Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Βαρέλα θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο Champions League»

Ξεχωριστή αναφορά στον Φερνάντο Βαρέλα με αφορμή το ποδοσφαιρικό του μέλλον κάνουν τα μέσα της Ρουμανίας.

Attackερ

«Ο Βαρέλα θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο Champions League»

Συγκεκριμένα, το digisport.ro με σημερινό του άρθρο τονίζει πως παρότι η παραμονή του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ πέρασε από χίλια κύματα, τελικά ο… βράχος της ομάδας θα παραμείνει και του χρόνου στη Θεσσαλονίκη.

Οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία του παίκτη με τον Δικέφαλο, τονίζοντας πως δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές κυρίως λόγω της εμπλοκής με τον μάνατζερ του.

Αυτό που υποστηρίζουν είναι πως η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη προς τον Βαρέλα, η οποία φτάνει και ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ είναι αυτή που έχει πείσει τον παίκτη, για τον οποίο γράφουν ότι έχει δώσει τον λόγο του στον Ραζβάν Λουτσέσκου σχετικά με την παραμονή του.

Σε κάθε περίπτωση εκτός από αυτά που υποστηρίζουν σήμερα οι Ρουμάνοι, οι οποίοι χτες μεταξύ άλλων έκαναν λόγο για προτάσεις από την Κίνα για τον αμυντικό του πρωταθλητή Ελλάδας, το PAOK24 σας είχε δώσει όλο το ρεπορτάζ της υπόθεσης Βαρέλα και για την ώρα δε φαίνεται ότι υπάρχουν τόσο προχωρημένες εξελίξεις από τότε, οι οποίες να δείχνουν ότι οριστικοποιείται η παραμονή του παίκτη.

Θέληση και από τις δύο πλευρές υπάρχει, δέσιμο του Βαρέλα και της οικογένειας του με την ομάδα, τον κόσμο και την πόλη και σίγουρα η προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή και να ξεπεραστεί το θέμα που δημιουργήθηκε με τον μάνατζερ του θα συνεχιστεί…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Μεταγραφικό ban από τη FIFA λόγω Χιμένεθ

Η παγκόσμια ομοσπονδία επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στους κίτρινους για τρεις μεταγραφικές περιόδους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ακόμη ένα μεταγραφικό ban που επιβάλλει η FIFA στον Άρη.

Μετά από εκείνο του Χερμάν Μπούργος για οφειλή 75 χιλιάδων ευρώ, η παγκόσμια ομοσπονδία επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στους κίτρινους για τρεις μεταγραφικές περιόδους λόγω Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει, για ένα ποσό περίπου 100 χιλιάδων ευρώ, μαζί με κάποιες οφειλές προς μάνατζερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φραντζέσκος: «Με τον ΠΑΟΚ έζησα τρομερές στιγμές»

Οι ατάκες του για τον Δικέφαλο και η αποκάλυψη για τις προτάσεις που είχαν έρθει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά ο Κώστας Φραντζέσκος δε ξεχνά στιγμή τα όσα έζησε στην ποδοσφαιρική του καριέρα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αυτό άλλωστε παραδέχτηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του στη διαδικτυακή εκπομπή «The Football Show».

«Με τον ΠΑΟΚ έζησα τρομερές στιγμές» παραδέχθηκε.

Παράλληλα, ο Κώστας Φρατζέσκος θυμήθηκε στο παιχνίδι του Δικεφάλου με την Άρσεναλ, όσα τους είχε πει πριν το ματς ο τότε προπονητής της ομάδας, Άγγελος Ανασταδιάδης.

«Το παιχνίδι με την Άρσεναλ έχει μείνει στην ιστορία. Ο Αγγελος Αναστασιάδης μας είχε πει ότι αυτοί είναι χειρότεροι από εμάς και εμείς είμαστε καλύτεροι. Το πίστευε πολύ.

Και να φανταστείτε ότι εγώ, ο Τουρσουνίδης, ο Ζουμπούλης και ο Βρύζας δεν μαρκάραμε τον εαυτό μας, λυπόμουν τους Ζαγοράκη και Μαραγκό που το έκαναν για δέκα».

Επίσης, αποκάλυψε πως ενώ αγωνιζόταν με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» έφτασαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ δύο προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του, τις οποίες έμαθε πολύ αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το επιβλητικό 36-16 του ΠΑΟΚ

Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στα εντός έδρας με Αστ. Τρίπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με ψυχολογία από την επικράτηση στο κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στην Τούμπα με στόχο την επιστροφή στις νίκες και στο πρωτάθλημα.

Σύμμαχος για τους παίκτες του Λίσι και η προϊστορία στα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στους Αρκάδες που είναι άκρως... ασπρόμαυρη.

Σε 23 αγώνες με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος μετρά 15 νίκες, 5 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ ο Αστέρας έχει καταγράψει 3 νίκες.

Χαοτική η διαφορά και στα γκολ που έχουν επιτευχθεί με τον ΠΑΟΚ να έχει σκοράρει 36 φορές, ενώ τον Αστέρα 16.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ