Connect with us

Συνάντηση Κατσαρή-Ζέρβα

Ο Ζέρβας μίλησε για την επένδυση 150 εκατομμυρίων στο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Συνάντηση Κατσαρή-Ζέρβα

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δεν πήγε για πρώτη φορά στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ. Είναι ένας άνθρωπος που είχε και έχει σχέση με τον  Σύλλογο. Σήμερα και λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, ο υποψήφιος δήμαρχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή.

Ο ΑΣ ενημέρωσε σχετικά: «Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής επισκέφθηκε τα γραφεία του ΠΑΟΚ ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επίλεκτο μέλος του Συλλόγου μας, και γιός του αείμνηστου Βασιλείου Ζέρβα παλιού προέδρου του ΠΑΟΚ κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα αναφέρθηκαν θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος, που αφορούν τον Σύλλογο και τον αθλητισμό της πόλη μας γενικότερα. Ο κ. Ζέρβας δήλωσε θερμός υποστηρικτής του οράματος της νέας Τούμπας, γνωστοποιώντας ότι θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι:

«Θεωρώ τη λύση κατασκευής της Νέας Τούμπας σε συνδυασμό με την ανάπλαση της περιοχής, πραγματικά μια πολύ μεγάλη ευκαιρία! Αφενός, δεν βλέπω διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Τούμπας, και αφετέρου, γνωρίζω ότι θα δημιουργηθούν 7.000 θέσεις εργασίας, και θα δαπανηθούν περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ για την επένδυση του έργου. Θα ήταν για μένα μεγάλη τιμή, να είμαι ο Δήμαρχος που θα εγκαινιάσει το νέο «σπίτι» του ΠΑΟΚ».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου

Το ενδιαφέρον στο μακροχρόνιο στοίχημα παραμένει ενεργό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με ντέρμπι σε Τούμπα και Λεωφόρο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική στα Playoffs της Stoiximan Super League και ο ΠΑΟΚ «ψαλίδισε» την απόσταση από την ΑΕΚ στο -4, έχοντας ωστόσο κι ένα παιχνίδι λιγότερο από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προχώρησαν με νίκες στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Λαμία αντίστοιχα, με την βαθμολογία πλέον να αλλάζει και φυσικά οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, οι οποίες διατηρούν την ΑΕΚ ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο αλλάζουν σημαντικά τις αποδόσεις των υπολοίπων.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ άλλαξαν και τις ισορροπίες αναφορικά με τις αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ να πηγαίνει στο 1.22 από το 1.10 και τον ΠΑΟΚ να ανεβαίνει στο 7.00 από το 20.00 που βρισκόταν μετά την ισοπαλία κόντρα στη Λαμία.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ «εκτοξεύτηκε» από το 10.00 στο 50.00, ενώ ο Ολυμπιακός πήγε στο 8.00 από το 15.00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πρώτη φορά σκοράρει φέτος με το… καλημέρα στην Τούμπα!

Το απίστευτο στατιστικό της ομάδας του Λουτσέσκου τη φετινή σεζόν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με σπουδαία εμφάνιση ο ΠΑΟΚ λύγισε πανάξια την ΑΕΚ με επική ανατροπή στο φινάλε (3-2) και μπαίνει με τα χίλια για το πρωτάθλημα βάζοντας μπουρλότο στην κορυφή!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι «ασπρόμαυροι» μετά από εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια έφτασαν στο γκολ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά στη διάρκεια της φετινής σεζόν, στην οποία οι «ασπρόμαυροι» βάζουν τη μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο 15λεπτο σε εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου σε 15 παιχνίδια που έδωσε στην Τούμπα για τον θεσμό του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα στο πρώτο τέταρτο, με το παρθενικό να επιτυγχάνεται στο χθεσινό αγώνα απέναντι στην ομάδα του Αλμέιδα, εκεί όπου ο Κωνσταντέλιας έβαλε με το... καλημέρα τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (vid)

Όσα γράφει ο αθλητικός -και όχι μόνο- τύπος της χώρας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ