούντων της EuroLeague, από την οποία ενδέχεται να προκύψουν οι οριστικές αποφάσεις για τις ομάδες που θα εξασφαλίσουν μόνιμη θέση στη διοργάνωση.΄

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ